Επαγγελματικός βιντεοπροβολέας με 3000 ANSI κάτω από 1.000€

, Επαγγελματικός βιντεοπροβολέας με 3000 ANSI κάτω από 1.000€Η BSI ανακοίνωσε την διάθεση για την Ελληνική αγορά του νέου επαγγελματικού video projector της Viewsonic, με τον κωδικό PJ588D. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση και χαρακτηρίζεται από την πολύ υψηλή φωτεινότητα 3000 ANSI Lumen που διαθέτει. Έτσι, μπορεί εύκολα να προβάλει σε μεγάλους χώρους και μέρη όπου υπάρχει περιβάλλον φωτισμός.

Πιο συγκεκριμένα, ο PJ588D είναι ένας προβολέας τεχνολογίας DLP που μάλιστα διαθέτει 5χρώμο τροχό για μεγαλύτερη χρωματική πιστότητα και εξάλειψη του ενοχλητικού φαινομένου rainbow effect. Η ανάλυση του είναι 1024×768 ενώ θα δεχτεί και σήμα με ανάλυση έως και 1280×1024. Υπάρχουν δύο είσοδοι VGA (15-pin), μια είσοδος S-Video, μια είσοδος Composite Video και μία έξοδος VGA. Το εξελιγμένο τηλεχειριστήριο του ενσωματώνει laser pointer και διαθέτει full mouse control ώστε οι παρουσιάσεις σας να γίνονται εύκολα και με στυλ.

Πέρα από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, ο προβολέας διαθέτει και…. επαγγελματική ευσυνειδησία. Έτσι, όπως όλα τα μοντέλα της Viewsonic, ο PJ588D έχει 3 χρόνια εγγύηση επί τόπου αντικατάστασης on site αλλά και 12 μήνες εγγύηση στην λάμπα του, ώστε να μπορείτε να του αλλάξετε τα φώτα άφοβα.

Η λιανική τιμή του Viewsonic PJ588D διαμορφώνεται στα €990 (τιμή χωρίς ΦΠΑ) και είναι ο πρώτος προβολέας με φωτεινότητα 3000 ANSI που σπάει το φράγμα των €1000.

Δείτε επίσης: Optoma EP-774, Epson EMP-1815.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Viewsonic

ViewSonic X11-4K: Ένας short-throw προβολέας με πραγματική 4K ανάλυση

Ο ViewSonic X11-4K είναι ένας short-throw προβολέας που προσφέρει στους χρήστες πραγματική ανάλυση 4K. Νέος προβολέα home cinema για όλους!

Reviews Viewsonic Hands-on

Viewsonic VX2418C review: Κορυφαία ποιότητα εικόνας «on a budget»

Το gaming monitor VX2418C της ViewSonic έρχεται για να αποδείξει ότι στη χαμηλή κατηγορία τιμής υπάρχουν επιλογές για hi-end αποδόσεις εντός προϋπολογισμού!

Gear Viewsonic

ViewSonic M2e: Ένας προβολέας με μπαταρία για ατελείωτο streaming

Ο compact και πολύ ελαφρύς ViewSonic M2e είναι ένας smart LPD προβολέας με ανάλυση Full HD 1080p.

Gear Dell featured Gigabyte

Xmas Tech Guide: 5 προτάσεις για δώρο gaming monitor 1ms 144Hz

Ένα ακόμη Xmas Tech Guide από το Techblog σας δίνει 5 προτάσεις για δώρο monitor για αναβάθμιση της gaming εμπειρίας.