Βοήθησε κι εσύ τους πληγέντες από τις πυρκαγιές – I help Greece

, Βοήθησε κι εσύ τους πληγέντες από τις πυρκαγιές – I help GreeceΤο «I help Greece» (www.ihelp.gr) είναι μια πρωτοβουλία που αξιοποιώντας το διαδίκτυο, στόχο έχει την κινητοποίηση του κοινού σε Ελλάδα και εξωτερικό για την συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν στους δοκιμαζόμενους πολίτες των πυρόπληκτων περιοχών.

Ηδη από τις 29/08/07 είναι on air το web-site www.ihelp.gr που υποστηρίζει την ενέργεια, μέσω του οποίου οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, μπορεί να κάνει online χρηματική δωρεά μέσω της πιστωτικής του κάρτας. Σε συνεργασία με την Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias, τα χρήματα προωθούνται στον ειδικό λογαριασμό του Ταμείου Αρωγής πυρόπληκτων περιοχών που συνέστησε το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών με στόχο την ενίσχυση των πυροπαθών και την αποκατάσταση των υλικών ζημιών.

Το web –site εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο το συνολικό ποσό των δωρεών που έχει συγκεντρωθεί καθώς και αναλυτικά τα στοιχεία όλων των δωρεών που έγιναν.

, Βοήθησε κι εσύ τους πληγέντες από τις πυρκαγιές – I help GreeceΕπιπλέον παρέχει εκτενή ενημέρωση και φωτογραφικό υλικό, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να ενημερωθούν για το μέγεθος του προβλήματος και της καταστροφής που συντελέστηκε. To web-site θα είναι διαθέσιμο στα Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Κινέζικα και Ιαπωνικά.

Με στόχο τη συστράτευση ολόκληρης της κοινότητας του internet σε Ελλάδα και εξωτερικό ώστε να υποστηρίξει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, μέσα από το (www.ihelp.gr) είναι ήδη διαθέσιμα έτοιμα banner στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα για οποιονδήποτε θέλει να προωθήσει την ενέργεια από την ιστοσελίδα του.

To «I help Greece» είναι μια πρωτοβουλία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη με την υποστήριξη των: Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias, Viva – Telecom Revolution.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.