Νέο Walkman W660i με ηχεία Snap-on

, Νέο Walkman W660i με ηχεία Snap-onΗ Sony Ericsson παρουσιάζει το W660i, ένα τηλέφωνο Walkman το οποίο δίνει έμφαση στο στυλ και την αισθητική. Με τέλειο φινίρισμα που σε προκαλεί να το αγγίξεις, το κλασσικό design ενός 3G τηλεφώνου, είναι διαθέσιμο σε δύο χαρακτηριστικά χρώματα, Record Black and Rose Red. Ταυτόχρονα, κάνει την εμφάνισή του και ένα διακριτικό μουσικό αξεσουάρ, τα Snap-on ηχεία MPS-75, χάρη στο οποίο μπορείτε να ακούτε τα μουσικά κομμάτια που έχετε αποθηκεύσει στο τηλέφωνο Walkman σε ανοιχτή ακρόαση.

Το W660i διαθέτει ένα φινίρισμα που το κάνει να ξεχωρίζει. Παρόλο που το W660 δίνει ξεκάθαρα έμφαση στο σχεδιασμό, δεν παύει να αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της οικογένειας των τηλεφώνων Walkman, ικανό να αποθηκεύσει εκατοντάδες τραγούδια.

Όπως ακριβώς τα περισσότερα τελευταία μοντέλα των Walkman, το W660 διαθέτει TrackID. Έτσι, εάν ποτέ χρειαστεί να εντοπίσετε ένα μουσικό κομμάτι που δεν το αναγνωρίζετε, απλά καταγράψτε το για λίγα δευτερόλεπτα, μέσω του μικροφώνου ή κατευθείαν από το ραδιόφωνο του τηλεφώνου και το TrackID θα στείλει το κομμάτι στη βάση δεδομένων Gracenote Mobile MusicID, η οποία αναγνωρίζει άμεσα το μουσικό κομμάτι, τον καλλιτέχνη και το άλμπουμ και σας στέλνει την πληροφορία στο Walkman τηλέφωνό σας.

Το τηλέφωνο Walkman W660 μπορεί να αποθηκεύσει έως και 470 ολόκληρα τραγούδια (eAAC+) στο 512MB Memory Stick Micro (M2) που διαθέτει. Καθώς η συλλογή σας θα μεγαλώνει θα μπορείτε να επεκτείνετε τη μνήμη ανάλογα με τις ανάγκες σας με π.χ. 1GB Memory Stick Micro (M2) το οποίο χωράει έως και 1.000 τραγούδια.

Εκτός από το γρήγορο κατέβασμα μουσικής και το web surfing, το W660 μπορεί να σας εξασφαλίσει RSS πληροφορίες απευθείας στην οθόνη του τηλεφώνου σας για να είστε ενήμεροι για τις τελευταίες ειδήσεις και τα κουτσομπολιά. Επιπλέον, διαθέτει κάμερα 2Megapixels και δυνατότητα Picture Blogging, επιτρέποντάς σας να αιχμαλωτίζετε τη στιγμή και αυτομάτως να ανεβάζετε τη φωτογραφία στο προσωπικό σας blog site -και όλα αυτά σε ταχύτητες 3G.

Ακόμα σήμερα η Sony Ericsson ανακοινώνει και τα ηχεία Snap-On, MPS-75. Πρόκειται για μικρά ηχεία με εξαιρετική ποιότητα ήχου που προέρχεται από το τηλέφωνο- τέλειο για την απροσδόκητη εκείνη στιγμή του πάρτι. Επίσης, το τηλέφωνο Walkman W660 διαθέτει Bluetooth™ Audio Streaming, που σας επιτρέπει να στέλνετε μουσική ασύρματα από το τηλέφωνο σε άλλα συμβατά προιόντα, όπως το Music Bluetooth Receiver MBR-100 ή το Stereo Bluetooth Headset HBH-DS970.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets Sanyo

SANYO Synergetic Hybrid Bicycle, Ηλεκτροκίνητο ποδήλατο

Η αλήθεια είναι ότι η γεωγραφία της χώρας μας, δεν βοηθάει ιδιαίτερα όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν το ποδήλατο για τις καθημερινές τους μετακινήσεις. Το ανάγλυφο με τις ανηφόρες και τις κατηφόρες κάνει σχετικά δύσκολη τη χρήση ποδηλάτου και τουλάχιστον δεν ενδείκνυται για άτομα που δεν έχουν καλή φυσική κατάσταση. Αν κουράζεστε εύκολα και θέλετε μικρές […]

Reviews Sanyo TechblogTV

Sanyo Xacti CG10 full review

Σήμερα το πρωί έφτασε στα χέρια μου η Sanyo Xacti CG10, πρόκειται αγορά της αδερφής μου η οποία ήθελε μια μικρή, ελαφριά και κομψή βιντεοκάμερα με ανάλυση high definition. Την Sanyo CG10 την είχα δει πριν μερικούς μήνες στην έκθεση PhotoVision 2009, την ίδια ημέρα την είδε και η Μάρα μέσα από το TechblogTV… και […]

Reviews Sanyo TechblogTV

Sanyo Xacti VPC-CG10 hands-on

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε την ψηφιακή βιντεοκάμερα Sanyo Xacti CG10. Με trendy σχεδιασμό, μικρό βάρος (188 γρ.) και δυνατότητα λήψης βίντεο 720p και φωτογραφιών 10 Megapixel, η CG10 συνεχίζει την παράδοση της Sanyo στις compact βιντεοκάμερες. Γράφει βίντεο MPEG4 H.264 και το αποθηκεύει σε κάρτες μνήμης SDHC έως και 32GB. Διαθέτει […]

Reviews Sanyo TechblogTV

Sanyo Xacti HD1010 unboxing and hands-on

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε την καταπληκτική Full HD βιντεοκάμερα Sanyo Xacti HD1010. Την προηγούμενη εβδομάδα έτυχε να την πάρει το μάτι μου σε review ενός περιοδικού και εντυπωσιάστηκα. Δυο μέρες αργότερα χτύπησε το τηλέφωνο και ο φίλος μου ο Κώστας μου είπε ότι την έφερε από Αμερική. Σήμερα η Sanyo HD1010 πέρασε […]