ceBIT ερχόμαστε!

, ceBIT ερχόμαστε!Το techblog.gr θα βρίσκεται και φέτος στην ετήσια έκθεση ceBIT που διοργανώνεται στα μέσα Μαρτίου στο Ανόβερο της Γερμανίας, καταγράφοντας τις εξελίξεις και τα νέα από το χώρο της τεχνολογίας. Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου το techblog.gr θα καταγράφει τον παλμό της έκθεσης από το Ανόβερο, αποκλειστικά για εσάς. Απλά επισκεφτείτε το αγαπημένο site τεχνολογίας εκείνες τις ημέρες και μάθετε πρώτοι τα νέα και τις εντυπώσεις από την μεγάλη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών, πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Ζήστε την εμπειρία μαζί μας.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business CeBIT

CeBIT Preview 2016: Αποστολή στο Αννόβερο

Η CeBIT 2016 μεταμορφώνεται και από την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση για υπολογιστές και IT, φέτος θα λειτουργήσει ως μια μεγάλη πλατφόρμα για την ψηφιοποίηση και τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες στις επιχειρήσεις και την καθημερινότητα.

Software CeBIT

Σύστημα GoalRef, Ξεχάστε τις αμφισβητούμενες φάσεις στη γραμμή του γκολ

Το Ινστιτούτο Fraunhofer της Γερμανίας παρουσιάζει στη CeBIT την τεχνολογία που θα μας κάνει να μην έχουμε ποτέ πια αμφιβολία για το αν μπήκε ή όχι το γκολ, αφού το σύστημα GoalRef, το οποίο αναπτύχθηκε κατά παραγγελία της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (IFAB), ενημερώνει αυτόματα τον διαιτητή αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος.

Notebooks CeBIT Fujitsu Intel

Fujitsu Lifebook UH572, Ultrabook με επεξεργαστή Ivy Bridge

Την εμφάνισή του στη φετινή έκθεση CeBIT έκανε ένα ultrabook της Fujitsu, εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Ivy Bridge της Intel, ένα από τα πολυαναμενόμενα σχέδια του κολοσσού των επεξεργαστών που λειτουργεί σε συχνότητα 1.5GHz. Το Fujitsu Lifebook UH572 συνδέεται με USB 3.0 θύρες με σειρά άλλων συσκευών, ενώ διαθέτει και θύρα HDMI.

Business Business CeBIT

CeBIT 2011, Η μεγάλη έκθεση πληροφορικής στο Ανόβερο

Η παγκόσμια αγορά πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών ανταποκρίνεται θετικά στην CeBIT 2011 και τις τέσσερεις πλατφόρμες της. “Με τη δομή των πλατφορμών της CeBIT 2011 ικανοποιούμε απολύτως τα συμφέροντα του παγκόσμιου κλάδου πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Ενώ από το 2008 έχουν ακυρωθεί 60 εκθέσεις του κλάδου πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως, η CeBIT στοχεύει στην ανάπτυξη.”