Panasonic Lumix Award, Φωτογραφικός διαγωνισμός online

Ως τις 31 Μαρτίου θα είναι ανοικτός σε δηλώσεις συμμετοχής ο μεγάλος ετήσιος πανευρωπαϊκός online διαγωνισμός ψηφιακής φωτογραφίας Panasonic LUMIX Awards 2008-2009, του οποίου το θέμα φέτος είναι The Living Planet – προφανώς επηρεασμένο από την ανησυχητική διεθνή επικαιρότητα και την ευαισθητοποίηση όλων μας, της Panasonic μη εξαιρουμένης, για την προστασία του περιβάλλοντος.

, Panasonic Lumix Award, Φωτογραφικός διαγωνισμός online

Ο διαγωνισμός, που ξεκίνησε το 2002 και απονέμει ένα μεγάλο και δυο μικρότερα βραβεία, δέχεται χιλιάδες συμμετοχές κάθε χρόνο και έχει καθιερωθεί σαν μια διαδραστική πλατφόρμα τόσο για τους λάτρεις της ψηφιακής φωτογραφίας, όσο και τους επαγγελματίες/ δημιουργούς του χώρου, μέσω της οποίας μπορούν να ανταλλάσσουν απόψεις, δείγματα και εμπειρίες.

Τη δουλειά όσων συμμετάσχουν φέτος θα κρίνει ένα πάνελ από καταξιωμένους επαγγελματίες φωτογράφους, ενώ ένας από αυτούς, ο Μαρκ Τσίλβερς έχει ήδη ξεκινήσει blog με χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες, που θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν την ποιότητα και την πρωτοτυπία των ψηφιακών φωτογραφιών τους.

Ο διαγωνισμός διαρκεί από τον Οκτώβριο ως το Μάρτιο, με απονομή μηνιαίων βραβείων (μια Panasonic DMC-FZ28, για την καλύτερη φωτογραφία κάθε μήνα), ενώ το έπαθλο για το μεγάλο νικητή φέτος είναι μια μηχανή DMC-G1, η πρώτη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς, του συστήματος Micro Four Thirds, από την Panasonic.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του, στη διεύθυνση www.lumixaward.com.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema featured LG Panasonic

You.gr: Τηλεοράσεις και Euro 2020 – Σήκωσέ τις!

Το Euro 2020 μπορεί να ακυρώθηκε το προηγούμενο έτος λόγω του COVID-19 αλλά φαίνεται πως “τίποτα-τίποτα δεν το σταματά” και ετοιμάζεται να κάνει σέντρα την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Home Cinema Panasonic

Panasonic: Νέα σειρά τηλεοράσεων OLED για το 2021

Η Panasonic συμπλήρωσε τη ναυαρχίδα JZ2000 με τις νέες σειρές JZ1500, JZ1000 και JZ980, με τις τρεις τελευταίες διαθέσιμες σε μεγέθη 65 ιντσών, 55 ιντσών και τη νέα για το 2021, 48 ιντσών.

Reviews featured Hands-on Panasonic

Panasonic TX-65HZ2000 review: Γιορτή για τα μάτια!

Η πιστότητα της εικόνας και χρώματος είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ. Γιορτή για τα μάτια! Ο ήχος; Καλύτερος και από εξωτερικά soundbars.

Cars Panasonic Tesla

Panasonic: Νέα τεχνολογία μπαταριών αναμένεται να βελτιώσει τα Tesla Model 3 και Model Y

Η Panasonic ανακοίνωσε πως θα αυξήσει την ενεργειακή πυκνότητα των κυψελών της μπαταρίας 2170 κατά 5% με μειωμένη περιεκτικότητα κοβαλτίου.