Gillette, Πόση τεχνολογία μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα ξυραφάκι

Οι άντρες λατρεύουν την τεχνολογία και τα gadgets. Στο γραφείο τους, στις δραστηριότητές τους, στον αθλητισμό αλλά και στην εμφάνισή τους επιλέγουν αντικείμενα υψηλής τεχνολογίας και μοναδικού σχεδιασμού όπως Laptop, GPS και smartphones. H Gillette καινοτομεί προσφέροντας στον άντρα το απόλυτο gadget στην καθημερινή του περιποίηση που εξασφαλίζει το πιο άνετο και βαθύ ξύρισμα – τη ξυριστική μηχανή Gillette Fusion Power Phenom.

, Gillette, Πόση τεχνολογία μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα ξυραφάκι

H Gillette σας δίνει 7 λόγους για να αναβαθμίσετε το ξύρισμά σας
1. Ξυριστική Επιφάνεια 5 λεπίδων για βαθύ ξύρισμα και μείωση των ερεθισμών: Η ξυριστική κεφαλή της Gillette Fusion Power Phenom αποτελείται από πέντε πολύ λεπτές λεπίδες, οι οποίες είναι τοποθετημένες παράλληλα και σε πολύ μικρή απόσταση ώστε η ισχύς του ξυρίσματος να διοχετεύεται εξίσου σε όλες τις λεπίδες που γλιστρούν απαλά στο δέρμα.
2. Προηγμένη τεχνολογία λεπίδας για ευκολία και ασφάλεια στο ξύρισμα: Οι λεπίδες είναι σχεδιασμένες με ένα σύστημα πολλαπλής επίστρωσης για να προσφέρουν εξαιρετική άνεση και τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη δύναμη ξυρίσματος, την ασφάλεια και την αντοχή της λεπίδας.
3. Ελαστικά προστατευτικά ξυρίσματος για να προετοιμάζει το δέρμα και τις τρίχες για το ξύρισμα: Μαλακά, ευλύγιστα μικρο-πτερύγια τεντώνουν το δέρμα και ανασηκώνουν τα γένια για άνετο και βαθύ ξύρισμα.
4. Ενισχυμένη λιπαντική ταινία για να βελτιώνει την ολίσθηση και να υποδεικνύει τη φθορά: Εναποθέτει λιπαντικά πολυμερή στοιχεία σε κάθε πέρασμα για να βελτιώνει την ολίσθηση. Ξεθωριάζει όταν το ξύρισμα παύει να είναι το βέλτιστο και υποδηλώνει την ανάγκη για αλλαγή της λεπίδας.
5. Μπροστινή προσαρμόσιμη κεφαλή για να ακολουθεί το περίγραμμα του προσώπου: Ο μπροστινός μηχανισμός εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή στην επιφάνεια του προσώπου για βαθύ ξύρισμα.
6. Λεπίδα ακριβείας στο πίσω μέρος για να δίνετε σχήμα και να αφαιρείτε τα γένια από δύσκολα σημεία: Ειδικά σχεδιασμένη για τα δύσκολα σημεία στις φαβορίτες και κάτω από τη μύτη ή για να δίνετε σχήμα στα γένια. Διευκολύνει τη χρήση και τον έλεγχο.
7. Μικρο-δονήσεις (μόνο η έκδοση Power) που μειώνουν την τριβή και προσφέρουν εξαιρετική άνεση στο ξύρισμα: Καταπραϋντικές μικρο-δονήσεις μειώνουν την τριβή και βοηθούν την ολίσθηση των λεπίδων στο δέρμα.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
papi

auta einai!!! pantws egw tha thela na dw kai ths gynaikes na kanoun to test…………….

Κώστας Βλαχάκης

papi, hehehe αυτό και εγώ θα ήθελα να το δω και συγκεκριμένα τη χρήση του προϊόντος Venus Bikini Trimmer! https://www.gillettevenus.com/en_US/products/bikini_trimmer/bikini_trimmer/index.jsp

papi

akrivws auto kwsta!!!! asxeto! tha anevaseis alla videos sxetika me xpreria 10 kai to desire? eimai anamesa sta 2 auta, an kai kleinw pros to desire mias kai einai pio oikonomiko kai exei to 2.1 anroid me moultitouch! to xperia ektos thn kamera pou einai 8 den mou leei kai tpt allo!

Κώστας Βλαχάκης

Το Desire το επέστρεψα σήμερα. Το XPERIA X10 το έχω κρατήσει. Θα ανεβάσω κάποιο βίντεο ακόμα. Το Χ10 είναι παρεξηγημένο κινητό, εμένα μου αρέσει, όπως πάρα πολύ μου αρέσει και ο σχεδιασμός του.

fantasio

κι εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δυο είμαι.
γιατί όμως λες ότι είναι παρεξηγημένο;;;
αφού σε σχέση με το Desire δεν έχει ράδιο, δεν έχει 2.1 δεν έχει mt και είναι και ακριβότερο.

Thanasis

Μια ερώτηση… πόσο κάνουν τα ξυραφάκια της;;
αν είναι να κοστίζουν 15 ευρώ… παίρνω μια σφαλτσέτα καλύτερα

Κώστας Βλαχάκης

Fantasio, θα αναβαθμιστει σε 2.1 αλλα (λενε) οτι δεν θα ειναι multi-touch. Ομως ισως δεν ειναι και μεγαλη υποθεση για πολλους, περι ορεξεως! Με εχει εντυπωσιασει το design του και η πολυ καλη ποιοτητα σε χρωματα, της μεγαλης 4αρας οθονης του. Απο δυναμη ειναι και αυτο πανισχυρο και δουλευει ρολοι με πολλες εφαρμογες ταυτοχρονα ανοιχτες. Αυστηρα θα επελεγα το Desire, αλλα υπαρχει και το συναισθημα και στις 20 Απριλιου που θα κυκλοφορησει το XPERIA X10 πηγαινε να το δεις για να με καταλαβεις.

Thanasis, δεν θυμαμαι, νομιζω τα 4 ανταλλακτικα 12,80.

fantasio

πήγα και το είδα. το χάζεψα αρκετά στο πλαίσιο.

δεν λέω ότι δεν μου άρεσε. απλά ανέφερα τις διαφορές από το Desire.

γιατί λες …”αυστηρά θα επέλεγα το Desire”???

σε τι υπερτερεί το Xperia πέραν του design και της 4άρας οθόνης;;;

Κώστας Βλαχάκης

A, το φερανε; Την περασμενη Πεμπτη δεν το ειχαν.
Το ραδιοφωνο εμενα δεν με ενδιαφερει. Το X10 εχει καμερα 8.1 Megapixel, το Desire 5 Megapixel. Το «αυστηρα» το ειπα γιατι σαν συνολο το Desire με εχει κερδισει, αλλα και τo XPERIΑ και το Motorola Milestone (για οσους θελουν QWERTY) ειναι εξαιρετικα.

giannis

ρε παιδια μεσα και γω σε τετοιες συζητησεις.μ αρεσουν πολυ αλλα μηπως ειμαστε λιγο offtopic ; λεω γω τωρα…

fantasio

εμένα δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η κάμερα.

με ενδιαφέρει να παρακολουθω όλους τους λογαριασμούς e-mail (hotmail, gmail, yahoo, otenet κτλ) και να ανοίγω συνημμένα (word, excel,pdf)
το σερφάρισμα (+ youtube, + facebook),
το messenger,
και ίσως λίγο το gps.

fantasio

ε ναι είμαστε λίγο… lol

alexander

gia to htc hd2 mporeis na mou doseis kanena site na katevaso kanena app?? i mporeis na protineis ta 10 kalutera apps gia to hd2?? exo rotisei arketous pou to exoun kai den kseroun oute ekeinoi apo pou na katevasoun kai ti…. please voitheia kwsta vasizomai pano sou…!!

Κώστας Βλαχάκης

alexander, Κοίταξες στο Windows Marketplace?

Staf

Aσε το Marketplace..Δεν εχει τιποτα..

https://www.freewarepocketpc.net/

papi

xerei kaneis pote tha kukloforhsei to desire??? exw epidothsh sth vodafone, an den to ferei auth mono sto plaisio mporw na to parw!

fantasio

@papi
Στο πλαίσιο που έστειλα mail μου είπαν ότι θα το έχουν προς το τέλος του μήνα πάντως.
Κι εγώ επιδότηση voda έχω και ψάχνομαι αρκετά. Είμαι ανάμεσα στa Desire, Χ10 και HD2.

papi

fantasio!
eida to x10 apo konta kai mou fanhke arketa megalo! isws epeidh den exei stroggyles ths gwnies tou ligaki! kai exalou to desire einai kai ligo pio oikonomiko apo to x10! geia ososu den xrhsimopoioun kamera polly pisteuw pws to desire einai mia xara!

Στεφος

Ετσι… Το Fusion, πρωτος δονητης που απευθυνεται σε αντρες με κοστος παραγωγης καθε κεφαλης περιπου 35Λ€ και κοστος αγορας απο τον καταναλωτη καπου τα 5€, ειναι ο,τι καλυτερο για την επιδερμιδα του ανδρα.. Δεκαετιες τωρα που υπαρχει η ξυροστικη μηχανη ασφαλειας με μια λεπιδα, οι κρεμες ξυρισματος, τα σαπουνια ξυρισματος, τα πινελα (και τα απιστευτα βαθεια ξυρισματα χωρις ερεθισμους – ναι, για να ξυριζεται καποιος, πρεπει να μαθει ΣΩΣΤΑ να ξυριζεται!) – τι να φτουρισουν μπροστα στο μεγαλειο της FUSION! Οταν η μακακια εχει βαρεσει κοκκινο, τα πιθηκακια τρεχουν για να προλαβουν τα χρωματιστα χαντρακια….

Αμην.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.