Lifting στην First Class της British Airways

, Lifting στην First Class της British AirwaysΣτις πτήσεις της British Airways που αναχωρούν μετά τις 19:30 και σ’ αυτές που διαρκούν περισσότερο από 10 ώρες, μόλις ο επιβάτης το ζητήσει, το πλήρωμα της καμπίνας ετοιμάζει το κρεβάτι του, τοποθετώντας το στρώμα, το πουπουλένιο πάπλωμα και το μαξιλάρι, όλα από αιγυπτιακό βαμβάκι. Η αεροσυνοδός στη συνέχεια ραντίζει το μαξιλάρι με το σπρέι “Sleep Enhancer” της Aroma Therapeutics.

Το μενού εμπλουτίστηκε με μεγάλη γκάμα από καναπεδάκια και με τις «Ελαφρύτερες Επιλογές» που προσφέρονται στις βραδινές πτήσεις και περιλαμβάνουν πιάτα όπως αστακό thermidor και ψητή πουλάδα Κορνουάλης. Στις πτήσεις που αναχωρούν από τα αεροδρόμια Heathrow και Gatwick, και σε συνεργασία με τα εστιατόρια Loch Fyne, υπάρχει και δυνατότητα επιλογής σε φρέσκο ψάρι.

Η τελική πινελιά στην ανανέωση της First Class είναι η εισαγωγή του “English Afternoon Tea”. Προσφέρονται διάφοροι τύποι τσαγιού Twinings, ποικιλία από σάντουιτς, βουτήματα και κουλουράκια με κρέμα και μαρμελάδα φράουλα και επιλογή από φίνα γλυκίσματα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα BA

British Airways | Αύξηση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών από τους Έλληνες επιβάτες

Η χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της British Airways από το ελληνικό επιβατικό κοινό παρουσιάζει αλματώδη άνοδο. Ιδιαίτερα δημοφιλής είναι η δυνατότητα του online check-in και, κατά συνέπεια, η αποφυγή της ουράς και των χρονοβόρων διαδικασιών στο αεροδρόμιο. Το online check-in είναι μια πολύτιμη υπηρεσία, διαθέσιμη 24 ώρες πριν από την αναχώρηση της πτήσης. Οι επιβάτες […]

Τεχνολογία BA

Heathrow Terminal 5 | Η χαρά του παιδιού

Το Terminal 5, που ανοίγει τις πύλες του στο κοινό στις 27 Μαρτίου, θα είναι πραγματική απόλαυση για τις οικογένειες, αλλά και για τα παιδιά που ταξιδεύουν χωρίς τους γονείς τους. Μαγνητικά play walls, οθόνες plasma που προβάλλουν παιδικά προγράμματα και παιχνιδομηχανές Playstation θα διασκεδάζουν και θα κρατούν απασχολημένα τα παιδιά στο πέρασμά τους από […]

Μικρά νέα BA

British Airways | Έλληνες οι πρώτοι ταξιδιώτες με προορισμό το Terminal 5

Σε ένα μόλις μήνα, οι ταξιδιώτες της British Airways θα είναι σε θέση να απολαύσουν την εμπειρία των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων του Terminal 5 στο Heathrow. Στις 27 Μαρτίου 2008, ώρα 10:55 Μεγ. Βρετανίας, η πτήση ΒΑ631 θα προσγειωθεί στο Terminal 5 προερχόμενη από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και οι επιβάτες της θα είναι οι πρώτοι […]

Μικρά νέα BA

Η British Airways υπογράφει τη διακήρυξη για το περιβάλλον

Εκατόν πενήντα από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις παγκοσμίως υπέγραψαν κοινή διακήρυξη μέσω της οποίας απευθύνουν έκκληση στους ηγέτες των χωρών για τη σύνταξη ενός δεσμευτικού νομοθετικού πλαισίου από τον ΟΗΕ για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών μεταξύ αυτών και η British Airways (BA).