10/03/2010
Γράφημα Web 2.0, Η αγορά της κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως
Ένα Web 2.0 γράφημα με ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με την παγκόσμια αγορά κινητής τηλεφωνίας, έδωσε στη δημοσιότητα το Gizmodo με πηγές διάφορες εταιρείες ερευνών. Πάνω από 4 δις. κινητά τηλέφωνα χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο και 3,05 δις. γραπτά μηνύματα στέλνονται ημερησίως ενώ στις πωλήσεις 45% της αγοράς έχει η Nokia, 19% η RIM (BlackBerry), 13% η Apple, 6% η HTC και 17% οι υπόλοιπες εταιρείες. Στη χώρα μας ανά 100 κατοίκους αντιστοιχούν σχεδόν 84 κινητά τηλέφωνα.
Πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση








Παντως η Ελλαδιτσα παρα τον λιγο πληθυσμο στις πρωτες θεσεις ε!!! Και η Apple με ενα i pnone περασε Samsung Εricsson Lg..Μπραβο η Apple!!
Μιλάμε γιά smartphones βεβαίως… Η Samsung όμως για φέτος έβαλε στόχο να ξεπεράσει στις πωλήσεις smartphone την HTC! Και αν βγάλει 3-4 ακόμα Bada κινητά και κάποια κοντά στα 100 ευρώ(όπως διέρρευσε) δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα!
bravo sthn apple!!!!!!!