Energizer | Τεχνολογία LED και στο camping

, Energizer | Τεχνολογία LED και στο campingΣας αρέσει το καλοκαίρι να είστε κοντά στη φύση και να κάνετε camping; Ή ακόμα και αν προτιμάτε την άνεση ενός ξενοδοχείου, σας αρέσει να κάθεστε το βράδυ στην παραλία με την παρέα ή την οικογένειά σας; Η Energizer, δημιούργησε για εσάς μια έξυπνη λύση για τα καλοκαιρινά σας βράδια, ένα φακό με τρία LED ειδικά για το camping και τις απαιτήσεις που έχει η ζωή κοντά στη φύση.

O φακός Energizer Camping διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που θα τον κάνουν αμέσως απαραίτητο στοιχείο των καλοκαιρινών αποσκευών σας: Λαμπτήρες Krypton με 70% περισσότερο φως από τους συμβατικούς, 3 λυχνίες LED που φωτίζουν στο απόλυτο σκοτάδι και περιστρεφόμενο χερούλι για να τον μεταφέρετε εύκολα οποιαδήποτε στιγμή. Τα πλεονεκτήματά του όμως δεν σταματούν εδώ: είναι άθραυστος και αδιάβροχος, φτιαγμένος για όλες τις συνθήκες που μπορεί να αντιμετωπίσετε στις διακοπές σας.

Αν υποθέσουμε ότι ξενυχτάτε κάθε βράδυ με την παρέα σας και καλή μουσική πλάι στη θάλασσα και περνάτε 6 ώρες συντροφιά με το φακό Energizer Camping, τότε θα σας καλύψει για περίπου…33 ημέρες διακοπών! Η κατανάλωση του φακού Energizer Camping είναι ιδιαίτερα χαμηλή αφού μόλις με 4 αλκαλικές μπαταρίες Energizer μεγέθους D θα είναι κοντά σας για περίπου 200 ώρες. Η συσκευασία του φακού Energizer Camping περιέχει τέσσερις αλκαλικές μπαταρίες Energizer.

Μακάρι να είχε κυκλοφορήσει όταν έκανα camping στην Ελαφόνησο!!!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas Lazos

Καλά μόνο όνομα έχουν.
Οι καλύτεροι φακοί είναι MAXLITE

Kostas Lazos

Για παράδειγμα αυτός είναι κορυφή https://www.letsbuy.gr/product_info.php?cPath=34_130&products_id=1023

Γενικά καλό είναι να προτιμάμε μάρκες που βγάζουν μόνο φακούς όπως maxlite, led lenser κτλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Energizer

Energizer Hard Case P28K: Smartphone με μπαταρία 28.000 mAh!

Πριν από τέσσερα χρόνια, η Avenir Telecom είχε συσκευάσει μια μπαταρία 18.000 mAh σε smartphone και τώρα επιστρέφει με ένα με 28.000 mAh!

Smartphones Energizer

MWC 2019: Η απάντηση της Energizer στα foldable κινητά ονομάζεται Power Max P8100S

Η Energizer μετά από την παρουσίαση του Power Max P18K Pop, ενός κινητού με χωρητικότητα μπαταρίας 18.000 mAh, μας εντυπωσίασε με ακόμα μία συσκευή, το Power Max P8100S, ενός 5G foldable κινητού.

Smartphones Energizer MWC 2019

MWC 2019: Το Energizer Power Max P18K Pop είναι ένα power bank με ενσωματωμένο smartphone;

Κατά τη διάρκεια της MWC 2019 έχουμε δει κάθε είδους συσκευές, με τελευταίο παράδοξο το foldable smartwatch Nubia Alpha. Κι εκεί που πιστεύαμε ότι τα έχουμε δει όλα, ήρθε η Energizer και αποκάλυψε όσα έκρυβαν οι πρώτες φωτογραφίας του Power Max P18K Pop.

Smartphones Energizer

Energizer Power Max P18K Pop: Θα έχει 18.000mAh μπαταρία και διπλή pop-up selfie κάμερα

Τα smartphone της Energizer βρίσκονται στην αγορά εδώ και καιρό και το κύριο χαρακτηριστικό τους, όπως είναι αναμενόμενο, είναι η μπαταρία τους. Αυτή τη φορά η Avenir Telecom δημιούργησε μια πιο premium συσκευή, το Energizer Power Max P18K Pop.