Στην Communication EFFECT η επικοινωνία του τμήματος (E&D) της Microsoft

, Στην Communication EFFECT η επικοινωνία του τμήματος (E&D) της MicrosoftΤην επικοινωνιακή υποστήριξη στην Ελλάδα του τμήματος Entertainment & Devices (E&D) της Microsoft αναλαμβάνει η Communication EFFECT, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας του τμήματος E&D της Microsoft με το ανεξάρτητο δίκτυο δημοσίων σχέσεων της Edelman, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Η Communication EFFECT, ως affiliated company της Edelman στην Ελλάδα, θα προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων, στηριγμένες σε μία ολοκληρωμένη επικοινωνιακή προσέγγιση, για όλους τους τομείς επιχειρηματικής δράσης του τμήματος Entertainment & Devices (E&D) της Microsoft.

Συγκεκριμένα, η νέα συνεργασία αφορά αποκλειστικά στην επικοινωνία των εξής brands της Microsoft:
•Του ολοκληρωμένου συστήματος videogames και ψυχαγωγίας Xbox 360, , καθώς και των παιχνιδιών και περιφερειακών που διαθέτει η Microsoft για το σύστημα,
•Των τίτλων Games for Windows της εταιρίας για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές
•Των περιφερειακών αλλά και των συσκευών Microsoft (hardware) όπως πληκτρολόγια, ποντίκια και web cameras για ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet EETT featured

Τηλεπικοινωνίες Ελλάδα: Στα σκαριά επιπλέον χρεώσεις των καταναλωτών

Η ΕΕΚΕ (Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας) εξέδωσε Δελτίο Τύπου μέσα από το οποίο κατηγορεί την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT).

Gear EETT

Απαγόρευση κυκλοφορίας του αφυγραντήρα Juro-Pro Ruby 30L WiFi και λάμπας WiFi

Απαγόρευση διάθεσης στην ελληνική αγορά των ραδιοεξοπλισμών COOLSEER RGB WIFI GU10 SMART SPOTLIGHT και “Αφυγραντήρας, Καθαριστής αέρα Ιονιστής Juro-Pro Ruby 30L WiFi.

Gear Black Friday 2022

Black Friday 2022: Τι προσέχω στα courrier όταν παραλαμβάνω αγορές μέσω Internet

Λόγω της αυξημένης ζήτησης για υπηρεσίες courrier που παρατηρείται τη Black Friday 2022, δείτε αυτό το βίντεο για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων κατά τη διαδικασία παραλαβής των παραγγελιών σας.

Internet EETT featured

Δικαιώματα καταναλωτή για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών

Η ΕΕΤΤ εξέδωσε, σε συνέχεια σχετικής δημόσιας διαβούλευσης, τον νέο Κώδικα Δεοντολογίας για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών στους καταναλωτές.