Συνεργασία Nokia – FIBA

, Συνεργασία Nokia – FIBAΗ Nokia και η διεθνής ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης, FIBA, ανήγγειλαν τη συνεργασία τους για τη δημιουργία υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας αναφορικά με τη FIBA, τη FIBA Ευρώπης καθώς και για ορισμένες από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης για το 2007.

Οι υπηρεσίες αυτές δίνουν τη δυνατότητα στους λάτρεις της καλαθοσφαίρισης να ενημερώνονται συνεχώς για τα αποτελέσματα των αγώνων, τις σχετικές εξελίξεις, τα προγράμματα και τις συνεντεύξεις που τους ενδιαφέρουν.

Οι υπηρεσίες παρέχονται από όλες τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας οι οποίες έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ενώ παράλληλα το υλικό είναι διαθέσιμο μέσω του Nokia Video Center το οποίο υποστηρίζεται από τη συσκευή Nokia N95. Παράλληλα, οι υπολογιστές πολυμέσων Nokia Nseries, θα διαδραματίσουν έναν επιπλέον ρόλο στην κάλυψη των αγώνων στον ιστότοπο www.fiba.com, καθώς η Nokia προσφέρει στους δημοσιογράφους της FIBA παγκοσμίως, συσκευές Nokia N93i για την καταγραφή και παροχή οπτικοακουστικού υλικού από τον παραπάνω ιστότοπο.

Η Nokia είναι παρούσα σε πολλές εκδηλώσεις της FIBA κατά το 2007 μεταξύ των οποίων είναι οι Ολυμπιακοί QUALIFIERS Eurobasket στην Ισπανία τον Σεπτέμβριο του 2007, το πρωτάθλημα FIBA Αμερική στο Las Vegas τον Αύγουστο του 2007 και το παγκόσμιο πρωτάθλημα FIBA U19 στο Novi Sad τον Ιούλιο του 2007.

H FIBA, ο παγκόσμιος ηγέτης στην καλαθοσφαίριση, είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός που απαρτίζεται από 213 εθνικές ομοσπονδίες καλαθοσφαίρισης ανά τον κόσμο και αναγνωρίζεται ως η μόνη αρμόδια αρχή στην καλαθοσφαίριση από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ο εμπορικός διευθυντής της FIBA, Matthew Osmon, δήλωσε τα εξής: «Είμαστε ευτυχείς που θα συνεργαστούμε με τον παγκόσμιο ηγέτη, όχι μόνο στο mobile device hardware, αλλά και στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων κινητής τεχνολογίας που μπορεί να προσφέρει. Μένουμε ιδιαίτερα κατάπληκτοι από την ποιότητα του βίντεο που προσφέρουν οι νέες συσκευές της Nokia και ιδιαίτερα το Nokia N93i είναι ένα ιδανικό εργαλείο για τους δημοσιογράφους της καλαθοσφαίρισης».

Η Nokia αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον τον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, οδηγώντας την ανάπτυξη της σύγκλισης Internet και Τηλεπικοινωνιών. Η Nokia κατασκευάζει μία ευρεία γκάμα συσκευών κινητής τηλεφωνίας μέσω των οποίων προσφέρει στους ανθρώπους εμπειρίες στη μουσική, στην πλοήγηση, στο βίντεο, στην τηλεόραση, στη φωτογραφία και στα παιχνίδια. Η Nokia παρέχει επίσης εξοπλισμό, λύσεις και υπηρεσίες για δίκτυα τηλεπικοινωνιών.

Ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia, κύριος Σ.Ι. Κωνσταντινίδης, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τη FIBA επεσήμανε:

«Η Nokia, ως κορυφαία εταιρεία πρωτοποριακών προϊόντων κινητής τηλεφωνίας, είναι σταθερός υποστηρικτής σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων και παραγόντων του αθλητισμού, ιδιαίτερα στο χώρο του μπάσκετ. Με μεγάλη μας χαρά συνεργαζόμαστε με τη FIBA με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση του κοινού αναφορικά με σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις, καθώς και την άμεση και έγκυρη πληροφόρηση των αθλητικογράφων ».

Από την πλευρά της Nokia, ο Διευθυντής Multimedia της Nokia, Hatti Mannisto, σχολίασε σχετικά: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τη FIBA διευκολύνοντας έτσι την παγκόσμια κοινότητα καλαθοσφαίρισης να είναι πάντα σε επαφή με τις τελευταίες εξελίξεις, μέσω των νέων υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. Σκοπός της Nokia είναι να συνδέσει τους ανθρώπους με τα πάθη τους και με την παροχή νέων υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας».

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.