Ericsson Application Awards, Everyday Life: Sustainable – Social – Fun

Η Ericsson, στο πλαίσιο της δέσμευσής της να υποστηρίζει και να επιβραβεύει την ακαδημαϊκή κοινότητα παγκοσμίως, διεξάγει το διαγωνισμό Ericsson Application Award με θέμα Everyday Life: Sustainable – Social – Fun. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για φοιτητές πληροφορικής στην Ευρώπη και την Κίνα να γίνουν γνωστοί στον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα μέχρι και 20.000 ευρώ.

, Ericsson Application Awards, Everyday Life: Sustainable – Social – Fun

Ο διαγωνισμός είναι απλός και ταυτόχρονα συναρπαστικός. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές σχηματίζουν ομάδες των 2-4 ατόμων. Κάθε ομάδα συνεργάζεται με ένα στέλεχος εταιρείας του κλάδου το οποίο λειτουργεί συμβουλευτικά και υποστηρικτικά Ο στόχος είναι να αναπτύξουν μια εφαρμογή η οποία θα ανταποκρίνεται σε μια από τις κατηγορίες που σχετίζονται με το θέμα του διαγωνισμού. Η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών είναι η 31η Ιανουαρίου 2010. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και οι φόρμες εγγραφής είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.EricssonApplicationAwards.com

Ο διαγωνισμός θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί με την επιλογή των 14 καλύτερων ομάδων, οι οποίες θα λάβουν ως βραβείο συσκευές κινητών τηλεφώνων. Με την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης, οι τρεις καλύτερες ομάδες θα βραβευτούν με χρηματικά έπαθλα €20.000, €15.000 και €10.000 αντίστοιχα, τα οποία θα τους απονεμηθούν σε ειδική τελετή τον Ιούνιο του 2010.

Οι ομάδες θα επιλεγούν από μια ειδική κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη εταιρειών του κλάδου και θα αξιολογήσει τις εφαρμογές βάσει προκαθορισμένων κριτηρίων. Στη συνέχεια, θα τις δημοσιεύσει στο Ericsson Labs showroom για δοκιμές beta. Οι βραβευμένες εφαρμογές υπάρχει πιθανότητα να διατεθούν και εμπορικά αν έχουν αυτή τη δυνατότητα οι φοιτητές και η συνεργαζόμενή τους εταιρεία.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Ericsson USA

Ericsson: Πρόστιμο 206 εκατ. δολαρίων από τις ΗΠΑ

Η Ericsson καλείται να πληρώσει πρόστιμο 206,7 εκατομμυρίων δολαρίων στην αμερικανική δικαιοσύνη για να διευθετήσει μια υπόθεση διαφθοράς που συνδέεται με τη τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ.

Business Ericsson

Ericson: Νέο πρόστιμο ύψους 206 εκατ. δολαρίων

Η Ericsson θα καταβάλει πρόστιμο ύψους 206 εκατ. δολαρίων και παραδέχτηκε την ενοχή της για την παραβίαση των διατάξεων περί δωροδοκίας του νόμου για τις πρακτικές διαφθοράς στο εξωτερικό.

Business Ericsson

Νέος γύρος απολύσεων στην Ericsson – Αποχωρούν 8500 εργαζόμενοι

Η Ericsson σκοπεύει να απολύσει 8.500 υπαλλήλους της παγκοσμίως στο πλαίσιο προγράμματος εξοικονόμησης κόστους της εταιρείας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

Business Ericsson

Η Ericsson προχωρά σε περικοπή 1.400 θέσεων εργασίας στη Σουηδία

Η Ericsson σχεδιάζει να περικόψει περίπου 1.400 θέσεις εργασίας στη Σουηδία στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου που θα μπορούσε να οδηγήσει σε χιλιάδες απώλειες θέσεων εργασίας σε άλλες χώρες, ιδίως στις ΗΠΑ.