Opera Mini for iPhone, No1 download σε όλες τις χώρες

Κάθε ρεκόρ δείχνει να καταρίπτει ο δωρεάν browser Opera Mini for iPhone που κυκλοφόρησε προχθές. Όπως μπορείτε να δείτε και από το σχετικό chart στην επίσημη ιστοσελίδα της Apple, ο Opera Mini βρίσκεται στο Νο1 στο Top 10 Apps σε όλες τις χώρες τις Ευρώπης, Αμερική, Αυστραλία, Καναδά και Ιαπωνία. Η προσμονή για τον νέο browser ήταν μεγάλη, εγώ όμως προσωπικά συνεχίζω να χρησιμοποιώ τον Safari. Δεν έχω βρει ακόμα αυτό που θα με κερδίσει στον Opera Mini.

Θυμάστε άλλες εφαρμογές στο App Store, που ήταν την ίδια περίοδο Νο1 σε όλες τις χώρες;

, Opera Mini for iPhone, No1 download σε όλες τις χώρες

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnKarak

Πάταγο έκανε!

tsak4

Θέλει πολύ δουλειά ακόμη.. Τα αρνητικά του είναι περισσότερα από τα θετικά..
Προς το παρόν μένει στο iPhone μόνο για τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει 3G σήμα..

Λευτέρης

Συμφωνώ και επαυξάνω με τον φίλο tsak4

Antreas Psyntrides

Όντως θέλει ένα δυνατό update για να μπορούμε να λέμε ότι έχουμε τον τέλειο browser. Από ταχύτητα όμως σκίζει. Προβλήματα αντιμετωπίσαμε στο screen alignment, στο zoοm in/out και θα ήθελα να έχω περισσότερη ο οθόνη διαθέσιμη… Για να δούμε τι θα κάνει η Opera!

Ghanis

Ηταν απογοητευτικος συμφωνα με αυτο που περιμενα να δω. Δεν εχει θεση σε κανενα απο τις οθονιες μου και αν δεν βελτιωθει θα συνεχιζει να απουσιαζει

Staf

Παιδια Flash παιζει?

Antreas Psyntrides

Σιγά μην έπαιζε… Τρελός είσαι;

Mitsos The Great

Και ούτε πρόκειτε να δούμε Flash σε iPhone…

Staf

To ξερα…Γ.Τ.Π.(ΓΙΑ ΤΟΝ ..)
Οτι να ναι..Καντε καμια σωστη δουλεια ρε..Ολα τα apps εχουν και απο ενα στραβο..

Nikos

re paidia asxeto,alla kserete an spaei h ekdosh 3.1.3 gia to 3gs??????

tech21man

Και το safari και το opera mini δεν ειναι “κανονικα” browser. Ποτε δεν ηταν και ποτε δεν προκειται να ειναι και το chrome προς τα εκει λοξοκοιταζει.

Κατα βαση το “browsing” με αυτα ειναι σα να κανεις περα δωθε μια φωτογραφια της σελιδας με καποια links επανω…

Ειναι κατι που παντα με απωθουσε προσωπικα, βρισκω το text reflow χρησιμο για παραδειγμα ο,τι μεγεθος εικονας και να εχεις.

Αφου λοιπον ειναι “συμβιβαστικα” και τα δυο, γιατι να μην προτιμησω το πιο ελαφρυ και “φτηνοτερο” στα δεδομενα opera mini? Το χρησιμοποιω και σε android αλλα την ιδια εντυπωση μου δινει και σε iphone. Παρεμπιπτοντως τα περισσοτερα θεματα με τη στοιχιση του κειμενου και το zoom in/out εγω δεν τα πολυκαταλαβαινω πλεον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17: Η TSMC μπορεί να μην έχει έτοιμα τα chipset 2nm για την Apple

H Apple έγινε το 2023 ο πρώτος κατασκευαστής smartphone που πρόσφερε συσκευές που τροφοδοτούνται από επεξεργαστή εφαρμογών 3 nm (AP).