AMY Α.Ε. | Συνεργασία με την TRIPP LITE

, AMY Α.Ε. | Συνεργασία με την TRIPP LITEΗ AMY Α.Ε. ανακοινώνει την από τις 25 Ιανουαρίου 2008 αρχή της συνεργασίας της με την αμερικανική εταιρεία TRIPP LITE στις κατηγορίες προϊόντων UPS και Power Inverters – μετατροπείς ρεύματος. H εταιρεία Tripp Lite ιδρύθηκε το 1922 και έχει διακριθεί για τις διαχρονικές, καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις της. Από το 1960 σχεδιάζει και διαθέτει μετατροπείς Συνεχούς – Εναλλασσόμενου ρεύματος (DC-to-AC). Σήμερα είναι ο πλέον καταξιωμένος κατασκευαστής φορητών inverters στον κόσμο.

Από το 1980 σχεδιάζει και κατασκευάζει συστήματα αδιάλειπτης λειτουργίας UPS. Σήμερα η Tripp Lite προσφέρει την πληρέστερη σειρά συστημάτων UPS , μονοφασικών, τριφασικών, Τrue On Line, SINE WAVE και Intelligent Line Interactive καλύπτοντας κάθε απαίτηση με αξιόπιστες λύσεις.

Η Τripp Lite έχει παραμείνει αφοσιωμένη στις βασικές αξίες της προσφέροντας ποιότητα και απαράμιλλη προστασία ρεύματος. Τα προϊόντα της διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής και την εξαιρετική αντοχή τους στο χρόνο. Η εταιρεία έχει πιστοποίηση ISO 9001 για τα εξαιρετικά υψηλά standards σχεδιασμού, κατασκευής, διανομής, marketing και πωλήσεων καθώς και για την υπεροχή της στην εξυπηρέτηση. Τα προϊόντα Τripp Lite έχουν επανειλημμένα κερδίσει τις καλύτερες κριτικές καθώς και διακρίσεις από περιοδικά Πληροφορικής διεθνώς.

Δείτε επίσης:
> LG | Prada phone σε ασημί χρώμα
> iPod touch | Η αναβάθμιση
> Η Logitech δημιουργεί το iPod Bedroom Music System

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.