Τετάρτη
01/08/2012

Facebook, Η χρήση του αποκλειστικά από κινητό παρουσιάζει αύξηση 23%

Πάει ο καημένος ο desktop, μας αφήνει χρόνους, όλα στο smartphone θα τα κάνουμε, ε; Τουλάχιστον οι web socialistas εκεί έξω δείχνουν να στρέφονται ολοένα και περισσότερο στην οθόνη του κινητού και όχι του υπολογιστή για να κάνουν like, poke και τα συναφή στο δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο του πλανήτη, το Facebook.

Το Facebook, λοιπόν, ανακοίνωσε ότι πάνω από το 20% των mobile χρηστών του (μιλάμε για συνολικά 543 εκατομμύρια άτομα που έχουν μια Mobile εκδοχή του στο κινητό τους) μπήκε στο κοινωνικό δίκτυο από το κινητό. Αυτό σημαίνει ότι 102 εκατομμύρια άτομα μπήκαν στο Facebook από το κινητό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι 83 εκατομμύρια ήταν ο πληθυσμός της χώρας που διαλέγει να έχει πρόσβαση στο Facebook αποκλειστικά και μόνο από το κινητό. Αυτή η χώρα αυξάνει τον πληθυσμό της με ρυθμό 23% σε χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2012.

Κάτι μας λέει ότι θα μας φλομώσει στη mobile διαφήμιση λίαν συντόμως το FB…

Facebook, Η χρήση του αποκλειστικά από κινητό παρουσιάζει αύξηση 23%

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .


4 Σχόλια

 1. Ο/Η azriel84 λέει:

  Αν είχε και app της προκοπής τα πράγματα θα ήταν καλύτερα :P

 2. Ο/Η Spookaki λέει:

  Ανέκαθεν μας φλομώνει με διαφημίσεις το φβ τύπου κάψου όπου και αν βρεθείς στις διακοπές. Ενημέρωσε που βρίσκεσαι κάνε πόουκ κάνε τσεκ ιν κλπ. Έχει και γίνει μόδα το check in οπότε…

 3. Ο/Η antonis λέει:

  συμφωνώ

 4. Ο/Η Δημητρης K. λέει:

  συμφωνω με τον φιλο/η azriel84,το fb app ειναι για τον καδο…

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.