LG Electronics, Face 2 Face Service στη Θεσσαλονίκη

Η LG Electronics αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την προσήλωση και τη συνεχή της προσπάθεια για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της, προσφέροντας την υπηρεσία Face 2 Face Service. Στις εγκαταστάσεις της LG Electronics στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί ένα εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, στο οποίο ο ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί για την επί τόπου αποκατάσταση της βλάβης του κινητού τηλεφώνου του, για αγορά αξεσουάρ ή ακόμα και για αναβάθμιση λογισμικού.

, LG Electronics, Face 2 Face Service στη Θεσσαλονίκη

Η νέα αυτή υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε κάθε πελάτη που προσέρχεται με το κινητό του τηλέφωνο στο Face 2 Face Service της εταιρείας και εγγυάται την άμεση εξέταση και επιδιόρθωσή του.
Προς το παρόν, μόνο οι Θεσσαλονικείς έχουν τη πολυτέλεια να επισκευάσουν απλά και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να απολαύσουν μία σύντομη περιήγηση στον εκθεσιακό χώρο των προϊόντων της LG Electronics. Πολύ σύντομα, η εταιρεία σκοπεύει να επεκταθεί και νοτιότερα διευρύνοντας σταδιακά τις κατηγορίες των προϊόντων για τις οποίες θα είναι διαθέσιμη η συγκεκριμένη υπηρεσία.

LG Electronics, Θεσσαλονίκη: Θ. Χαρίση 78 και Κ.Καραμανλή.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dali13gr

Είναι μπροστά η LG στον τομέα της εξυπηρέτησης, εγγύησης και service στην Ελλάδα σε σχέση με κάτι άλλα, “βαρύγδουπα” ονόματα του χώρου.

telas

συμφωνώ, όχι μόνο για τα κινητά αλλά και για όλα τις τα προϊόντα, να αναφέρω πως και η Sony έχει πολύ καλό service.

ΚΙΟΣΣΕΣ

Καλημέρα σας
Έχω πάρα πολλλλά παράπονα από την LG
Έχω αγοράσει ένα KP500 από την πρώτη μέρα προβλήματα έσβηνε μόνο του ,
Η μπαταρία ξεφόρτιζε. Το έστειλα για service έκανε 20 μέρες και παρόλα αυτά πάλι έχω τα ίδια προβλήματα
ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ

ιωαννα

Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!
Πηρα το Lg GT540 και απο την αρχη δεν είχε σήμα 2g, τους περνω τηλεφωνο και επειδη δεν υπήρχε service στο Ηρακλειο κρητης ηρθε και το πηρε courier και το πηγανε Θεσσαλονίκη! μετα απο 2 μερες μας ειπαν οτι ειχε προβλημα η πλακετα και εκαναν αντικατασταση, μετα απο λιγες μερες το εφεραν το κινητο. το ανοιγω και αυτη τη φορά ειχς σημα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ. Τους περνω τηλ και μου λενε να το ξαναστειλω….. ειναι ακριβως ενα μηνα η ολη διαδικασια! πηρα κινητο πριν ενα μηνα καινουργιο και δεν το εχω πιασει ακομα στα χερια μου! Δηλαδη τι να πω! Και αυτη τη στιγμη ειναι ακομα στο service και ενδεχετε να ξαναγινει αντικατασταση πλακετας αλλα περιμενουν εγκριση απο την LG μου ειπαν! ειμαι ακομα στο περιμενε! Τι αλλο να πω!

Αθηνά

Πήρα το Lg GT540 πριν από 4 μήνες περίπου στην αρχή μου έβγαζε το ίδιο πρόβλημα όπως της Ιωάννας δεν είχε δηλαδή σήμα 2g. Το πηγαίνω στο service και μου αλλάζουν εξίσου πλακέτα. Το κρατάω 2 μέρες και πάλι πρόβλημα με το σήμα τους το ξανα πηγαίνω και μου λένε θέλει αναβάθμιση .. Λέω άντε καλά .. μου το φτιάχνουν και για κανένα 3 μήνο πάει καλά.. Έχει τώρα 1 μήνα που το κινητό κολλάει συνέχεια σβήνει μόνο του μου κλείνει μόνο του εφαρμογές χάνοντας αρχεία κ.τ.λ και η Lg λέει πως δεν φταίει το κινητό αλλά οι εφαρμογές..σκοπεύω να το πάω πάλι για service απλά θέλω να είμαι ήρεμη γιατί δεν ξέρω πως θα αντιδράσω από τα νεύρα μου … Δεν πρόκειται να ξανά πάρω οποιοδήποτε προιόν από την Lg.. Παλιότερα ήταν πολύ καλή εταιρία αλλά τώρα πια δεν υποφέρεται.

Μαρια

να κανω μια ερωτηση εγω? ειναι ακομα ανοιχτη αυτη η υπηρεσία? ας ου απαντησει καποιος αν ξερει..! ευχαριστω 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.