MTV Greece | Εκπέμπει σε Ελλάδα & Κύπρο μέσω της nova

, MTV Greece | Εκπέμπει σε Ελλάδα & Κύπρο μέσω της novaΑπό τις 27 Σεπτεμβρίου το ελληνικό MTV θα εκπέμπει πλέον σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα από τη ψηφιακή πλατφόρμα της nova στη θέση 603, και της nova Cyprus στη θέση 503, παίρνοντας τη θέση του ευρωπαϊκού MTV. Οι συνδρομητές της nova θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο το αγαπημένο τους μουσικό, ψυχαγωγικό, & lifestyle κανάλι καθώς και να συμμετέχουν στην MTV εμπειρία μέσα από music charts αγαπημένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, σειρές, shows και αποκλειστικές μεταδόσεις διεθνών μουσικών διαγωνισμών.

Το ελληνικό MTV είναι το 36ο MTV στην Ευρώπη και ανήκει στη Viacom Inc.,έναν από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών ποιοτικής ψυχαγωγίας και περιεχομένου τόσο για τηλεόραση και κινηματογράφο, όσο και για ψηφιακές πλατφόρμες.

Σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε συντονιστείτε στη συχνότητα 603 της nova και απολαύστε το συναρπαστικό και γεμάτο επιτυχίες πρόγραμμα του ελληνικού MTV.

MTV Greece

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova

Nova Data Jump: Ακόμα περισσότερα data στην ίδια τιμή

Η νέα Nova γιορτάζει μια χρονιά-ορόσημο επιτυχημένης λειτουργίας στην Ελληνική αγορά και προσφέρει “Data Jump”.

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Business Nova

Η Nova γιορτάζει μία χρονιά ορόσημο

Αύξησε την κάλυψη 5G κατά 22 ποσοστιαίες μονάδες από 53% σε 75% εντός του 2023. Αύξησε το ρυθμό ανάπτυξης του δικτύου οπτικών ινών κατά 5 φορές σε σύγκριση με το 2022.

Internet Nova

Nova Data Jump: Περισσότερα Data στην ίδια τιμή

H νέα Nova συμπληρώνει ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας λανσάροντας το “Data Jump”, προσφέροντας ακόμα περισσότερα Data στην ίδια τιμή.