MAD Greekζ | Νέο ελληνικό μουσικό κανάλι στη nova

, MAD Greekζ | Νέο ελληνικό μουσικό κανάλι στη novaΟι συνδρομητές της nova θα έχουν ένα ακόμη λόγο να μην ξεκολλάνε από την οθόνη τους! Γιατί από τις 12 Σεπτεμβρίου, στη θέση 602, το MΑD GREEKζ, το νέο 100% ελληνικό μουσικό κανάλι του MAD θα παίζει μόνο ελληνική μουσική χωρίς διακοπές, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Το MΑD GREEKζ έρχεται στο ελληνικό τηλεοπτικό χώρο για να εμπλουτίσει το μουσικό «μπουκέτο» της nova, μεταδίδοντας όλα τα hits της σύγχρονης ελληνικής μουσικής από όλα τα ρεύματα και τους καλλιτέχνες που πρωταγωνιστούν στα charts και ακούγονται δυνατά.

Pop, ελαφρολαϊκά, λαϊκά, εναλλακτικά, έντεχνα, hip hop, rock, κα. Interactive εκπομπές με υπηρεσίες sms αλλά και πολλές εκπλήξεις μέσα από αποκλειστικούς διαγωνισμούς με πλούσια δώρα και μοναδικά προνόμια περιμένουν τους συνδρομητές της nova.

Στο MΑD GREEKζ η μουσική καθημερινότητά αποκτά ελληνικό κέφι και ρυθμό ενώ κάθε Σάββατο, ένα ιδιαίτερα σχεδιασμένο μουσικό πρόγραμμα από νωρίς το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, «συνοδεύει» με καθαρόαιμο λαϊκό ρεπερτόριο το θεατή σε κάθε βήμα του σαββατιάτικου night-out στις νυχτερινές πίστες!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova

Nova Data Jump: Ακόμα περισσότερα data στην ίδια τιμή

Η νέα Nova γιορτάζει μια χρονιά-ορόσημο επιτυχημένης λειτουργίας στην Ελληνική αγορά και προσφέρει “Data Jump”.

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Business Nova

Η Nova γιορτάζει μία χρονιά ορόσημο

Αύξησε την κάλυψη 5G κατά 22 ποσοστιαίες μονάδες από 53% σε 75% εντός του 2023. Αύξησε το ρυθμό ανάπτυξης του δικτύου οπτικών ινών κατά 5 φορές σε σύγκριση με το 2022.

Internet Nova

Nova Data Jump: Περισσότερα Data στην ίδια τιμή

H νέα Nova συμπληρώνει ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας λανσάροντας το “Data Jump”, προσφέροντας ακόμα περισσότερα Data στην ίδια τιμή.