Cisco SMB Roadshows

, Cisco SMB RoadshowsΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Cisco SMB Roadshows σε επτά μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών των ελληνικών επιχειρήσεων και εκπροσώπων της Ακαδημαϊκής Κοινότητας.

Τα Cisco SMB Roadshows είναι μια σειρά Επιχειρησιακών Ημερίδων ειδικά για τις επιχειρήσεις μεσαίου ή και μικρότερου μεγέθους. Στόχος τους είναι να παράσχουν πολύπλευρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις δυνατότητες των Προηγμένων Τεχνολογιών Δικτύου και τα οφέλη τους στην επιχείρηση, ώστε αυτή να λειτουργεί πιο αποδοτικά, με μειωμένα λειτουργικά έξοδα και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αντιλαμβανόμενη τις αυξημένες ανάγκες αλλά και τους περιορισμένους πόρους των ελληνικών επιχειρήσεων για επένδυση σε εξοπλισμό δικτύου, η Cisco παρουσίασε επίσης δυνατότητες χρηματοδότησης ώστε να μπορεί κάθε επιχείρηση να αποκτήσει συντομότερα και με χαμηλότερο κόστος τις λύσεις που ταιριάζουν στη δική της επιχειρησιακή πορεία.

«Σίγουρα η Cisco έχει λύσεις που βοηθούν ουσιαστικά τις επιχειρήσεις να γίνουν πιο ανταγωνιστικές, αυτό όμως δεν είναι είδηση. Τώρα οι λύσεις της Cisco είναι προσιτές σε όλους, με σύγχρονα προγράμματα χρηματοδότητης που απευθύνονται στα μεγέθη της ελληνικής αγοράς κι αυτή ακριβώς είναι η καινοτομία που παρουσιάσαμε», δήλωσε σχετικά ο Αλέξανδρος Μπεχράκης, Commercial Sales Manager and Marketing Manager, Greece, Cyprus & Malta, Cisco.

Τα Cisco SMB Roadshows φιλοξενήθηκαν στα Χανιά, το Ηράκλειο, την Ξάνθη, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Πάτρα και τα Ιωάννινα.

Η ενέργεια είχε την ευγενική υποστήριξη της ΕΕΔΕ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Cisco

Cisco Digital Talks: Διάλλογοι στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Σκοπός μας είναι η προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων προσεγγίσεων, και η ανάπτυξη του διαλόγου σε θέματα που αφορούν: την τεχνολογία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Internet Cisco featured Μένουμε Σπίτι - Συμβουλές τεχνολογίας

Εκπαίδευση από απόσταση: Πάνω από 1.000.000 Έλληνες μαθητές έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα

Έως την Παρασκευή 3 Απριλίου έχουν διεξαχθεί συνολικά 72.102 μαθήματα με πάνω από 1.000.000 συμμετοχές μαθητών.

Internet Cisco

Κατακόρυφη αύξηση στις τηλεδιάσκεψεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Οι εταιρείες διεθνώς αποφασίζουν το προσωπικό τους να παραμένει στο σπίτι και να εργάζεται από εκεί σε μια προσπάθεια να επιβραδύνουν την πανδημία του κορονοϊού.

Internet Cisco

Η κίνηση στο ίντερνετ αναμενεται να αυξηθεί πολύ περισσότερο από ότι περιμέναμε

Το διαδίκτυο αποτελείται από χιλιάδες δημόσια και ιδιωτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο. Και από τότε που γεννήθηκε το 1984, έχουν διακινηθεί από αυτό πάνω από 4,7 zettabyte κίνησης IP. Αυτό ισοδυναμεί με το πέρασμα από τα παγκόσμια δίκτυα IP όλων των ταινιών που έγιναν ποτέ σε λιγότερο από ένα λεπτό.