Amazon Kindle, Αναμένεται έκδοση με χρώμα σύντομα; [φήμες]

Έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της στο Ίντερνετ μία φήμη που λέει ότι η Amazon ετοιμάζεται να παρουσιάσει Kindle με έγχρωμη οθόνη εντός του δευτέρου μισού του 2012. Το Digitimes από το οποίο ξεκίνησε η εν λόγω φημολογία, επικαλείται πηγές εντός της βιομηχανίας, οι οποίες λένε ότι έχουν ήδη αρχίσει να προμηθεύουν την Amazon με τα απαραίτητα για ένα τέτοιο μοντέλο.

Τα δημοσιεύματα λένε ότι η Amazon, μάλλον θα προτιμήσει τη χρήση έγχρωμων panels και όχι τεχνολογία ηλεκτρονικής μελάνης, συνεργαζόμενη με την TPK Holding, η οποία και φέρεται να έχει ήδη λάβει τις πρώτες παραγγελίες. Για την ιστορία, αρκεί να πούμε ότι ο CEO της Amazon, ο Jeff Bezos, είχε δηλώσει το 2009, ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μέχρι την επιτυχημένη υλοποίηση των έγχρωμων οθονών σε ένα e-reader της εταιρείας του. Λέτε να φτάσαμε, τρία χρόνια μετά, στο τέλος αυτού του δρόμου;

, Amazon Kindle, Αναμένεται έκδοση με χρώμα σύντομα; [φήμες]

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.

Business Alexa Amazon featured

Η Amazon θα πουλάει και αυτοκίνητα – Πρώτος συνεργάτης η Hyundai

Η Amazon, η οποία ξεκίνησε πουλώντας βιβλία, εισέρχεται επίσημα στον κλάδο των αυτοκινήτων και ποδαρικό θα κάνει η Hyundai.