COSMOTE my view, Ανανεωμένο με φρέσκια εικόνα

Με το πάτημα ενός κουμπιού, οι χρήστες του COSMOTE my view μπορούν μέσα από το κινητό τους να απολαύσουν όλες τις αγαπημένες τους υπηρεσίες όπως μουσική, παιχνίδια, ενημέρωση, αλλά και επώνυμες web υπηρεσίες όπως Windows Live Messenger, Facebook, hi5. Το νέο δυναμικό περιβάλλον του COSMOTE my view προσφέρει άμεση πληροφόρηση για θέματα επικαιρότητας, ενώ παράλληλα δίνει σε όλους τη δυνατότητα να οργανώσουν τη διασκέδαση, τα ταξίδια, αλλά και τις αγορές τους.

Η κεντρική ενότητα με τίτλο «Σήμερα» αποτελεί έναν πλήρη οδηγό ενημέρωσης με καθημερινή ανανέωση από ειδήσεις, αποκλειστικότητες, προτάσεις, ιδέες και όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες. Επιπλέον, με την υπηρεσία COSMOTE My Account οι χρήστες του COSMOTE my view μπορούν να διαχειρίζονται τη σύνδεσή τους και μέσα από το κινητό τους.

Με πλούσιο περιεχόμενο και σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πιο έγκυρους παρόχους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το COSMOTE my view αποτελεί μια καθημερινή συνήθεια για τους συνδρομητές της COSMOTE, ακόμη και στις διακοπές τους.

, COSMOTE my view, Ανανεωμένο με φρέσκια εικόνα

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.