Η LG πάει Windows Mobile

Η LG Electronics και η Microsoft Corp. ανακοίνωσαν πρόσφατα μια διευρυμένη συνεργασία για την αύξηση του αριθμού των κινητών της LG με λειτουργικό Windows. Μέρος της συμφωνίας αυτής, προβλέπει ότι τα Windows θα αποτελέσουν το βασικό λειτουργικό σύστημα των smartphones της LG, ενώ παράλληλα θα αυξήσει τόσο τον αριθμό των Windows phones στο portfolio της, όσο και τον συνολικό όγκο των Windows phones που θα παρουσιάσει στο μέλλον.

, Η LG πάει Windows Mobile

Αυτό θα δημιουργήσει μια δεκαπλάσια αύξηση των Windows phones που θα είναι διαθέσιμα από την LG για το 2009 λανσάροντας έως και 26 νέα Windows phones στην αγορά έως το 2012. Συνολικά, η συμφωνία θα έχει ως αποτέλεσμα την παρουσίαση πάνω από 50 νέα LG Windows phones.

Ως επισφράγισμα της συνεργασίας αυτής, η LG ανακοίνωσε την παρουσίαση του LG GM730 με την υπογραφή της LG σε θέματα στυλ, όντας εξαιρετικά λεπτό, (μόλις 11.9 mm) και κομψό με στρογγυλεμένες γωνίες. Το Windows phone είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη με χαρακτηριστικά όπως one-click email set up και εύκολη πλοήγηση στο Internet με την τελευταία version του Internet Explorer Mobile.

Το LG GM730 θα είναι διαθέσιμο στο πρώτο εξάμηνο του 2009 με τη version Windows Mobile 6.1, ενώ η LG θα προσθέσει τη version Windows Mobile 6.5 στο portfolio της το δεύτερο εξάμηνο του 2009.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.