Τρίτη
09/02/2010

Ericsson, Παγκόσμια πρωτιά στα 84Mbps

Ένα από τα επιτεύγματα που θα παρουσιάσει η Ericsson στο επερχόμενο Mobile World Congress είναι η πρώτη επίδειξη παγκοσμίως της τεχνολογίας HSPA με ταχύτητες 84 Mbps. Στην ίδια εκδήλωση, πέρυσι, η Ericsson πραγματοποίησε την πρώτη επίδειξη HSPA με ταχύτητα 42 Mbps HSPA, που είναι ήδη εμπορικά διαθέσιμη και εγκαθίσταται στα δίκτυα παρόχων σε όλο τον κόσμο. Η Ericsson ήταν επίσης η πρώτη που παρουσίασε την ταχύτητα 56 Mbps στην CTIA στο Las Vegas το 2009.

Στις 20 Ιανουαρίου, ο πάροχος 3 στη Σκανδιναβία, ανακοίνωσε ότι επέλεξε την Ericsson για την ανάπτυξη του δικτύου HSPA σε ταχύτητα 84 Mbps. Η υλοποίηση καλύπτει ολόκληρη τη Δανία και τέσσερις μεγάλες πόλεις στη Σουηδία. Η πρώτη φάση της υλοποίησης ξεκίνησε το πρώτο τρίμηνο του 2010. Οι εμπορικές υλοποιήσεις του HSPA με ταχύτητες 84 Mbps αναμένονται το πρώτο μισό του 2011.

Η επίδειξη θα δοθεί στο περίπτερο της Ericsson, στην Αίθουσα 6 στη La Fira, στη Βαρκελώνη, κατά τη διάρκεια του GSMA Mobile World Congress, που διεξάγεται στις 15-18 Φεβρουαρίου. Σημειώνεται ότι οι ταχύτητες που αναφέρονται είναι κορυφαίες ταχύτητες κατερχόμενης ζεύξης δικτύου. Οι πραγματικές ταχύτητες λήψης για τους πελάτες είναι χαμηλότερες και μπορεί να ποικίλλουν λόγω συμφόρησης, απόστασης από το σταθμό βάσης, τοπικών συνθηκών, υλικού, λογισμικού και άλλων παραγόντων.

Συντάκτης: .


Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η mickeynx λέει:

    ολα αυτα καλα αλλα τι να το κανω να παω να ζησω Δανια?
    καποιο αρθρο για Αθηνα τι γινεται με το Ιντερνετ εκει
    και το τι προκειτε να γινει υπαρχει?
    στο κατω κατω τι μας νιαζει τι κανουν στην Δανια?!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.