Η HTC χορηγός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Επίσημος Συνεργάτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι η HTC, για την αγωνιστική περίοδο 2010, όπως ανακοινώθηκε εχθές σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στην Παιανία. Η συνεργασία με την ομάδα του Παναθηναϊκού αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος της HTC για την προώθηση του αθλητισμού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

, Η HTC χορηγός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η HTC στην ανακοίνωση της πρόσθεσε ότι επενδύει σε μια ομάδα ανταγωνιστική, με υψηλούς στόχους και φιλοδοξεί μέσα από σημαντικές εμπορικές ενέργειες και εξειδικευμένες υπηρεσίες, αλλά και με έντονη παρουσία στα γήπεδα, να φέρει τον Παναθηναϊκό ακόμη πιο κοντά στους φιλάθλους του.

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν στην εκδήλωση, ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Ανδρέας Μπέκιος, ενώ από πλευράς HTC, παρέστη ο Regional Director SEE MENA κος Νικήτας Γλύκας.

Oι διοικήσεις των δύο πλευρών ανακοίνωσαν πως προχώρησαν σε συμφωνία για την αγωνιστική περίοδο 2010 και μιλήσαν τόσο για τη χορηγία όσο και για τους στόχους της. Ο Regional Director SEE MENA της HTC κος Νικήτας Γλύκας δήλωσε: «Όταν αναζητήσαμε συνεργάτη για τη χορηγία δεν χρειάστηκε να κοπιάσουμε ιδιαίτερα. Ήταν ξεκάθαρο για εμάς ότι μόνο ο Παναθηναϊκός ταίριαζε απόλυτα με την HTC: μακροχρόνια παρουσία στα Ελληνικά & Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, συνεχής πρωταθλητισμός, άριστη αγωνιστική παρουσία, υπεροχή που βασίζεται στην ομαδική προσπάθεια και την επαγγελματική κατάρτιση, όραμα και προοπτική».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Ανδρέας Μπέκιος δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την HTC στο χορηγικό ρόστερ της ομάδας και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την επίτευξη της συμφωνίας. Η HTC αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στην κατασκευή και εμπορία συσκευών κινητής τηλεφωνίας και τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από πλήθος τεχνολογικών καινοτομιών. Τα οφέλη θα είναι πολλαπλά και για τις δυο πλευρές και ο Παναθηναϊκός θα αποτελέσει ένα από τα κύρια οχήματα για την προώθηση των προϊόντων της HTC στην Ελληνική αγορά».

Τέλος, σήμερα παραδόθηκε σε όλους τους παίκτες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το κινητό τηλέφωνό HTC HD2 Windows Phone, που αποτελεί τη ναυαρχίδα των μοντέλων κινητών τηλεφώνων της HTC. Το κινητό τηλέφωνο HD2 ενσωματώνει τη τεχνολογία HTC Sense, με στόχο να προσφέρει ένα μοναδικό περιβάλλον πλοήγησης, που μετατρέπει τη χρήση του κινητού τηλεφώνου σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

Μια χαρά την βγάζουν οι τυπάδες.Τσάμπα(λες και έχουν ανάγκη οι συγκεκριμένοι).Παντως εμένα και κινητό τον 100 ευρώ να μου δίναν θα χαμογελούσα καλύτερα… 🙂

giannis

των 100 και όχι τον 100.Μην μας λέν και ανορθόγραφους…

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά ο Λέτο έσκασε με λευκή Lamborghini, δεν μασάνε να αγοράσουνε 50 HD2 😉

nethall.gr

Lamborghini και φόρμα σε εκδήλωση .. εμείς φταίμε που τους θεοποιούμε

tomcat

Κώστας σε συγχαίρω για το συγκεκριμένο άρθρο… πρέπει να αντιμετώπισες δυσκολίες, λόγω των ερυθρόλευκων φρονημάτων σου 🙂 (humor!)
αλλά ρε φίλε σου βγάζω κόκκινη κάρτα διότι δεν αναφέρεις πουθενά την όμορφη παρουσία της συκεκριμένης φωτογραφίας!? ..και μην πεί κανείς για τον zilberto! 🙂

Spyroscesarsc

Xορηγός του ΠΑΟ? Κρίμα γιά την HTC! 😛
Θα μηδενιστούν οι πωλήσεις της! 🙁 χαχαχα!

Κώστας Βλαχάκης

nethall, Οι περισσότεροι είχαν ντυσίματα τρελής μόδας. Τίγκα στα Desquared παπούτσια και t-shirt ήταν όλοι. Αλλά είναι γνωστό ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν καλές αμοιβές! Super Star το κάναμε το άρθρο! ahaha.

tomcat, είχα δυσκολίες πραγματικά! Είχα την εντύπωση ότι με κοιτάνε χίλια μάτια! hehehe! Ήταν και άλλοι γαύροι δημοσιογράφοι τεχνολογίας και πειράζαμε τους Παναθηναϊκούς αλλά χαμηλόφωνα. Δεν μας έπαιρνε εκεί μέσα! Μετά ακολούθησε ξενάγηση στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, αλλά έφυγα φυσικά! :p
Η κυρία της φωτογραφίας είναι της HTC Hellas και η φωτογραφία την αδικεί, αυτό σας λέω μόνο! Γιαυτό όλοι HTC κινητά από σήμερα, αν χρειαστείτε ποτέ service μπορεί να τύχει και να την συναντήσετε! 🙂

Spyroscesarsc, Σε βλέπω full για Samsung που είναι χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός! 😉

Spyroscesarsc

Kώστα, από πριν ήμουν full Samsung! Αλλά τώρα… Θα γίνει χαμός! χεχεχε! Και η Vodafone χορηγός του Ολυμπιακού… Και το Omnia Pro είναι Samsung αποκλειστικό της Vodafone! Mία χαρά! Toυς καλύψαμε όλους! 😛

sanshiro

Τωρα δηλαδη πρεπει να αλλαξω εταιρια??Κριμα και μου αρεσε πολυ το htc tattoo μου!!χαχαχα….παλι καλα που εχω παραγγείλει samsung σαν δευτερη συσκευη με την επιδοτηση που ειχα!!

nikos

kai o Tsoukalas exei HTC axxaxaxa

Spyroscesarsc

χαχα! Νίκο, αν όντως έχει HTC και δει τον χορηγό στην φανέλα του Παναθηνα’ι’κού, θα το κάνει κομμάτια το κινητό! :Ρ
Φανταστείτε όλους τους Ολυμπιακούς να τρέχουν στην vodafone γιά samsung, και τους Παναθηνα’ι’κούς στον Γερμανό γιά HTC…
Εμείς οι ‘Eλληνες είμαστε ικανοί γιά όλα! 😀

panagiotisXII

Χμμμμ να ενας καλος λογος να μην αγορασω ποτε τιποτα HTC (Heh χιουμρ κανουμε μη βαρατε…:P:P)

rey

ma kala iparxi kaliteros sindiasmos……i omadara me tin kinitara.ase oti kalitero!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.