Live η κλήρωση για το ASUS 1000H

Έφτασε η ώρα για την κλήρωση του ASUS 1000H. Το ξέρω έχουμε καθυστερήσει χαρακτηριστικά, αλλά δεν γινόταν νωρίτερα. Οπότε, ανακοινώνουμε ότι την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου (αύριο δηλαδή) μέσα από αυτό εδώ το post ένας τυχερός θα κερδίσει το netbook 1000Η της ASUS. Η κλήρωση θα γίνει παρουσία του Θοδωρή Φαράζογλου υπεύθυνου των γραφείων της ASUS στην Ελλάδα ο οποίος θα δεχτεί και ερωτήσεις για τα προϊόντα της ASUS μέσα από το live chat! Καλή επιτυχία σε όλους.

update: Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε ζωντανά στις 11:00 σήμερα το πρωί παρουσία του Θοδωρή Φαράζογλου υπεύθυνου των γραφείων της ASUS στην Ελλάδα, νικητής είναι ο John με αριθμό σχολίου No. 19 (https://techblog.gr/notebook/asus-techblog-win-eee-pc-1000h). Ακολουθεί το μαγνητοσκοπημένο βίντεο της κλήρωσης.

Δυστυχώς δεν ξέρω να σας πω ακριβώς την ώρα που θα γίνει η κλήρωση γιατί εξαρτάται από το πότε θα φτάσει ο Θοδωρής στα γραφεία του Techblog, αλλά να υπολογίζετε γύρω στις 11:00 το πρωί.

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα της ASUS και δεν θα μπορέσετε να είστε άυριο μαζί μας ζωντανά στην κλήρωση, αφήστε τις σε σχόλιο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas

Να κάνω λοιπόν την πρώτη ερώτηση για προιόντα Asus, επειδή είμαι και fun των Asus notebooks, υπάρχει περίπτωση να δούμε περισσότερα μοντέλα στην Ελληνική αγορά (είναι γνωστό ότι η Asus διαθέτει πολύ μεγάλη γκάμα), γιατί από την επίσημη αντιπροσωπεία τα μοντέλα είναι πολύ περιορισμένα.

John Karakatsanis - xblog.gr

Καλό θα ήταν επίσης να μην μεταδοθεί μόνο live η κλήρωση, αλλά να υπάρχει και μετά την κλήρωση το βίντεο στο post. 😉

Serko

Υπάρχει για το μέλλον η δυνατότητα αγοράς ακόμα πιο μεγάλης μπαταρίας?
(λ.χ. 9 Κελιών)
Θα ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα κάποια αυτονομία παραπάνω από 10 ώρες. 😉

Rem Grwthy

παρασκευή και 13εις η κλήρωση??? χαχα αυτός που θα το κερδίσει θα είναι ο γκαντέμης της μέρας??!!!

Παύλος

Ερωτηση 3. διαβαζω φημες για καινουργια καρτα γραφικων 2 giga. ποτε 8α ερ8ει στην Ελλαδα? στην Ισπανια εχει κυκλοφορισει παντως.

PCtrela

Χμμμμ τα ταμπλετ Asus EEE θα είναι multitouch; πότε θα έρθουν Ελλάδα;

John

Πριν λίγο παρέλαβα το ASUS 1000h. Το unboxing θα γίνει αργότερα το βράδυ λόγω φόρτου εργασίας. Συνεχίστε έτσι και /* keep the comments flowing */.

Andreas

Τελικά με τις απαντήσεις τι έγινε, δεν υπάρχει νεότερο;

Φαράζογλου Θεόδωρος

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή σας και να είστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα έχουμε και άλλα προιόντα μέσω του Techblog.

Συγνώμη για την καθυστερημένη επικοινωνία αλλα λόγω φόρτου εργασίας δεν προλαβα να απαντήσω.

………..υπάρχει περίπτωση να δούμε περισσότερα μοντέλα στην Ελληνική αγορά
Ναι. Ήδη προσπαθούμε να επεκτείνουμε την γκάμα μας και σύντομα θα δείτε τα νέα μοντέλα με οθόνες 15,6″ 16″ κλπ.

……….Υπάρχει για το μέλλον η δυνατότητα αγοράς ακόμα πιο μεγάλης μπαταρίας?
Η μπαταρία του Eee-PC 1000 δίνει αυτονομία έως 7,5 ώρες. Ενώ άν κάποιος θέλει φορητό μέ αυτνομία 10 ώρες μπορεί να ανατρέξει στην ιστοσελιδα μας και συγκεκριμένα στην νέα σειρά Notebooks N Series.
Όσον αφορά τα Eee-PC ευελπιστώ ότι στο τέλος Μαρτίου θα υπάρχει στα καταστήματα η πλήρης γκάμα αξεσουάρ και μπαταριών.

……..διαβαζω φημες για καινουργια καρτα γραφικων 2 giga. ποτε 8α ερ8ει στην Ελλαδα?
Υπολογίζουμε μέσα Απριλίου.

….τα ταμπλετ Asus EEE θα είναι multitouch; πότε θα έρθουν Ελλάδα;
Αν κατάλαβα από την ερώτηση μιλάτε για το Eee-Top. Τέλος Μαρτίου θα βρίσκεται στα κατατήματα.

Και πάλι να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο που αφιερώνεται στην Asus.

Andreas

Ευχαριστούμε για τις απαντήσεις !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews live

Live η κλήρωση για το HTC P3470

Έφτασε η ώρα που ένας τυχερός φίλος του Techblog θα γίνει ευτυχής κάτοχος του HTC P3470. Σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι, ζωντανά από τα γραφεία της ACE-Hellas θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση που θα αναδείξει τον τυχερό. Οι συμμετοχές σας ήταν πάρα πολλές, 455 και η χαρά μας για αυτό πολύ μεγάλη. Οι γιορτές τελείωσαν αλλά […]

Events live

Live η κλήρωση για το iPhone σήμερα στη 13:00 – Ο νικητής!

Αγαπητοί φίλοι η μεγάλη ημέρα επιτέλους έφτασε. Η προγραμματισμένη κλήρωση της προηγούμενης Παρασκευής αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα σε δύο ώρες από τώρα, λίγο μετά τη 13:00. Συντονιστείτε όλοι στο techblogTV και παρακολουθήστε ζωντανά την κλήρωση που θα αναδείξει το μεγάλο τυχερό κάτοχο του iPhone προσφορά του ηλεκτρονικού καταστήματος kinitomania.com. Καλή επιτυχία σε όλους. […]