LG | Εγγύηση 0 pixel και στις LCD 20″

, LG | Εγγύηση 0 pixel και στις LCD 20″Η LG Electronics, καινοτομεί για μια ακόμη φορά και δεσμεύεται έμπρακτα για την ποιότητα των προϊόντων της, παρέχοντας εγγύηση 0 Pixel τώρα και για όλες τις οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών 20” ιντσών. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» εγγύησης 0 Pixel και on-site, 3 ετών που μέχρι σήμερα ίσχυε για όλες τις οθόνες LG 17” και 19” ιντσών και θα ισχύει και για όλες τις οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών 20” ιντσών.

Η εγγύηση 0 Pixel περιλαμβάνει άμεση παραλαβή και αντικατάσταση της οθόνης, ακόμα και για ένα μόλις καμένο pixel. Πρόκειται για ένα πιστοποιητικό εγγύησης που μόνο η LG Electronics παρέχει, αποδεικνύοντας στην πράξη την αξιοπιστία των προϊόντων της και τις προηγμένες υπηρεσίες που προσφέρει στους καταναλωτές.

Εκτός από μια εταιρεία που έχει ταυτίσει το όνομα της με την έννοια του design και της υψηλής αισθητικής – με πολλές διακρίσεις παγκοσμίως – η LG Electronics είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο της τεχνολογίας, με προϊόντα που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής, λειτουργικότητα και εμφάνιση. Και για μια ακόμη φορά καινοτομεί με τη μεγάλη αυτή προσφορά, ανατρέποντας τα μέχρι σήμερα δεδομένα στην αγορά.

Η εγγύηση 0 Pixel για τις οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών LG 20” ιντσών θα ισχύει για όσες συσκευές αγοραστούν από την 1η Φεβρουαρίου 2008.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.