H LG και το ARENA μαζί με τον Wolverine

Η LG Electronics σε συνεργασία με τη γνωστή αμερικανική εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών 20th Century FOX, στηρίζει ως χορηγός τη νέα συναρπαστική ταινία X-MEN Η Αρχή: Γούλβεριν. Η πλοκή της ταινίας παραμένει πιστή στο ύφος των X-Men περιγράφοντας το επικά βίαιο, αλλά και ερωτικό παρελθόν του Γούλβεριν, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με πολλούς μεταλλαγμένους, γνωστά αλλά και καινούρια πρόσωπα από το σύμπαν των X-Men.

, H LG και το ARENA μαζί με τον Wolverine

Παράλληλα με την παρουσίαση της ταινίας X-MEN Η Αρχή: Γούλβεριν, όπου ο εκρηκτικός Χιού Τζάκμαν επιστρέφει στο ρόλο που τον έκανε διάσημο, πραγματοποιεί το ντεμπούτο του το νέο multimedia κινητό LG Arena KM900, υποστηρίζοντας επικοινωνιακά τη νέα περιπέτεια των X-MEN. Η μοναδική αυτή συσκευή, μέσα από πλήθος προηγμένων χαρακτηριστικών που διαθέτει, προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες ήχου και εικόνας όπως: το νέο διαδραστικό 3D S-Class User Interface (UI), την τεχνολογία Dolby Mobile – από τα Dolby Laboratories – που αποδίδει απόλυτο surround sound για μοναδικές στιγμές διασκέδασης, την οθόνη πλήρους αφής 3” WVGA με ανάλυση τέσσερις φορές καλύτερη από την QVGA για άψογη αναπαραγωγή ταινιών DVD DivX ή Xvid, καθώς και τη λειτουργία Reel Scrolling που «ξεδιπλώνει» τα μενού σαν κινηματογραφική μπομπίνα, δίνοντας την ευκαιρία στο χρήστη να επιλέξει την κάθε εφαρμογή με ένα μόνο άγγιγμα!

Η LG Electronics Ελλάς σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία διανομής ODEON, διοργάνωσε χθες 27 Απριλίου, αποκλειστική avant premiere στα ODEON Kosmopolis στο Μαρούσι, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παγκοσμίως πρώτοι τη νέα ταινία του Γκάβιν Χούντ (σκηνοθέτη της βραβευμένης με Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας “Tsotsi”), ενώ μετά την προβολή ακολούθησε Stolichnaya cocktail party στο ELEVEN. Την τανία παρακολούθησε μαζί μας ένας τυχερός φίλος του Techblog.

Στο πλαίσιο της χορηγίας αυτής, η LG Electronics Ελλάς έχει οργανώσει μια σειρά δράσεων, με στόχο να φέρει το κοινό σε επαφή με το LG ARENA KM900 και τους X-Men. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την Cosmote, από τις 28 Απριλίου έως τις 12 Μαΐου, όλα τα καταστήματα Γερμανός θα είναι «ντυμένα» με το θέμα της ταινίας. Oι καταναλωτές, με την αγορά ενός LG ARENA KM900 από το δίκτυο των καταστημάτων Γερμανός, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε διαγωνισμό με έπαθλο 3 ταξίδια για 2 άτομα στο Los Angeles, με διαμονή σε ξενοδοχείο 4*, γεύμα σε πολυτελές εστιατόριο και περιήγηση στα στούντιο της 20th Century FOX.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.