PES 2012, Απόν από το Xbox 360 το πρώτο demo

Οι κάτοχοι PS3 και PC απολαμβάνουν το πρώτο demo του πολυαναμενόμενου Pro Evolution Soccer 2012 εδώ και λίγο καιρό, όχι όμως και οι κάτοχοι Xbox 360. Αρχικά η διάθεση του demo αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο, και τώρα μαθαίνουμε ότι ακυρώνεται τελείως, για άγνωστους λόγους που αφορούν τόσο την Microsoft, όσο και την Konami.

Όπως και να ‘χει, το δεύτερο demo του PES 2012, που θα είναι αντιπροσωπευτικό της τελικής έκδοσης, θα βγει κανονικά και στο 360.

, PES 2012, Απόν από το Xbox 360 το πρώτο demo

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
FORO-XRISTOS

Αυτο μαλλον μπορει να εχει σχεση με ενα παλιο σου αρθρο κωστα.

Κώστας Βλαχάκης

Περισσότερα μπορείς να μάθεις και να ρωτήσεις στο https://Game20.gr 🙂
Εκεί απαντάει ο “Terminator”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.