Το METROPOLIS υποδέχεται τα προϊόντα Apple

Όλα τα Mac, iPod και ολόκληρη η γκάμα των αγαπημένων προϊόντων και περιφερειακών της Apple φιλοξενούνται πλέον στο ανακαινισμένο ισόγειο του κεντρικού καταστήματος METROPOLIS, Πανεπιστημίου 54 και Εμμ. Μπενάκη δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις της τεχνολογίας να ζήσουν από κοντά την πιο high-tech εμπειρία. Το ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, δίνει σε όλους την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν από κοντά, τα προϊόντα της Apple.

, Το METROPOLIS υποδέχεται τα προϊόντα Apple

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
isidorosr20595

To METROPOLIS του Πειραιά θα τα φέρει;

Κώστας Βλαχάκης

Αυτές είναι οι πληροφορίες του Δελτίου Τύπου. Δεν υπάρχει αναφορά για κάτι άλλο.

Christopher

Το πιο “Apple” ποτό;

Χυμό θα προσφέρουν οι τσιγκούνηδες?? 😛

Staf

Καλα μπορει το Μετροπολις να στηριξει τετοια ακριβα προιοντα?

paulo

γεια σας θα ηθελα μια συμβουλη.εχω 2 laptop αυτην την στιγμη,το ενα ειναι acer αρκετα παλιο αλλα του εχω βαλει win7 και ενα μετριο turbo-x.μπορηται να μου προτηνετε καποιο desktop που να ειναι καλο στα games γιατι οταν θελω να χαλαρωσω παιζω κανενα.αυτα της apple εγω προσωπικα δεν τα εμπιστευομαι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.