Βρείτε ποιο θα είναι το καλύτερο κινητό του 2009

Εδώ και μερικές ημέρες το Techblog διοργανώνει μια μεγάλη ψηφοφορία που θα αναδείξει το καλύτερο κινητό του 2009. Μέχρι αυτή τη στιγμή έχετε ψηφίσει 1167 που σημαίνει ότι στο αποτέλεσμα θα δεν θα χωράει αμφισβήτηση. Συζήτηση ίσως να χωράει στους λόγους που αποφάσισε ο καθένας σας ποιο κινητό να ψηφίσει, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολλά να πούμε όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

update: Μέτρησα 17 έγγυρες προβλέψεις ότι πρώτο θα βγει το iPhone 3GS. Και αυτός που κερδίζει το Norton 360 είναι ο Haris, Πέμπτη 17/12/09 στις 23:19 είπε: iphone 3gs. sigouro.

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, μέχρι τότε αφήστε σε αυτό εδώ το post ένα σχόλιο με το πιο κινητό πιστεύετε ότι θα βγει πρώτο και γιατί (όχι απαραίτητα αυτό που ψηφίσατε) και ένας τυχερός νικητής θα πάρει δώρο το λογισμικό Norton 360 έκδοση 3.0 (ελληνικό με άδεια για 3 υπολογιστές). Οι νικητής θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής.

, Βρείτε ποιο θα είναι το καλύτερο κινητό του 2009

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

51 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KiRiLoS

Το δωρο δεν ειναι καταληλο πιστευω!Εσυ σαν Mac User το καταλαβαινεις απολυτα!Ειμαστε και εμεις οι λιγοι διαφορετικοι που τρεχουμε Unix-Like συστηματα!

andreas t

ΝΟΚΙΑ Ν900

Λευτέρης

Λοίπον ας σχόλιασω έγω πρώτος :
α)Βγάζω Arena W995 αν και κάλα για το μέσο κάταναλώτη Sorry lg ,sony 🙁
b)δύσκολευουν τώρα τα πράγματα βγάζω satio,bl-40,hero
γ)Οmnia2 n97
δ)n900 hd2 3gs ή hd(omnia) 🙁
ε)the biggest screen (hd2) άντε γεια (λόγο μέγεθους άπο λειτουργιές άλλο πράγμα)
ζ)hd sorry sammy 🙁
η)νόκια Ν900 είναι πόλυ κάλο άλλα το έκρινα για το2010
θ)Ποιο να λείπει τώρα…………..????I-phone 3GS (Λόγο apps άνθεκτικότητας όθόνης και άλλα πόσα που χάνω το μέτρημα 🙂 να είχε και κάλητερη κάμερα flash και μπάταρία …. άλλα τι λέω γι΄αύτο ύπαρχει το I-power

Λευτέρης

to 1st σχόλιο άκυρο

ghanis

το δωρο δεν το χρειαζομαι επειδη εχω imac και επισης δηλωνω περηφανος ιδιοκτητησ του iphone3GS για αυτο iphone3GS δαγκοτο!!!!!!!!!

Ta-Nea.info Blog

Θα συμφωνήσω με το 4 σχολιο πιτσευω οτι θα βγει το iPhone και αυτο γιατι εχει πολλα πραγματα που αξιζουν ειναι γρηγορο ειναι στυλατο εχει μεγαλη μνημη εχει χιλιαδες εφαρμογες και ο,τι αλλο θελετε ποιο αλλο τα συνδυαζει αυτα?

samsung hd

Χάρης

κατα την άποψή μου θα βγει το iphone, αν και ψηφίζω satio..ασυζητητί!

MarNick

Πιστευω πως θα βγει το iphone 3gs!αν και δεν το νομιζω πως ειναι το καλυτερο…

chris

Iphone 3gs…

ΘΟΔΩΡΗΣ

HTC Hero απλά τέλειο…

Λευτέρης

Ωραία έχει rom andoid 5 mpxel έπεξεργαστη όμως ?Δεν λέω κάλο το design και τα σχέτικα άλλα δεν νόμιζεις ότι το ύπερέκτιμας το hero .Τώρα θα μου πεις άποψη σου.Έγω άπλως πάραξενευτίκα λέγοντας το.Πίστευω ότι :
1)i-phone 3gs
2)N-900
3)hd-2
4)omnia hd
5)omnia2
6)satio
7)n97
8)hero
9)bl-40
10)W995
11)arena
Έτσι τούλαχιστον πίστευω τώρα ένα πάνω ένα κάτω κάπως έτσι λόγικά θα βγει 😉

isidorosr20595

iPhone 3GS 🙂

k.papakonstantinoy

iphone 3gs

Θ. Κοντογιάννης

Νομίζω πως θα ψηφιστεί το iPhone 3GS. Εγώ ψήφισα το N900 γιατί νομίζω ότι είναι όντως το κορυφαίο κινητό για το 2009!

Michael

iphone 3gs και μετά Ν900.

Stratis09

Samsung Omnia Hd….gt exi to kalitero Hardware….

Haris

iphone 3gs. sigouro

N..Span

IPHONE 3GS αν και δεν ειμαι αππλακιας……

axinos

htc hd2 ftw……ta logia einai perita….pou psifizw????????? : b

tsak4

Εγω πιστευω ( και ψηφισα ) iPhone 3GS.
1ον) Το OS του δεν παιζεται απο ταχυτητα ( Τα windows mobile επρεπε να αποκτησουν 1gh επεξεργαστη για να φταισουν την ταχυτητα του 3G ) και ευκολια χειρισμου.
2ον) Η οθονη του ειναι η καλυτερη ( στο συγκεκριμενο θεμα κατι προσπαθει να κανει το Hero ).
3ον) Apps, πολλα apps.
4ον) Εμφανιση
Το μονο κινητο που δεν εχω δοκιμασει ειναι το N900 και ευχομαι να ειναι οντως τοσο καλο οσο ακουγεται γιατι στην προiPhone εποχη ημουν κολλημενος με την Nokia.
Αν κερδισω το δωρο ειναι οτι πρεπει για 3 φιλους που με πρηζουν με τους ιους και τις κορες τους..

telas

αν και έχει ελλείψεις πιστεύω το iphone 3gs

panaras

HTC HD2 alla 8a bgei to iphone!

Erotokritos

Sorry kiolas paidia pou psifisate to iphone, alla exw mia erwtisi…
Giati?

To epixeirima me ta apps ok den lew, polla apps opws lete, alla ~70% einai paid, kai ta free einai axrista (kati iFart dn nomizw oti poly-xreiazontai), enw ta apps sto G.Market, to ~60% tous einai free kai oxi toso axrista(xwris na lew oti dn exei kai axrista)

Twra to styl einai ypokeimeniko. Egw to vriskw pantofla to iphone. Mia o8oni kai ena koumpi einai. dn exei kati idiaitero panw tou, kati ksexwristo.

I othoni tou apo tin alli, ok kali einai. Alla tou Moto Droid, einai kalyteri. Kai mias kai dn yparxei to Droid ston diagwnismo, tou HD2 tote.

Kai oso gia to OS tou, epitrepste mou na min thelw kleidwmeno OS, alla ena open source. Oi linuxakides 8a katalavoun kata poso einai simantiko auto(mias kai oloi ligo polloi 8a exoun perasei apo Windows)

Gia gia na lysw tyxon aporia, exw to HTC magic, me tin 2.0 ekdosi tou android. Kai apla to LATREUW.

(an kai 8elw na parw to droid twra, alla pou lefta 😛 )

pakitgr

καλημέρα,
για πρώτο βλέπω το iphone 3gs,
αν και ποιο ολοκληρωμενο είναι το htc hd2.
Επειδή όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην επιλογή κινητού παίζει μεγάλο ρόλο το βάρος της συσκευής,αλλά και το βάρος(κύρος)του ονοματός του,μαζί με τα άλλα χαρακτηριστικά του.
Επίσης και πόσο μουράτο είναι.έτσι λοιπόν καταλήγουμε στο iphone 3gs.

ΤΑΚΗΣ ΖΑΡΛΑΣ

SAMSUNG HD , αν και δεν το βλεπω να πολυκυκλοφορεί !

yannis25

Εγω θα ω το SE Satio διοτι δε θεωρω οτι η ταχυτητα ειναι το πιο σημαντικο σε ενα τηλεφωνο οσι η εμπειρια, η αξιοπιστια και τα τεχνικα χαρακτηριστικα που θα επρεπε να το κανει να ξεχωριζει. Ομολογω παντως οτι το iphone γενικοτερα εχει φερει επανασταση στο χωρο και αυτο απο μονο του αρκει.

mafiasx

ta 2 kalitera omnia ii kai htc hd 2den thelo na paro thesi gia pio telika giati ta e3axa kai ta polemisa kai ta dio ostoso to htc iperteri sto oti exei multitouch kai tha anabathmistei se windows mobile 7

Antreas Psyntrides

Παιδιά iPhone θα πω και εγώ, όσοι το έχουν καταλαβαίνουν γιατί το λέω. Εσύ Κώστα τελικά δεν μας είπες ποιο πιστεύεις ότι είναι καλύτερο;

aris

παιδια μην το σκεφτεσται πολυ
iphone βεβαια….ειναι μακραν καλυτερο
για internet και apps.
Kαλες Γιορτες!!

Spiros

Το iPhone 3GS. Η Apple προχώρησε πραγματικά το κινητό σε άλλο επίπεδο με τόσες εφαρμογές
που σε βοηθάνε στην καθημερινότητά σου αλλά και για να περάσει η ώρα συν ότι έχει φανταστική οθόνη κ.τ.λ.

Λευτέρης

να μην ξόδευοταν εύκολα και η μπάτταρια .Ένας φίλος πριν πάει για ύπνο κάθε βράδυ να το φόρτιζει,έχει κάταντησεί ρούτνα !Τώρα πέριμενει το i power πως και πως.Η apple τέλικα είναι πόλυ πρόηνητική

Λευτέρης

Αλήθεια ?Νόμιζα ότι η apple το κάτασκευαζει γιάτι είναι φτίαγμενο άποκληστίκα για το i-phone

tsak4

@Erotokritos θεωρεις το iPhone παντοφλα και οχι το HD2 ? Δωστε σοβαρες απαντησεις…

Nipenthis

@tsak4: Βασικά εγώ συνφωνώ με τον Erotokritos, το HD2 μ’ αρέσει περισσότερο και εμφανισιακά, αποπνέει ένα κύρος 😉
Θέμα γούστου βέβαια, και οι καμπύλες του iPhone ευχάριστες είναι!

Erotokritos

@tsak4 Παντοφλα φιλε μου, δεν θεωρω μονο τα μεγαλα κινητα, αλλα αυτα τα οποια ειναι, πως να το πω, γκουμουτσες. ειναι ενα πραμα απλα. το HD2 μπορει να ειναι μεγαλυτερο, αλλα για κοιτα το λιγο και απο το πλαι να δεις παχος. Δεν τιθεται θεμα αν το ΗD2 ειναι παντοφλα, γιατι απλα δν ειναι. ειναι μεγαλο, σκετο.

και στην τελικη, γουστα ειναι αυτα, εννοειται οτι δν γινεται να συμφωνουμε ολοι με ολους.

φιλικα.

Λευτέρης

Τι ένοεις άκριβως όταν λες(πάχος) το i-phone το έχεις δει κάθολου?3,5 i-phone και 4,3 hd2 το hd2 όταν το πέρασα ένα test drive στη vodafone στο χέρι μου ήταν, μάντεψε τι? ΤΕΡΑΣΤΙΟ !Όσο για το πάχος ναι, είναι άρκετα λέπτο άλλα και το i-phone είναι πόλυ λέπτο.Και στο κάτω κάτω της γράφης άμα δεν ήταν κάλογουστο γιάτι το αντίγραφουν όλες οι έταιριες?
φίλικα.

Erotokritos

Μα ειναι τεραστιο. 4.2 ιντσες δεν ειναι? Δεν ειναι δυνατον να καθεται στο χερι σου οπως καθεται ενα μικροτερο. Ποιο κινητο το αντιγραφει? σε θεμα στυλ παντα. γιατι για καινοτομιες, περα απο την Multitouch οθονη, δν εχει προσφερει τπτ αλλο, κατ’εμε παντα.

Γιατι το να μου λανσαρει το 3gs οτι τραβαει βιντεο και οτι εχει cut&paste, και 3,2MP καμερα, και να δινω και τοσα λεφτα, ε το βλεπω λιγο κοροιδια. περα απ’αυτα, μια χαρα κινητο ειναι. Απλα το HD2 ειναι καλυτερο σε ολους τους τομεις. Browsing σε τεραστια οθονη, μια χαρα UI, φοβερο hardware. Τι αλλο θες. Τωρα για μενα ο πραγματικος killer του iphone θα ειναι το αντιστοιχο HD2 αλλα με android.

Anyway επειδη, υπαρχουν 2 στρατοπεδα, iphone lovers και haters, εγω ειμαι στο ενδιαμεσο. Δεν θα εδινα 600+e για να το αγορασω(συμβολαιο ουτε καν καθοτι φοιτητης) αλλα αν μου το δινανε μετα χαρας θα το χρησιμοποιουσα 😛

Φιλικα Ερωτοκριτος

Λευτέρης

κάταρχάς είναι 4,3 άπο στυλ ένταξει λίγο το άντιγραφουν (μίλω για το πίσω μέρος που στα δύνατα κίνητα είναι άσπρο και κάθαρα χτύπαει για στυλ i-phone.όσο για αύτο το θέμα μόνο η multitouch άξιζει σε ένα Ι-phone άξιζει και το παίρνει κάποιος γιάτι : έχει κόρυφαια ποιότητα, το UI που είναι έτη φώτος από οποιάνδηποτε άλλο και οι άλλες οι έταιριες σπάνε τα κέφαλια τους για να το πέρασουν,για το πόλλα apps που είναι κόρυφαια.Δεν είναι τύχαιο ότι το ί-phone δεν είναι άπλα κίνητο άλλα έχει κάταντησει μόδα!Ήταν το πιο έπαναστατικό κίνητο τήλεφωνο για όλη αύτη τη δέκαετια και δεν ξέρω για πόσο άκομα καίρο θα είναι το πιο έπαναστατικο κίνητο ολου του κόσμου .Τώρα όσον άνοφορα για τα χάρακτηρηστίκα που τόνιζεις για το γίατι πρέπει κ΄΄αποιος να άγορασεί το hd2 Browsing,όθονη κόρυφαίας ποίοτητας UI hardware σε ρώρω τι άπο όλα αύτα θα ήταν σε τέτοιο στάδιο άν δεν ύπηρχε το i-phone.Βάζω στοίχημα ότι άμα δεν ύπηρχε άκομα δεν θα ύπηρχε τέτοια πώληση στα άφης…….] Και έγω μην νόμιζεις ότι είμαι i-phone lover άντιθετως είμαι magic lover (htc magic ) .Και για τα 600+ έγω δεν θα έδινα δέκαρα τσάκιστη για το hd2 έφοσον έαν όχι τα ίδια σχέδον τα… Συνέχεια »

Erotokritos

Ελα ρε συ, και συ “μαγικος” εισαι? Συναδελφος δηλαδη. Καλα, για το πισω μερος του iphone μη μιλησω, γιατι αν δν με απατα η μνημη μου, καπου διαβασα πως ραγιζουνε, και η μαμα εταιρια δεν καλυπτει εγγυηση γιατι λεει, “υπερβολικη υγρασια”. Τωρα ποσο υπερβολικη μπορει να ειναι η υγρασια στην California π.χ. δεν ξερω, αλλα λεμε τωρα. Το UI του ετη φωτος μπροστα? Κοιτα, εγω οσες φορες και να δω το UI του, παντα βλεπω κουτακια, και μαλιστα περα απο την θεση, καμια αλλη παραμετροποιηση της επιφανειας εργασιας, οπως π.χ. εχουν τα android, και συγκεκριμενα το magic(το οποιο εχω). “Τώρα όσον άνοφορα για τα χάρακτηρηστίκα που τόνιζεις για το γίατι πρέπει κ΄΄αποιος να άγορασεί το hd2 Browsing,όθονη κόρυφαίας ποίοτητας UI hardware σε ρώρω τι άπο όλα αύτα θα ήταν σε τέτοιο στάδιο άν δεν ύπηρχε το i-phone.Βάζω στοίχημα ότι άμα δεν ύπηρχε άκομα δεν θα ύπηρχε τέτοια πώληση στα άφης…….]” Σωστος, συμφωνω εδω. Αλλα δεν νομιζω οτι θα πρεπει να μενουμε στο ιδιο πραμα. Οκ το iphone τα εφερε. Ας δουμε τωρα και τα αλλα που τα εξελιξανε και τα κανανε καλυτερα. Τωρα για το τελευταιο που λες, ειναι απλα υποκειμενικο. Εγω θα διαλεγα το HTC(εταιρια με κυρος, πραγματικο κυρος… Συνέχεια »

Nick Frank

egw paidia edw kai 1 mhna exw parei to iphone 3gs to 16ari kai exw meinei m….. me auta pou kanei to kinhto!!!!!!mono kafe den ftiaxnei!giauto psifizw iphonia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erotokritos

@44 Ποιο κινητο ειχες πριν? Πληροφοριακα ρωταω 🙂

Tsak4

@Erotokritos μπορεις να κραξεις οσο θελεις το iPhone αλλα δεν γινεται να το λες παντοφλα και να θεωρεις οτι το HD2 δεν ειναι παντοφλα.. Μαλλον παντοφλα για σενα σημαινει κατι αλλο απο οτι τον υπολοιπο κοσμο.. Το iPhone δεν ειναι χοντρο κινητο ειναι κανονικο προς λεπτο,απλα το HD2 ειναι πιο λεπτο.. Θεωρεις τα windows mobile 6,5 καλο λογισμικο? πρεπει να εισαι ο μονος γιατι και Ballmer τα εχει χαρακτηρισει χαλια.. Καλο hardware εχει αλλα τι να το κανεις με τα windows?? Σε ταχυτητα ειναι πιο αργο απο το iPhone 3GS ( σαν το 3G ειναι ).
Θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι αν ειχε Android θα ηταν πολυ καλυτερο..

Nipenthis

Μην είσαι τόσο απόλυτος, για τον καθένα δεν είναι πάντα το ίδιο λογισμικό εύχρηστο και λειτουργικό. Εμένα προσωπικά για παράδειγμα το λογισμικό του iPhone δεν μ’ αρέσει καθόλου. Το θεωρώ πολύ βαρετό και καθόλου όμορφο, προτιμώ WinMo 6.5, χωρίς να εννοώ σε καμία περίπτωση βέβαια ότι είναι το καλύτερο λογισμικό ή κάτι άλλο, και μόνο ότι υποστηρίζει μόνο 65k χρώματα με νευριάζει, αλλα θα το προτιμούσα από εκείνο του iPohne

Erotokritos

@Tsak, Μα ειπα οτι το “παντοφλα” εμενα μου φαινεται. Απλα δν μου καθεται καλα το design του. και οπως ειπα και πιο πανω, δεν θεωρω παντοφλα απλα ενα μεγαλο κινητο. ειναι ολο το συνολο.

Για τα “παραθυρα” τωρα, καλα, οτι ειναι αθλια ειναι. αλλα τουλαχιστον, ειναι πιο πλουσια, και μαντεψε, κανουν και πανω απο 1 πραγμα ταυτοχρονα. το iphone δεν το κανει. οποτε αστο.

Και ξαναλεω, ο πραγματικος iphone killer, θα ειναι το HD2 με android. Και μετα ελατε πειτε μου οτι θελετε.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

το hd2 δεν το λεω iphone killer γιατι δεν υπαρχει καν μετρο συγκρισης μαζι του…το να το συγκρινεις με οποιοδιποτε αλλο κινητο που υπαρχει στην αγορα αυτην την στιγμη (συμπεριλαμβανομενου και του 3gs) το υποβαθμιζεις..αν βγει κανα καινουργιο iphone με multitasking , widgets , ραδιο , καμερα – φλας , καμερα πανω απο 3μπ,καμια αναλυση της προκοπης στην οθονη (240χ320 ειναι απο την παλαιοληθηκη εποχη) , λιγο πιο μοντερνο ui (υποκειμενικο αυτο) , επιφανεια εργασιας που να δειχνει βασικες πληροφοριες κ διαφορα αλλα , τοτε το συζηταμε και το συγκρινουμε…μεχρι τοτε ειναι τουλαχιστον αστεια η οποια συγκριση..και οποιος ειπε οτι σε ταχυτητα ειναι σαν το 3g μαλλον δεν εχει δοκιμασει το hd2…διοτι εχοντας δοκιμασει το hd2 εχω να πω οτι απο ταχυτητα ειναι σαν το 3gs και μερικες φορες γρηγοροτερο πχ youtube app , internet κτλ….γιαυτο λοιπον ουτε καν εκει δεν μπορει να υπερτερησει το iphone (κατοπε ηταν το “ατου” του η ταχυτητα…και τελος παντων να δεκτω (που δεν δεχομαι για πολλους λογους ) οτι εχει και 1 θετικο το iphone , το οτι εχει πολλες εφαρμογες?? ωραια χανει μονο 10 – 1 απο απο το hd2 …ειναι σαν να τρως 10 γκολ απο τον αντιπαλο και να βαζεις 1… Συνέχεια »

tsak4

@ Erotokritos αν θες να δεις iPhone killer κοιτα εδω https://www.youtube.com/watch?v=1CJFdG-MARw&feature=player_embedded . Αυτο μπορει να γινει iPhone killer, αν και πιστευω οτι δεν ειναι δικαιο να συγκρινεις 2 κινητα που εχουν 7-8 μηνες διαφορα.
@ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ widgets app υπαρχει για το iPhone, ραδιο δεν με πολυαπασχολει αν και ειναι καλοδεχουμενο ( το 3GS εχει δεκτη ραδιοφωνου ), προσωπικα το φλας δεν το θελω γιατι ασχημαινει το κινητο και οτι φωτο να βγαλεις δεν συγκρινετε με χαμηλοτερης αναλυσης φωτο απο ψηφιακη μηχανη, η οθονη του ειναι 480-320. Οι πληροφοριες στην επιφανεια εργασιας ειναι ενα μειον αλλα και γι αυτο υπαρχουν εφαρμογες. Οσο για την ταχυτητα σε internet το 3GS ειναι πιο γρηγορο και μαλλον θα το ηξερες αν τα ειχες συγκρινει διπλα-διπλα ( αν και αμφιβαλω αν εχεις δει απο κοντα 3GS )

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.