Νέο κατάστημα Saturn στο Σταθμό Λαρίσης

Η Saturn, συνεχίζει τη δυναμική της επέκταση, εγκαινιάζοντας την Πέμπτη 18 Μαρτίου και ώρα 8 το πρωί, νέο κατάστημα στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης, στη διεύθυνση Φιλαδέλφειας 8. Στο νέο κατάστημα Saturn, οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές της αλυσίδας σε μία ιδιαίτερα ευρεία ποικιλία επώνυμων προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, απολαμβάνοντας άριστες υπηρεσίες.

Πρόσφατα άνοιξε και Saturn στη Θεσσαλονίκη.

, Νέο κατάστημα Saturn στο Σταθμό Λαρίσης

Το 4ο κατάστημα της Saturn στην Ελλάδα αποτελεί έναν υπερσύγχρονο χώρο μοντέρνας αισθητικής, έκτασης 6.000 τμ, με 300 θέσεις στάθμευσης, παρέχοντας, με τον τρόπο αυτό στον κάθε επισκέπτη, τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει άνετα και ευχάριστα τις αγορές του. Η Saturn, με το νέο της κατάστημα, δίνει ακόμα μία φορά έμφαση στην παροχή άκρως ανταγωνιστικών τιμών σε μία εκτενέστατη γκάμα επώνυμων προϊόντων που σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει, θα μεταμορφώσουν την επίσκεψη στο κατάστημα σε μοναδική εμπειρία shopping για τον κάθε επισκέπτη – καταναλωτή. Παράλληλα, σταθερή προτεραιότητα της Saturn και στο νέο κατάστημα του Σταθμού Λαρίσης, παραμένει η ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και προτάσεις της αγοράς από το χώρο της τεχνολογίας.

Ακολουθώντας τις υψηλές προδιαγραφές της αλυσίδας, το κατάστημα στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης διαθέτει άριστη εσωτερική διαρρύθμιση του χώρου, όπου τα προϊόντα εκτίθενται τμηματικά ανά εταιρία προμηθευτή, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις εφαρμόζεται η πρακτική των “shops in shop”. Παράλληλα, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του καταστήματος Saturn συνιστούν οι υπηρεσίες, όπως εγγύηση χαμηλής τιμής, κατ’ οίκον παράδοση, εγκατάσταση, και επίδειξη λειτουργιών ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και τεχνική υποστήριξη για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Στο κατάστημα του Σταθμού Λαρίσης θα απασχολούνται περισσότερα από 90 άτομα, τα οποία διαθέτοντας την κατάλληλη εκπαίδευση και εξειδίκευση θα αποτελέσουν τους καλύτερους συμβούλους αγορών για τους πελάτες του καταστήματος.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
xaris

to blepo apo to mpalkoni tou spitiou mou 😛 ante na anixiii!!

Κώστας Βλαχάκης

Έχεις βάλει κάτι στο μάτι απο το φυλλάδιο?
Το πακέτο PS3 (299 ευρώ) και η 50άρα Plasma Panasonic (699 ευρώ) μου γυάλισαν.

Staf

Παιδια οποιος προλαβε…Προλαβε..Παρτε τωρα που γυριζει γιατι μετα ξεχαστε τα!

Pablo

parte ta stock propersina modela..

Κώστας Βλαχάκης

Stock to PS3 slim?

Μενέλαος

Θα ήθελα να εκφράσω μιά απορία μου σχετικά με την στρατηγική της εταιρείας σας απέναντι στους πελάτες της. Την Παρασκευή 11 Μαρτίου (μετά την εργασία μου) ήθελα να αγοράσω ένα σκληρό δίσκο και μερικά καλώδια για το διαδίκτυο, και στην είσοδο του 3ου ορόφου η Ασφάλεια της επιχείρησης μου ζήτησε (ευγενικά) να αφήσω την τσάντα μου στο ντουλάπι. Όταν εξήγησα ότι μέσα στην τσάντα είχα ένα κομπούτερ sony vaio, ένα iPad, και ένα σκληρό δίσκο, μου ζήτησε να τα βγάλω και να σημειώσω τους αριθμούς των μηχανημάτων σε ένα χαρτί. Όταν του εξήγησα ότι δεν μπορώ να υφίσταμαι εγώ την ταλαιπωρία και τον κίνδυνο τυχόν πτώσης μηχανήματος σε κάθε μαγαζί που ψωνίζω, ούτε να χάνω το χρόνο μου γιατί για τον λόγο αυτό υπάρχουν και τα ανάλογα συστήματα ασφαλείας που προειδοποιούν για τυχόν παράνομες ενέργειες, φώναξε κάποιο υπεύθυνο ο όποίος μου είπε ότι αυτή είναι η στρατηγική της εταιρείας. Έφυγα και πήγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ στο Σύνταγμα όπου και έκανα την δουλειά μου, όπως και σε ανάλογα μαγαζιά και στην Αθήνα και στο Παρίσι στην Γαλλία, όπου ενδεχομένως τις μπάρες ασφαλείας ΕΙΣΟΔΟΥ και ΕΞΟΔΟΥ δεν τις έχουν μόνο για τα μάτια του κόσμου αλλά λειτουργούν ειδοποιώντας αναλόγως αν διαπιστώσουν ότι κάτι… Συνέχεια »

Κώστας Βλαχάκης

Εμείς εδώ στο Techblog.gr δεν εκπροσωπούμε τα καταστήματα Saturn. Δίνουμε βήμα σε όλους εσάς να εκφράσετε την άποψή σας. Άποψη που να είσαι σίγουρος ότι φτάνει στα αυτιά της Satutn. Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Saturn

Saturn, Βάζει λουκέτο στα καταστήματα Σταθμού Λαρίσης και Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη

Ο Όμιλος Media – Saturn δεδομένης της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης προχωρά στη διακοπή της λειτουργίας των καταστημάτων Saturn Σταθμού Λαρίσης και Saturn Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη ενώ μετονομάζει σε Media Markt τα καταστήματα Saturn Λ. Συγγρού Καλλιθέας, Λ. Μαραθώνος Γέρακα καθώς επίσης και Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.

Smartphones Archos HTC Saturn

HTC Gratia και Archos Arnova 7 στα Saturn με 199 ευρώ και 119 ευρώ αντίστοιχα

Το HTC Gratia με Android 2.2, οθόνη capacitive 3.2 ίντσες 480×320 pixels, επεξεργαστή 600 MHz, μνήμη RAM 384MB και κάμερα 5 Megapixel διαθέτουν τα καταστήματα Saturn με τιμή 199 ευρώ. Το κινητό δεν γνωρίζω αν έχει ελληνικό μενού ή πληκτρολόγιο. Είναι μοντέλο Οκτώβριος 2010, το βρήκα στον κατάλογο των Saturn και θέλησα να το μοιραστώ […]

Μικρά νέα Saturn

Saturn, Εγκαίνια στη Θεσσαλονίκη

Η Saturn, έπειτα από την επιτυχημένη πορεία της στην Αθήνα, εγκαινιάζει το πρώτο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 11 Μαρτίου και ώρα 8 το πρωί, προσφέροντας στους κατοίκους της Βορείου Ελλάδος τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τις χαμηλές τιμές της σε πλήθος προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας. Υποστηρίζοντας ότι «Η Τσιγκουνιά είναι Μαγκιά», η Saturn καλεί τους […]

Μικρά νέα Electroworld Kotsovolos Saturn

Καλλιστεία Τεχνολογίας, Τα κορίτσια των φυλλαδίων

Περπατώντας σήμερα στην Καλλιθέα βρήκα ένα φυλλάδιο των καταστημάτων Κωτσόβολος. Δυστυχώς δεν αφήνουν συχνά στην περιοχή μου και σήμερα ήταν ευκαιρία να δω τις προσφορές που έχει αυτή την εβδομάδα η αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών. Το μάτι μου έπεσε στα δυο γυμνόστηθα (παραλίγο) κορίτσια που διανθίζουν το εικαστικό του φυλλαδίου και αμέσως μου ήρθε […]