DIGEA Επίγεια Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιο Αθήνα και Απρίλιο Λάρισα και Πάτρα

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2010 ολοκληρώνεται το πρώτο κύμα κάλυψης επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης στη χώρα μας. Η αρχή έγινε το περασμένο καλοκαίρι με σημείο εκπομπής το Ξυλόκαστρο και ακολουθεί η Θεσσαλονίκη με δυο σημεία εκπομπής στο Χορτιάτη και το Φιλίππειο στις 14 Ιανουαρίου 2010. Σειρά θα πάρει η Αθήνα τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου 2010 ενώ Απρίλιο – Μάιο επίγεια ψηφιακή τηλεόραση DIGEA θα αποκτήσει η Λάρισα και η Πάτρα.

Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις:
Digea Ψηφιακή Τηλεόραση, Παρασκευή 18 Ιουνίου στην Αθήνα
Αναλυτικά όλες οι περιοχές που θα έχουν σήμα ψηφιακής τηλεόρασης μέσα στο 2010.

, DIGEA Επίγεια Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιο Αθήνα και Απρίλιο Λάρισα και Πάτρα

Οι εκπομπές από Χορτιάτη και Φιλίππειο θα καλύψουν μία ευρύτατη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας και πόλεις όπως Κιλκίς, Κατερίνη, Έδεσσα και φυσικά τη Θεσσαλονίκη. Η DIGEA, εφαρμόζοντας την ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση) 21161/08 έχει δεσμευτεί ότι μέχρι τον Ιανουάριο του 2010 θα έχει καλύψει με ψηφιακό σήμα συνολικά 23 περιοχές της χώρας μας. Δηλαδή μέσα στο 2010 σχεδόν το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού θα πιάνει τα ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια της DIGEA. Δείτε εδώ τις τωρινές περιοχές κάλυψης επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης DIGEA.

Πολλοί επισκέπτες μας ρωτάτε που θα προμηθευτείτε δέκτες/ αποκωδικοποιητές για να πιάσετε τα ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια της DIGEA – Alpha, Alter, ΑNT1, Μακεδονία (μετονομάστηκε σε ANT2), Mega, ΣΚΑΪ και Star. Όπως γίνεται κατανοητό στις περιοχές που πάει για πρώτη φορά το ψηφιακό σήμα έχουν και προτεραιότητα σε διαθεσιμότητα δεκτών. Δηλαδή αυτή την περίοδο και εν όψη της εκπομπής σήματος στη Θεσσαλονίκη, γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια τα καταστήματα και οι αλυσίδες ηλεκτρονικών της περιοχής να έχουν απόθεμα σε δέκτες MPEG-4.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog, το εργαστήριο πιστοποίησης αποκωδικοποιητών/ δεκτών της DIGEA, έχει κατακλυστεί από μοντέλα που εφόσον πληρούν τις προδιαγραφές της DIGEA, θα λάβουν τη σχετική σήμανση “DIGEA compatible”. Αυτό θα βοηθήσει αρκετά τους καταναλωτές που θα γνωρίζουν με μια ματιά αν ο δέκτης που σκοπεύουν να προμηθευτούν θα πιάνει τα ψηφιακά κανάλια της DEGEA. Εδώ να σημειώσουμε ότι και αυτή τη σήμανση να μην έχει ο δέκτης σας, αν αυτός είναι MPEG-4 τα κανάλια θα τα πιάνετε. Το ίδιο ισχύει και με τις επίπεδες τηλεοράσεις LCD και Plasma, καλό θα είναι αν αγοράζετε σήμερα τηλεόραση να έχει δέκτη DVB-T MPEG4 για να είστε έτοιμοι για την μετάβαση στα ψηφιακά. Έτσι θα γλιτώσετε και την χρήση δεύτερου τηλεκοντρόλ, μιας και άλλο θα θέλει η τηλεόραση και άλλο ο δέκτης. Αυτό είναι ένα θέμα που θα αντιμετωπίσουμε όλοι όσοι δεν έχουμε τηλεόραση με ενσωματωμένο δέκτη. Επίσης σημαντικό, είναι το ότι αν για παράδειγμα έχετε τρεις τηλεοράσεις μέσα στον ίδιο χώρο, θα χρειαστείτε και τρεις δέκτες. Οι τιμές των δεκτών ξεκινάνε από τα 45 ευρώ αναλόγως των τεχνικών τους χαρακτηριστικών (έξοδος HDMI, είσοδος USB κ.τ.λ.). Δείτε εδώ ένα παράδειγμα εγκατάστασης δέκτη / αποκωδικοποιητή επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης Digea.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

151 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στελιος

Θα κυκλοφορήσουν αποκωδικοποιητες σε μορφή κάρτας για παλαιότερες τηλεοράσεις με ανάλογη υποδοχή στο πίσω μέρος? (εχώ δει την υποδοχή στις ΤV του σπιτιού μου και φαντάζομαι οτί έχει αυτή τη λειτουργια)

thanasis

Συμφέρει ο αποκωδικοποιητής (έστω και Mpeg4) αφού η τεχνολογία της τηλεόρασης είναι ξεπερασμένη; (όχι LCD)

vasilis

stin kavala pote 8a exoume sima k me ti xreosi??

Red_Odin-7-

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αργεί τόσο πολύ το σήμα στην Αθήνα και μετά θέλουμε να λεγόμαστε και πρωτεύουσα ευρωπαϊκής χώρας 🙁

Σωτήρης

Στην Αμερική, έχω την εντύπωση ότι επιδοτήθηκαν οι αγορές αποκωδικοποιητών και μάλιστα 2 ανά σπίτι? Εδώ τίποτα, ε?

GIANNIS

ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ Κ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ Κ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ -ΕΛΛΗΝΙΚΟ -ΒΟΥΛΑ -ΒΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ Κ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..

takis

απο ποια μαγαζια θα μπορουμε να προμηθευτουμε τον αποκωδικοποιητη στη Θεσσαλονικη

Andreas

Sto nomo 8esprwtias stin Igoumenitsa kai stous Filiates pote 8a lamvanoume sima DIGEA???

Μαίρη Σιδέρη

Καταλαβαίνω ότι χρειάζεται αποδικοποιητής για τις τηλεοράσεις που είναι αναλογικές. Έχω VHS βίντεο, τι θα γίνει με αυτό? Μπαίνει και το βίντεο σε αποδικοποιητή?

Μαίρη

Κωσταντινος

Στα Δ.Προαστια που περνουν σημα απο Παρνηθα που ειναι αναμεταδοτης καπια καναλια δεν εχουν καλο σημα Τη θα γινη σε αυτη τη περιπτοση; Θα βελτιοθη και απο που θα περνουμε σημα τωρα

Γιάννης

Μαίρη Σιδέρη, cVlachakis, το βίντεο VHS δέ χρειάζεται να μπεί σε αποκωδικοποιητή. Μην μπερδεύεστε. Το σήμα της κεραίας πλέον θα είναι ψηφιακό, δέν θα αλλάξει τίποτε άλλο στις συσκευές μας. Το βίντεο, κανονικά συνδεδεμένο με SCART, η Composite, S-Video κλπ.

Γιάννης

Ούπς, λάθος! Εννοείτε για την εγγραφή προγραμμάτων μάλλον, γιατί εγώ άλλο εννοούσα. Πάντως Μαίρη, εγώ θα πρότεινα κάτι πιο ποιοτικό από το βίντεο. Άν μπορείς δηλαδή, έστω DVD εγγραφής, ή ακόμη καλύτερα, αποκωδικοποιητή με δυνατότητα PVR. Θα γράφεις απευθείας σε σκληρό δίσκο (εξωτερικό ή εσωτερικό αν βγουν τέτοια μοντέλα), με τέλεια ποιότητα, χωρίς απώλεια σε σχέση με αυτό που εκπέμπουν τα κανάλια της DIGEA. Και πάλι σόρυ!

panagiwtis

ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ -ΚΡΕΣΤΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ!!!ΓΤ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!!

Πέτρος

Υπάρχει περίπτωση να έχουμε ψηφιακό σήμα και στήν Κώ μεσα στο 2ο εξάμηνο του 2010;

eleni

kalimera exw Sony Bravia KDL 2000 LCD ksereis an xreiazomai apwkodikopoihth?

eleni

sony bravia kdl v2000 thanks

marios

Kalispera.Gia poso kairo 8a boroume na vlepoume ta kanalia opos einai xoris na agorasoume apokodikopoihth?Ennow pote 8a anagastoume na agorasoume?

Vassilopoulos

Έχω TOSHIBA REGZA 37 XV555. Είμαι εντάξει ή χρειάζομαι αποκωδικοποιητήq

giannisgou

ΕΧΩ SUMSUNG LCD ME MPEG-4 KAI ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ DVD RECORDER MΟΥ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ?

boltsis

Καλησπέρα!Έχω την Sony 40W2000.Σίγουρα δεν υποστηρίζει MPEG4.Μέσα απο το site της sony λέει ότι έχει PCMCIA Card Slot https://www.sony.co.uk/product/t32-w-series/kdl-40w2000/tab/technicalspecs#tab αλλά δε τη βλέπω.Κοίταξα όλο το manual και τη τηλεόραση αλλά τίποτα.Το μόνο που βρήκα είναι μια υποδοχή που λέγεται CAM (Conditional Access Module).Επειδή θέλω να αποφύγω τον εξωτερικό δέκτη δηλαδή και δεύτερο τηλεκοντρόλ, μπορώ να κάνω κάτι με τη παραπάνω θύρα?Ευχαριστώ..

John Pak

geia sas paidia…ithela na rwthsw an kserei kaneis,an oi thleoraseis pou einai FullHighDefinition
kai exoun enswmatomeno dekth psifiakou simatos an auti to psifiako sima pou tha lambanoun tha einai kai auto fullHD
thanks

nikos

einai dynaton na kalypsoun to nomo larisas apo to doubroutsi, to pilio ti to exoume tote??? elleos..

Maria Mach

H SUMSUNG LE26R71B χρειάζεται αποκωδικοποιητή?

argyrhs

sta nisia pote ypologizetai oti tha exoume..xio..mytilinh..????

ΘΟΔΩΡΟΣ

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΑΡΑΝΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΟ ΤΟΥ ΗΡΑΙΟΥ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΙΚΩΝΑ .ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΕΣ? ΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ ΕΠΙΡΕΑΖΕΤΑΙ? ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ, ΕΧΕΙ ΛΗΨΗ? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.
ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΤΕ ,ΙΣΩΣ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΤΤΑ ΕΞΟΔΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δημητρης Φαλανη

ΜΕ ΤΩΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΤΗ DIGEAΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ . ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΘΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΟΥΛΑ . ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΕΓΩ ΕΧΩ SAMSUNG LE A6561F ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ .ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣΘΕΝΕΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΟΛΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙ ΑΝ ΟΜΩΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ 100/100 ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ 87/100 ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΚΟΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ . ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΣΗΜΑ ΗΤΑΝ 78/100.

Δημητρης

στην καστορια ποτε θα ερθει

Staf

Φιλε Δημητρη κ εγω απο Καστορια.Θα περιμενουμε εμεις.Δεν ειναι στα αμεσα σχεδια της Digea η πολη μας.Τουλαχιστον για το ετος που διανυουμε ας ξεχασουμε.

alexisF

Λέγοντας Αθήνα, εννοεί μόνο περιοχές που ανήκουν σε αυτή ή και τα προάστεια αττικής?
πιο συγκεκριμένα θέλω να μάθω αν η ψηφιακή τηλεόραση έρθει σε ανατολική αττική σε περιοχές όπως Πικέρμι , Ραφηνα , Νέα Μάκρη.. ? έχουμε απάντηση σε αυτό το ερώτημα ρε παιδιά??

alexisF

κριμα ρε γμτ! μου αρεσει που ολες οι εταιριες με αποκοδικοποιητες αρχιζουν κ τοιχοκολουν παντου διαφημιστικα ακομα κ στις περιοχες των βορειων προαστειων..προσπαθουν να πιασουν απο τωρα “θυματα” που δεν γνωριζουν.. Ευχαριστω για την πληροφορια παντως 🙂

Δημητρης

Καλησπέρα σας , μένω στην Πολίχνη οδός Σκοπέλου 18 έχουμε πρόβλημα στα κανάλια MECA STAR SKAI που εκπέμπουν στο κανάλι 29 από τον Χορτιάτη , έχω αγοράσει ένα μεγαλύτερο ενισχυτή με 90 ευρώ και πάλι το σήμα εινα πολύ χαμηλό ιδίως σήμερα είναι το αποκορύφωμα με πολλές διακοπές ,για αυτό το λόγο σας στέλνω το email . Εμείς στη Δυτική Θεσσαλονίκη βλέπουμε καλύτερα τα κανάλια που εκπέμπουν από το Φιλιππειο . Εγώ έχω την δυνατότητα να επικοινωνήσω μαζί σας ο ηλικιωμένος κόσμος δεν μπορεί να μπει στη διαδικασία αυτή

Maria Mach

Καλησπέρα! Η SUMSUNG LE32A41B A χρειάζεται αποκωδικοποιητή;

Nikos

Πότε θα ξεκινίσει η ψηφιακή εκπομπή στην Χαλκίδα ρε παιδιά???? Δεν εχει αναφερθει τιποτα……. ακομα!!!!

ΜΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ

ΣΥΝΔΕΣΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚ/ΤΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΩ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΑ ΠΙΑΝΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;

Staf

Προφανως ο δεκτης σου δεν υποστηριζει mpeg2.(Σε mpeg2 εκπεμπουν τα κρατικα).Τα ιδιωτικα σε mpeg4.Koιτα αν μπορεις να τον γυρισεις πισω και να παρεις εναν που να εμπεριεχει και τις 2 αποκοδικωποιησεις.

Kln

Re paidia, den xreiazetai na rwtate oloi an upostirizei i tv sas to mpeg4. aplws mpeite se kapoio site pou exei ta xaraktiristika tis kai deite an upostirizei mpeg2 kai mpeg4.

νικος

αγορασα τηλ αλλα απο σημα αστα να πανε να παρω αλλη κεραια η να περιμενω ποτε θα ερθει αθηνα το ψηφιακο ξερουμε το ποτε θα ερθει?

Aλεξ

Καλησπέρα σε όλους,
διάβασα πολλά παραπάνω. Εχω πάρει αποκωδικ. ψιλοπροληπτικά παρότι μένω στην Δάφνη πριν ενημερωθώ οτι πιθανόν μπορώ να βάλω κάρτα στην τηλεόραση μου. Η ερώτηση μου είναι αν συνδέσω τώρα τον αποκωδικοπ. στην τηλεόραση μου θα μπορώ να βλέπω κανονικά τα αναλογικά μέχρι την πλήρη ενεργοποίηση των ψηφιακών ιδιωτικών καναλιών? Θα βλέπω και τα ψηφιακά της ΕΡΤ?

νικος

θα μου απαντησετε σας παρακαλω επειδη το σημα ειναι χαλια να αγορασω αλλη κεραια η να περιμενω το ψηφιακο και ποτε θα ερθει αυτο στην αθηνα

randy

Δηλαδή θα μπορούμε να βλέπουμε μόνο τα κανάλια της Digea? όλα τα άλλα κανάλια?

Εχω την τηλεόραση LG MONTEΛΟ 42LG5000-ZA Εχει είσοδο PCMCIA ,μπορώ να χρησιμοποιήσω
ενα module mpg4 σε αυτή την είσοδο?Θα ήμουν υπόχρεος εαν μου απαντούσατε στο άνωθεν email
μου..

Σωκράτης Πατρικιος

Μένω στην Βόρεια Κεφαλονιά και το σήμα μου το λαμβάνω από Ακαρνανικά Όρη , η απόσταση από εμένα είναι περίπου 50 χιλιόμετρα , α) θα έχω λήψη ; δεδομένου του ότι θα εκπέψουν από εφέτοςμε ηλεκτρονικό σήμα από τα Ακαρνανικά Όρη β) κατά τους θερινούς μήνες έχουμε πρόβλημα με τα Ιταλικά κανάλια τα οποία μπένουν στο σήμα των Ελληνικών καναλιών με αποτέλεσμα να έχουμε άσχημη εικόνα έως και να βλέπουμε μόνο Ιταλικά προγράμματα , αυτό με την εκπομπή του νέου σήματος θα εκκλήψει ;

vassilis

Αγόρασα τη NEOTION και την τοποθέτησα σε SONY KDL40W2000 αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τη διαφορά, ούτε εάν λειτουργεί. Ξέρει καποιος κάτι παραπάνω για να με βοηθήσει.
ευχαριστώ.

petrros

vassili
an denyparxoyn psifiaka kanalia stin periohisoy den mporis na dis

dimitris

sto volo pote tha vlepoume psifiaka;

Γιάννης

Βγαίνει ο Μάρτης και ακόμα να δούμε ψηφιακό σήμα στην Αθήνα,ενώ μας είπαν τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου!!!!!! Βλέπω να γίνεται το2012 !!!!!

dennis

exei erthei to sima sthn athina??

STELIOS K

ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ?????

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η DIGEA ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Leonidas

θέλω να ρωτήσω πότε θα έρθει η DIGEA στο Μαρτίνο φθιώτιδας???
Ευχαριστώ!!!

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΑΠΟΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΑΓΩΡΑΣΩ ΝΕΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΗΔΗ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΝΕΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΜΥΡΙΖΗ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΕΔΩ ΟΛΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΗ Ο ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ.ΑΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΠΑΡΩΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΣΤ ΑΚΤΙΔΗΣ

petros

bre pedia mipos xerete pote 8a er8i kalamata????????????

tonis

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕΝΟΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ,ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΟΔΡΙ.ΔΗΜΟΣ ΚΩΝΗΣΤΡΩΝ .ΘΑ ΕΧΩΜΕ ΣΗΜΑ ; KAI ΠΟΤΕ ; ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗΝ NOBA…;

πετρος

kala stin rodo pote 8a er8ei
kai 8a pianei olh tin rodo?

KOSTAS PANATSIAS

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΦΙΑΚΗ DIGEA ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

spiros s

επειδή έψαξα και δεν μπόρεσα να το βρω, το μοντέλο 19LG3100 έχει DVB-T, αλλά έχει MPEG-4?

takhs

Sxetika me thn Patra, tri ginete? perase o aprilios exei xekinisei i ekpompi i oxi ??

takhs

Pedia an sas pw ti vrika sto internet me 10 Euroylakia mono , kenoyrgio!!! tha trivete ta matia sas
Se megethos ligotero apo mia palami super mini , psifiakos dektis poy sindeete sto scart, to megethos toy ine san dyo scart mazi, kai to pio oreo??? Perni Sd karta i Usb Flasaki kai grafi VIDEO ! exei kai dynatotita na programmatizeis tin wra poy thes na grapsis to programma.

Ayto na to exoyn oi alloi apokodikopoiites??
Pantws mono kai mono gia to mikro toy megethos kai tin timi egw tha to parw.

ΕΛΕΝΗ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΧΩ ΜΙΑ TOSHIBA REGZA32″ 32AV500P ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙ MPEG ΕΧΕΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ;

ΕΛΕΝΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Αντωνης

Kalispera! Exw parei to dekth ths crystal audio (HD2838) pou yposthrizei mpeg2 kai mpeg4. Par’ola auta den mou anagnwrizei ta kratika kanalia. Ti prepei na kanw??

George

Καλησπέρα! Έχω μια 37αρα PHILIPS μοντέλο 37PFL5603D. Υποστηρίζει DVB-T MPEG-4 ? Αν όχι θα μπορεί να υποστηρίξει με αναβάθμιση firmware (από το site της PHILIPS).
Ξέρετε αν οι κάρτες PCMCI της ΝΕΟΤΙΟΝ είναι συμβατές με αυτό το μοντέλο ? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Αντωνης

Οκ, ευχαριστώ πολύ!

HLIAS

Η Toshiba Regza 32AV505DG έχει ψηφιακό δέκτη αλλά στις προδιαγραφές δεν διευκρινίζεται αν υποστηρίζει DVB-T MPEG-4
Αν όχι θα μπορεί να υποστηρίξει με αναβάθμιση firmware ή με κάρτα PCMCI ?

Ευχαριστώ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Έχω μια Sony KDL 26V4000. Βλέπω τα ψηφιακά της ΕΡΤ αλλά όχι τα υπόλοιπα. Μάλλον δεν διαθέτει δέκτη DVB-T MPEG-4. Τι μπορώ να κάνω στην περίπτωση αυτή (αναβάθμιση, κάρτα PCMCIA) ?

Ευχαριστώ πολύ

herc

Καλημέρα.Μένω στον Περισσό και το σήμα μου γενικώς είναι χάλια.
Πάντα έβλεπα καλύτερα από Πάρνηθα.Σήμερα έχω δοκιμάσει να στρέψω την εσωτερική κεραία σε διάφορα μέρη… Τίποτα…
1.Πότε προβλέπεται η εκπομπή από Πάρνηθα;
2.Η ΤV είναι samsung LE40A756R δεν βρίσκω σε κανένα site αν έχει mpeg-4, μήπως γνωρίζει κάποιος;
Ευχαριστώ για τον χρόνο.

herc

Διάβασα σε κάποιες άλλες συζητήσεις οτι με εξωτερική κεραία δεν υπάρχουν παρόμοια προβλήματα, σε αντίθεση με αυτά που λέει η digea οτι δε χρειάζεται.Να προχωρήσω σε εγκατάσταση εξωτερικής;
– Μιας και η ΤV έχει IDTV, πρακτικά σαν τελικός χρήστης μπορώ να επωφεληθώ σε κάτι(τι εξυπηρετεί το IDTV);
Σ’ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμβουλή.

herc

Πολυ κατατοπιστικός και εξυπηρετικός!!!
Thanx again!!!
; )

Νινα

Χθες συνδεσα τον αποκωδικοποιητη στιν τηλεοραση μου, δηλαδη, τιν κεραια στιν υποδοχη του Μpeg4 και μετα το scart στην τηλεοραση. Εβαλα να ψαξει αυτοματα τα καναλια και τα βρηκε ολα εκτος απο ΕΤ1 ΝΕΤ ΕΤ3. Προσπαθησα να τα δω στη θεση που τα ειχα με το παλιο τηλεκοντρολ,αλλα ουτε εκει τα βλεπω πια. Κανω κατι λαθος?

Marina

Έχω την Grundig Vision6 26-6831 T.
Τα ψηφιακά της ερτ τα έβλεπα και τα βλέπω κανονικά, όμως στα υπόλοιπα ψηφιακά
έχω μόνον ήχο, πληροφορίες προγράμματος κτλ, αλλά όχι εικόνα.
Τί μπορεί να φταίει?
Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Vaggelis

Εχω τηλεόραση philips 32 PF9631D/10 με ενσωματομενο DVB-T. Στην ανιχνευση που εκανα για τα νεα ψηφιακά κανάλια δεν υπηρχε αποτέλεσμα.Τα ψηφιακά της ΕΡΤ τα πιάνει εδω και 3 χρόνια.Λειτουργεί MPEG2? Παιρνει αναβάθμιση από το internet για MPEG4 ? Ποιες λύσεις μου προτείνεις cVlachakis? Ευχαριστώ.

Λεωνιδας

παιδια και εγω σημερα που το κοιταξα παρ οτι εχω mpeg4 εχω μονο ηχο,οχι εικονα και στον ηχο μου κανει κενα.εχει επιλογη που βλεπεις την ποιοτητα σηματος και δεν ειναι καλη.ακομα ειναι νωρις.μη βιαστειτε να παρετε αποκωδικοποιητη.

enigma

Από ότι είδα, έχουμε περιθώριο με το αναλογικό 2χρόνια…Οπότε για την ώρα, στην Αθήνα θα πάρουν την αγάπη μου :p.

Στο εξοχικό όμως που δεν πιάνουμε ιδίως το καλοκαίρι ελέω Ιταλίας και ιταλικών καναλιών κρίνεται επιβεβλημένη κίνηση….Αν δεήσουν και το πάνε λίγο πιο γρήγορα…

Vaggelis

Σε ευχαριστώ και πάλι cVlachakis.Εχεις να μου προτείνεις MPEG4 σε μορφή στικάκι(η τηλεόραση διαθετει και εισοδο USB) και αν κάνουν σωστά την δυλειά τους? .

Vaggelis

Συμφωνώ με τον enigma ότι ειναι ακόμη νωρίς για μέχρι το 2012.Ειδικά το μοντέλο philips 32 PF9631D/10 εχει τρομερή βελτίωση στην αναλογική εικόνα, σχεδόν ενα κλικ πιο κάτω από την ψηφιακή,πάντα συγκρινόμενη με την nova.Επίσης θέλω να τονίσω ότι σε μια ταινία(ισως εκει ειναι η όλη ουσία του πράματος) που εκπεμπει ψηφιακά ένας σταθμός,παιζει μεγάλο ρόλο σε τι τεχνολογία ειναι γραμμένη.Ειδικά σε ταινίες πριν το 2000.

tasos

Παιδια ξερει κανεις να μου πει ποτε θα ξεκινησει και απο τα δυτικα προαστια της αττικη για τη ειμαι απο ελευσινα για τη ακουσα απο της 16 Ιουλιου σας εχαριστω πολυ.

kwstaskar

ο αποκωδικοποιητης που εχω (DigitMod T1 DVB-T receiver) πιανει τα καναλια άλφα αντ1 και τα υπολοιπα σαν ραδιοφωνικους σταθμους….μπορει να με βοηθησει καποιος;;;;

Κανελλα

Κε Viachakis δεν εχω κεραια εξωτερικη εχω μονο εσωτερικη (λογω κακων καιρικων φαινομενων στην περιοχη το χειμωνα ) με πολυ κακη εικονα στην τηλεοραση με τον αποκοδικοποιητη digea θα χρειαστω και εξωτερικη κεραια ; ελεγα μηπως το αποφυγω .Εχω τη hyndai τηλεοραση για να απαντησετε συνολικα

Χρήστος

καλησπέρα,
Έχω την SAMSUNG LE32B450 η οποία ξέρω ότι διαθέτει ενσωματωμένο MPEG4 . Πιάνω τα ψηφιακά της ΕΡΤ αλλά όχι τα ιδιωτικά. Με ποιό τρόπο μπορώ να πιάσω και τα υπόλοιπα (ιδιωτικά)?
Ευχαριστώ

Χρήστος

έχω κι εγώ αποκ. DigitMod T1 DVB-T που επειδή ειναι mpeg2 (kwstaskar) τα νέα ψηφιακά τα βγάζει σαν ραδιόφωνο.στα χαρακτηριστικα γράφει αναβάθμιση firmware απο pc ή sat αλλά δεν έχει θύρα να το ενώσω με pc.ξέρει κανείς αν παίζει αναβάθμιση απο mpeg2 σε mpeg4?

Ζωη

Καλημερα σε ολους ! Ειμαι καινουργια , γραφω πρωτη φορα γιαυτο να μου συγχωρεσετε καποια
τυχον λαθη. Θα ηθελα να ρωτησω επειδη εγω μενω στην Κω ποτε θα ερθει εδω στα Δωδεκανησα
η ψηψιακη τηλεοραση ?

Ευχαριστω !

Σταυρος

Καλημερα σας
Εχω την Sony KDL 26v4000 με MPEG2 και υποδοχη αποκωδικοποιητη PCMIA. Για τα καναλια με MPEG4 πηρα τον σχετικο αποκωδικοποιητη Viaccess NP4 της Neotion. Δυστυχως ομως δεν συντονιζονται αυτα τα καναλια της Digea ( μονο ηχος χωρις εικονα).
Ειναι αραγε θεμα αποκωδικοποιητη; η μηπως φταιει η τηλεοραση;
Ευχαριστω

ιορδανης

γεια σας απο την καβαλα.
τελικα μια απο τις μεγαλυτερες πολεις στην βορεια ελλαδα μενει ακομη χωρις ψηφιακη τηλεοραση και απο την ερτ αλλα και απο την digea.
επικοινωνησα με την digea που με ενημερωσε οτι συμφωνα με το νομοσχεδιο θα δουμε ψηφιακα ιδιωτικα καναλια καπου το 2012 , η ερτ σε μειλ που της εστειλα δεν απαντησε ποτε.
το 2008 η ερτ απο το υψαριο της θασου οπου καλυπτει σαν κεντρο εκπομπης ολη την ανατολικη μακεδονια και θρακη εκανε μια εβδομαδα εκπομπη και σταματησε υπηρχε προβλημα με τον οτε νομιζω.
πιστευω αν κατευθυνουμε τις κεραιες μας προς τουρκια η βουλγαρια να πιασουμε τα ψηφιακα καναλια τους εφοσον τωρα πιανουμε τα αναλογικα τους , οσο αφορα τα ελληνικα σε καμμια 5 χρονια κατι θα δουμε και εμεις.

δέσποινα

Καλησπέρα …
Αγαπητε κε Viachakis παρακαλώ για την βοηθειά σας..
Χθες εκανα δωρο στο πατέρα μου μια TV LCD SAMSUNG MPE2+4. Το πρόβλημα ειναι ότι ο πατέρας μου ζεί στη Ραφήνα και εχει πολύ αδύναμο σήμα (εσωτερική κεραια)…
Υπάρχει κάποια συμβουλή για το πως θα ξεπερασει και με το μικρότερο δυνατό κόστος το θέμα του σήματος;; Να ρωτήσω τέλος εαν η ποιότητα της ψηφιακής εικόνας σχετιζεται με τη κεραία..
Ευχαριστω εκ των προτερων….

Tek

Δέσποινα, θέμα ποιότητας εικόνας όσον αφορά την ψηφιακή τηλεόραση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Όταν κάποιο κανάλι το βλέπεις με χιόνια ή είδωλα κτλ, λόγω κακού (χαμηλού) σήματος, το ίδιο κανάλι θα το βλέπεις ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ(εφόσον εκπέμπει ψηφιακά). Επομένως η ποιότητα ΔΕΝ σχετίζεται με την κεραία. Το ψηφιακό σήμα θα παίζει ή δεν θα παίζει. Δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση όπως στο αναλογικό(χιονιά κτλ). Αν δεις λοιπόν ότι η τηλεόραση ΔΕΝ πιάνει τα ψηφιακά κανάλια, τότε να προχωρήσεις σε εγκατάσταση εξωτερικής κεραίας, αν και πιστεύω ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την εσωτερική κεραία ο πατέρας σου. Αυτή τη στιγμή τα κανάλια που εκπέμπουν ψηφιακά είναι: ALPHA, ALTER, ANT1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ, STAR.
Εδω θα βρεις και τις περιοχες καλυψης.
Κορινθιακός Κόλπος (Ξυλόκαστρο)
https://www.digea.gr/content/signal/002007/2.html
Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη)
https://www.digea.gr/content/signal/002007/1.html
Αττική
https://www.digea.gr/content/signal/002007/4.html
Δες και εδώ για μια ερώτηση που έγινε προς την Digea για το σήμα στη Ραφήνα.
https://www.satleo.gr/content/view/3079/1/

Yiannis

Γεια σας!!!
Θα ήθελα να ρωτήσω… Πότε θα έρθει το ψηφιακό σήμα στη Λάρισα????

Σας ευχαριστώ !!!

Tek

Ρώτα την οικογένεια Κλικλίκου……Πλάκα κάνω. Κανονικά θα έπρεπε ήδη να εξέπεμπε ψηφιακά. Νεότερα δεν υπάρχουν. Θα περιμένεις το Δελτίο Τύπου της Digea.

Ο CEO της DIGEA, Γιώργος Μαθιός, δήλωσε: ………Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα μας την σκυτάλη μετά παίρνουν η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα, ενώ στις αρχές του 2010 ακολουθούν η Πάτρα και η Λάρισα, πάντα εφόσον η αγορά θα είναι επαρκώς εφοδιασμένη με τον κατάλληλο εξοπλισμό και θα ολοκληρωθεί και το αναγκαίο θεσμικό πλαίσιο προβλέψεων. ( https://www.digea.gr/news/details/004003/7.html )

ΔΜ

Ποιόν Ιούνιο ?? Αύγουστος ήρθε τώρα και ακόμα κουβέντα για την Πάτρα.
Καλά κρασά μετα βίας το 2012.

giorgio kaisaris

στον προγραματισμό σας αναφέρατε την Πάτρα που ομως ακόμα δεν εχει γίνει πότε θα γίνει και ποιες περιοχές θα καλύπτει πχ Γαστούνη Βαρθολομιό Ευχαριστώ

ΔΜ

Τι γίνεται ρε παιδιά με την Πάτρα ?
Μάλλον το 2012 το βλέπω να έρθει η ψηφιακή σε εμάς.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΝΙΑ.......

ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ????? ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑ???

sotiria perama

μετα απο τοσο καιρο που εκπεμπει το καινουργιο ψηφιακο σημα και αφου ο σταθμος της αιγινας ειναι απο τους πρωτους που αλλαξε το σημα του στην περιοχη της αττικης γιατι εμεις στο περαμα που εχουμε τηλεορασεις παλιας τεχνολογιαςκαι ενω προμηθευτηκαμε τον αναλογο αποκωδικοποιητη συνεχιζουμε να μην πιανουμε τα καναλια? και ενα δευτερο ερωτημα γιατι πιανουμε μονο τα ψηφιακα καναλια της ε.ρ.τ.?
περημενουμε την απαντηση σας Ευχαριστουμε οι κατοικοι του Περαματος

jonas

Aν υπαρχουν κολληματα στην εικονα, ή οποια κατα τα αλλα ειναι αψογη, αυτο σημαινει οτι χρειαζεται καλυτερη κεραια ή κατι αλλο παιζει?

Stavros

Telika pote tha doume psifiaka stin Patra;

Ρήγας

Γεια χαρά!
Έχω την Philips Aurea LCD TV 37PFL9903H DVB-T/C MPEG4. Δηλώνοντας στην αρχική σάρωση ως χώρα την Ελλάδα, βρίσκει όλα τα ψηφιακά αλλά εικόνα υπάρχει μόνο στα ψηφιακά της ΕΡΤ. Στα ψηφιακά της DIGEA υπάρχει μόνο ήχος και πληροφορίες προγράμματος.
Ξαναέκανα γενική σάρωση δηλώνοντας αυτή τη φορά ως χώρα την Ιταλία (και μετά την Ισπανία). Με αυτό το “τρικ” υπάρχει εικόνα (και ήχος φυσικά) στα ψηφιακά της DIGEA αλλά δεν “βλέπει” καθόλου τα ψηφιακά της ΕΡΤ!!! Έκανα ξανά και ξανά τις σαρώσεις δηλώνοντας διάφορες χώρες και όπου βλέπει της DIGEA κανονικά δεν βλέπει καθόλου της ΕΡΤ, ενώ δηλώνοντας Ελλάδα, βλέπει κανονικά της ΕΡΤ αλλά τα κανάλια της DIGEA δεν έχουν εικόνα (ήχο έχουν)!!!

Μήπως μπορείτε να δώσετε καμμιά βοήθεια; Πως γίνεται να συμβαίνει αυτό;

Ευχαριστώ!

andreas

Ρε παιδιά ξέρει κανείς πότε το σήμα θα έρθει και στα Δωδεκάνησα?Συγκεκριμένα στην Κώ?
Εδώ βλέπουμε τηλεόραση με χιόνια εδώ και πολλά χρόνια εκτός και αν πληρώνεις το NOVA.

δημητρης

εχω το ιδιο προβλημα με τους παραπανω εχω τηλεοραση sony bravia viva digital KDL32U2000
και ενω παιζει τα κρατικα καναλια δεν παιζει τα ιδιωτικα ant, mega.alter κ.λ.π. η τηλεοραση ειναι 100% ψυφιακη τι συμβαινει ? απο τον παραπανω καταλαβαινω οτι αλλο αποκωδηκοποιητη,θελουν τα κρατικα και αλλον τα ιδιωτικα, ειναι δυνατον ?

ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΣΤΗ ΒΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ?

dimitris

agrinio pote erxetai;

demi

Αγόρασα τηλεόραση με mpeg4 αλλά δεν πιάνει καθόλου τα αναλογικά και τα ψηφιακά κάποιες φορές τα χαλάει. Ζω στο Πέραμα. Τι φταίει; Ευχαριστώ.

sofi

Πότε θα έρθει Κεφαλονιά έχουμε σοβαρό πρόβλημα με το mega στο Ληξούρι.Ευχαριστώ.

makis

sti rodo mporei na mou pei kapios pota tha exoume sima ?

ΘΕΜΗΣ ΦΑΚΙΤΣΑΣ

ΜΕΝΩ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Κ ΜΕ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΕΝ ΕΤΟΙ 2010 ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

Dimitris

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ DIGEA ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ?

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΤΑΛΑΣ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΗΣ DEGEA ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ

george karditsa

ειμαι εμπορος και ειδα οτι μερικα καναλια τοπικα οπως το καναλι tv10 , thesallia , astra κτλπ δεν δουλευουν σε ολους τους δεκτες αντιθεση με τα καναλια της ερτ και digea μερικες τηλεορασεις δεν μπορουν καν να συχρονισουν τη συχνοτιτα 47 που εκπεμπουν οπως και μερικοι δεκτες υπολογιστων λοιπον τι κανουμε πεταμε τις τηλεορασεις για μια συχνοτητα σας ευχαριστω ????…..

isidoros

χιος θελουμε δεικτες και οχι μυτιληνη ΕΛΕΟΣ

Βασιλης

καλησπερα σε ολλους, θα ηθελα να ρωτησω εχω ενα dvd εγραφης με σκληρο δισκο πως μπορει να γραφω ενα καναλι και να βλεπω αλλο γιατι τωρα εβαλα και εναν αποκωδικοποιητή mpeg4 και δεν θελω να το καταργησω το dvd μου καιθελω να γραφω σε αυτο και ταυτοχρονανα να βλεπω αλλο καναλι τι μπορω να κανω ευχαριστω περιμενω νεασας

maria

εαν δεν παρω αποκωδηκοποιητη δεν θα μπορω να βλεπω τηλεοραση εστω και αναλογικα ?

Γιώργος

Μένω Άνω Γλυφάδα και έχω σοβαρά προβλήματα με την τριάδα MEGA-STAR-SKY …πρακτικά αυτά τα κανάλια δεν λαμβάνονται. Όλα τα άλλα κανάλια ΟΚ. Χωρίς ενισχυτές κλπ.Τι συμβαίνει ? τι λύσεις υπάρχουν ?

Πίσκοπος

Θα είναι και στις cosmote tv τηλεοράσεις

Πίσκοπος

Η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση έχει 7 κανάλια γι αυτό την μισώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Digea

Digea: Επανασυντονίστε τα ψηφιακά κανάλια τηλεόρασης [οδηγός βήμα-βήμα]

Μάθε πως να συντονίσεις ξανά τα ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια βήμα βήμα. Επανασυντονίστε τους δέκτες σας, την τηλεόραση ή τον αποκωδικοποιητή εύκολα.

Reviews Digea EDISION featured

EDISION PICCO T2 hands-on: Δεκτικός στα νέα φορμά τηλεόρασης [DVB-T2]

Δοκιμάζουμε τον επίγειο αποκωδικοποιητή DVB-T2 EDISION PICCO T2 για να είστε έτοιμοι για την 2η Ψηφιακή Μετάβαση με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Software Digea

Digea: Πως επανασυντονίζω τα κανάλια τηλεόρασης [οδηγός βήμα-βήμα]

Κατά την μετάβαση στις νέες συχνότητες της ψηφιακής τηλεόρασης μέσω της Digea θα χρειαστεί να επανασυντονίσετε τους δέκτες σας, τηλεόραση ή αποκωδικοποιητή.

Software Digea featured

DIGEA: Ξεκινάει η 2η Ψηφιακή Μετάβαση, μάθε ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, ξεκινά από κοινού από τους δύο παρόχους επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής, την ΕΡΤ και την Digea, η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση.