Αλλαγή Ηγεσίας στο γραφείο Αθηνών της SAMSUNG ELECTRONICS Co.Ltd

, Αλλαγή Ηγεσίας στο γραφείο Αθηνών της SAMSUNG ELECTRONICS Co.LtdΗ Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι ο κ. Bangseob Choi ανέλαβε επίσημα τη θέση του Γενικού Διευθυντή του γραφείου Αθηνών της Samsung Electronics από την 1η Ιουνίου 2007, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον κ. SoonJin Kwon, ο οποίος μετά την επιτυχημένη πορεία του στην Ελλάδα, αναλαμβάνει νέα διευθυντική θέση στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, στην Κορέα.

Με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο κ. Bangseob Choi θα είναι υπεύθυνος για τη διοίκηση των δραστηριοτήτων Marketing της Samsung στην ελληνική αγορά, με έδρα την Αθήνα, καθώς και για την υλοποίηση της στρατηγικής της εταιρίας που έχει βασικό στόχο την προώθηση του ονόματος Samsung στην ελληνική αγορά, αλλά και την ανάδειξη του κοινωνικού προφίλ της εταιρίας.

Ο νέος Γενικός Διευθυντής της Samsung, Bangseob Choi, δήλωσε: «Όραμα και στόχος μας είναι να κάνουμε την Samsung No.1 εταιρία στην Ελληνική Αγορά σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής μας. Σε απόλυτη συνεργασία με τους επίσημους διανομείς των προϊόντων μας, όπως η Fourlis Trade, η Ευρωηλεκτρονική και η Prime Telecom της Fourlis Group, θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε δυναμικά την τεχνολογική υπεροχή των προϊόντων μας και ταυτόχρονα να ενδυναμώνουμε τη θετική εικόνα της εταιρίας κάνοντας ευρέως γνωστή την κοινωνική μας πολιτική και δραστηριότητα».

Ο κ. Bangseob Choi έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις ευθύνης στη Samsung Electronics, με πιο πρόσφατη αυτή του επικεφαλής του τομέα Brand Marketing στα κεντρικά γραφεία της Samsung Electronics της Ευρώπης στο Ηνωμένο Βασίλειο, από το 2002. Το 1987 ξεκίνησε να εργάζεται για τη Samsung Electronics με διοικητικά καθήκοντα στον τομέα Research & Development στο τμήμα A/V μέχρι το 1992, οπότε και μεταπήδησε στο τμήμα Επιχειρηματικού Σχεδιασμού για Multimedia. To 1997 του ανατέθηκε η διοίκηση του τομέα Product Marketing & Marketing Alliances, στο τμήμα Global Marketing Operations.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.