Sony Ericsson Xperia Neo V αποκλειστικά στη Vodafone

Η Vodafone διαθέτει αποκλειστικά το νέο Sony Ericsson Xperia neo V και εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο τη μεγάλη ποικιλία της από οικονομικά Smartphones. Το multimedia smartphone Neo V με υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού της τεχνολογίας εικόνας της Sony και του λειτουργικού της Google.

Δείτε το hands-on video που είχαμε κάνει τον περασμένο Φεβρουάριο στο πιο ακριβό μοντέλο Xperia Neo με κάμερα 8 Megapixels Exmor R.

Sony Ericsson XPERIA Neo V
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3
Επεξεργαστής: 1GHz
Μνήμη RAM: 512MB
Οθόνη: 3,7 ίντσες, Bravia Engine, capacitive, multi-touch, 854×480 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 5 Megapixel, 720p HD video
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 320MB
Κάρτα μνήμης: 2GB micro SD
Wi-Fi, DLNA, GPS, Bluetooth, micro USB, FM Radio, HDMI
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 116x57x13 χλστ.
Βάρος: 126 γρ.

Το Sony Ericsson Xperia neo V διαθέτει LCD οθόνη 3.7 ιντσών με Mobile BRAVIA, χάρη στην οποία όλες οι εικόνες και video έχουν ζωντανά χρώματα και τονισμένη αντίθεση, ενώ οι φωτογραφίες φαίνονται υκρινείς και καθαρές.

Με κάμερα 5 Megapixels, LED φλας, ζουμ και δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε High Definition (HD), καθώς και λήψη φωτογραφιών με τη τεχνολογία 3D sweep panorama, δίνει τη δυνατότητα προβολής περιεχομένου σε 3D τηλεόραση μέσω HDMI. Ακόμη διαθέτει και δεύτερη μπροστινή κάμερα, ώστε η επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο να γίνεται πιο εύκολα από ποτέ, μέσω εφαρμογών όπως το Google Talk με Video Chat.

Ο επεξεργαστής του, 1GHz και η πρόσφατη έκδοση λογισμικού Android, Gingerbread 2.3.4 προσφέρουν γρήγορη πλοήγηση, βελτιστοποιημένες υπηρεσίες, πλήθος προεγκατεστημένων εφαρμογών, καθώς και πάνω από 300.000 εφαρμογές στο Android Market.

Το Sony Ericsson Xperia neo V είναι διαθέσιμο σε 2 χρώματα, μπλε και λευκό.

Η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το μοναδικό αυτό smartphone με 199 ευρώ χωρίς σύνδεση ή ακόμη φθηνότερα με σύνδεση σε προγράμματα Vodafone Unlimited ή Ευέλικτα και Aπεριόριστα Eπαγγελματικά, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της.

, Sony Ericsson Xperia Neo V αποκλειστικά στη Vodafone

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

65 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jim P

Εντάξει, ψήθηκα, έφτασε η στιγμή να απατήσω το Blade που πολύ αγάπησα…

Dimos

ειναι απιστευτη η σχεση ποιοτητας/τιμης…

στο site της vf παντως το βλεπω ηδη εξαντλημενο

Dimos

Ακυρο παιδια συγγνωμη… χθες βραδυ ηταν εξαντλημενο σημερα το βγαζει κανονικα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Λογικο ειναι να ειναι εξαντλημενο…Με αυστηρα εως 200ε , ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις αυτην την στιγμη..Το αστειο ειναι οτι διαβασα τις προαλλες σχολια απο καποιους σε προηγουμενο ποστ του ιδιου κινητου , να το κραζουν με προσχημα οτι τα κινητα των 500ευρω ειναι καλυτερα.. Δινουν με 200ε , κινητο με πολυ καλη οθονη σε μεγεθος/αναλυση/χρωμα , 1ghz επεξ , μπροστα καμερα και ενα σορο αλλα.. Εαν και αυτα δεν φτανουν, τι ναπεις..

Θάνος

Παιδια το κινητακι τα σπαει.Η VF εχει ανεβασει και ενα βιντεακι παρουσιαση στο οποιο ομως αναφερει οτι η καμερα εχει Exmor R πραγμα που δεν ισχυει.Αυτη ειναι και η ουσιαστικη διαφορα αναμεσα στο neo και το neo V.Παρόλα αυτα το κινητο φυσικα για τα λεφτα του ειναι αριστη αγορα

Dimitris

Πήγε η φίλη μου και το είδε χθες στη Vodafone και της άρεσε πολύ. Ρώτησε να πάει εκεί (από Cosmote) to συμβόλαιο της (1 έτος-45euro πάγιο) και της το δίνουν με 150ε.

Ενώ το iphone 4 της το δινουν δωρεάν στο ίδιο πάγιο (αλλά για 2 χρονια)! Πιο καλή προσφορά αλλά γιατί? (Είμαι εξωτερικό και δε ξέρω τί παίζει με τις επιδοτήσεις αυτή τη περίοδο).

Νιάνιος Ρωμανός

Αν δνε κάνω λάθος η έξοδος USB που έχει αμα είδα καλά από το video είναι USB OTG.

Νικος
Manos

απο τη δευτερα παιρνω τηλεφωνα σε καταστηματα δεν υπάρχει τπτ και ουτε υπηρχε… πριν αρχισει η διαφιμιση δεν ειχανε ουτε 1-2 συσκευες σε καθε καταστημα… τεσπα.. μου ειχανε πει για σημερα να ερθει αλλα σημερα μου λενε απο βδομαδα… μια ζωη τα ιδια…

lothargr

Εχει εξαφανιστει κι απο το site της vodafone.
Το πρωι υπηρχε, προφανως δε φτανουν καν στα καταστηματα τα τηλεφωνα, πανε σε παραγγελιες απo το internet.

Ηλιας

Πηγα σημερα παιδια να κανω ανανεωση συμβολαιου στην vodafone και να παρω με την επιδοτηση μου το neo v. Δεν υπαρχει σε κανενα καταστημα ρωτησα σε παρα πολλα και μαλλον θα ερθει απο παρασκευη ή μετα απο βδομαδα.Εγω το παρηγγειλα παντως.μεχρι κ ο πωλητης αυτο ειχε πιστευω για τα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη!

Evan

Καλησπέρα, στο βίντεο αναφέρεται ανάλυση κάμερας 8 Megapixel ενώ στα specs γραφεις (και στο gsmarena λένε) 5 Megapixel. Τί από τα δύο ισχύει; Ευχαριστώ

dr.tzef

Παιδια υπαρχουν πολλα κομματια σε Νεα Ερυθραια ,Κηφισια,πηρα χθες ενα λευκο δωρο στην αδελφη μου!Πολυ καλο,χτυπαει στα ισα το Desire S που αδικα χρησοπληρωσα 3 μηνες πριν…

figas

εγω το χτυπησα προχθες.καταπληκτικο κινητο.στο ρεθυμνο υπαρχει στα σιγουρα

kokour

***Evan
Στο video είναι το Νeo και οχι το Neo V.Το αναφέρει….
“Δείτε το hands-on video που είχαμε κάνει τον περασμένο Φεβρουάριο στο πιο ακριβό μοντέλο Xperia Neo με κάμερα 8 Megapixels Exmor R.”

SpirosR

Καλησπέρα . Εχω συμβόλαιο με cosmote .Σε περίπτωση αγοράς απλά της συσκευής απο Vodafone ,υπάρχει περίπτωση κάτι να “μην πάει” καλα?

Manos

παιδια το βρηκα κ γω το κινητο ειναι αψογο! Δεν θα μπορεσετε να βρειτε καλυτερο value for money αυτη τη στιγμη! έχω ένα zte blade το οποιο κ αγαπώ ένα Nexus S το οποιο το πουλησα γτ δε με βολεψε καθολου σαν συσκευη και επίσης galaxy s plus το οποιο δε με βολεψε ουτε κ αυτο…
η 3.7 οθονη του Neo V ειναι πραγματικα ιδανική! το κινητο με βολεψε just.

GGfioggos

Ολα ωραια και καλα αλλα αυτη η vodafone δεν προκειται ποτε να ασχοληθει με αναβαθμισεις λογισμικου …πχ τωρα κυκλοφορει ηδη η 2.3.4 και παμε σε λιγους μηνες για ICS δεν υπαρχει περιπτωση να την παρει ποτε θα ειναι κολλημενη στη 2.3.3 οπως και ολες οι branded συσκευες..

gtar13

–>18. Σου χαριζανε το γαιδαρο και τον κοιταζες στα δοντια……

Manos

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ 2GB MICRO SD!
TO ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ!

kostas

Θα παρει κανονικοτατα την 4,0 δεν ειναι vodafone branded.

GGfioggos

φιλε κωστα εαν εχει εφαρμογες της vodafone οι οποιες δεν γινονται απεγκατασταση τοτε ειναι…

pakitgr

ΚΏΣΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ;;;Παρακαλώ απάντησε μας για να ξέρουμε πως θα κινηθούμε!!!!

Ο/Η GGfioggos λέει: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 στις 17:02 Ολα ωραια και καλα αλλα αυτη η vodafone δεν προκειται ποτε να ασχοληθει με
αναβαθμισεις λογισμικου …πχ τωρα κυκλοφορει ηδη η 2.3.4 και παμε σε λιγους μηνες για
ICS δεν υπαρχει περιπτωση να την παρει ποτε θα ειναι κολλημενη στη 2.3.3 οπως και
ολες οι branded συσκευες..

Manos

Δεν υπαρχει η παραμικρη πινελια απο vodafone παιδια ηρεμηστε…
Για τη vodafone μιλαμε οχι για την orange…

GGfioggos

δεν θελω να λεω διαφορα μην φενομαι και καπως απλα λεω το παραπονο μου γιατι την εχω πατησει και εγω με το μινι προ το πηρα απο vodafone και εχω αυτο το θεμα

Mixalis Giannopoulos

Εγώ το πήρα και είναι τέλειο μεγάλο ανέβασμα από το ZTE BLADE που είχα.

Blackled

παιδια το κινητο θα παιρνει κανονικοτατα τις αναβαθμισεις του. Ηδη στον πινακα
αναβαθμίσεων του techblog αναφέρεται οτι θα παρει το ICS μεσα στο 2012.
και κατι ακομα, οι αναβαθμισεις γινονται μεσω της sony ericsson, η vodafone
δεν εχει σχεση με τις αναβαθμισεις.

sql

Θα πάρει κανονικά ICS. Δεν είναι branded ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ θα γινόταν κανονικά να αναβαθμιστεί.

eleonora

Προφανως,ο γιωργος σχολιαζει οτι οι συσκευες που βγαινουν για παροχους(vodafone,orange,κτλ),αργουν λιγο να παρουν τις αναβαθμισεις σε σχεση με τις “ελευθερες” συσκευες.Φυσικα,αυτο δεν σημαινει οτι η συσκευη δεν θα αναβαθμιστει,απλα μπορει να κ;νει λιγο παραπανω χρονο(1-3 εβδομαδες) να κυκλοφορησει η αναβαθμιση.Αλλα,οπως ξερουν και οι περισσοτεροι που εχουν android,υπαρχουν τροποι μεσω root,να παρεις την αναβαθμιση την ιδια μερα που κυκλοφορει και για τους υπολοιπους.Χαιρομαι,που οι περισσοτεροι αντιλαμβανονται,τι φοβερη προσφορα ειναι η συσκευη,και δεν προχωρουν σε ανουσιες συγκρισεις με κινητα κινεζικων εταιριων.

Ηλιας

παιδια οσοι πηρατε τη συσκευη ποιο χρωμα προτιματε ασπρο η μπλε? ποιο λετε του παει καλυτερα ?

Γιάννης

Εμένα μου αρέσει το μπλε πάντως!

nick

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το ηχειο το βαζουν πισω και οχι στο πλαι η μπροστα…

ΗΛΙΑΣ Χ.

μια ερωτηση για οσους το εχουν αγορασει. Η οθονη ανταποκρινεται παντα, ακομα και οταν σειρουμε το δακτυλο πολυ γρηγορα?

mustang

εγω δεν καταλαβαινω γιατι φτιαχνεσται με παλιοτερης γεννιας ξεπερασμενα χαρακτηριστικα

mustang

φτηνο να ναι και να γραφει sony

takis1994

γιατι ρε mustang , το παμε…δεν εχουμε ολοι πορτοφολι 500 Ε …(για κινητο)
γι αυτο…και αυτη τη στιγμη ειναι το καλυτερο με αυτο παρεμφερές κοστος…

fotis13

Παιδιά η Vodafone εφερε το Xperia Neo V και οχι το Xperia Neo. Το Neo V έχει 5ΜΡ και όχι 8ΜΡ που έχει το Neo. Ακόμα το Neo V έχει 2 gb κάρτα micro SD και όχι 8 gb κάρτα που έχει το Νeo στη συσκευασία.Κατά τα άλλα είναι ίδια. Αυτό προκύπτει από το GSMARENA!!!
Το βίντεο εδώ παρουσιάζει το Xperia Neo και όχι το Xperia Neo V.
Αλλά και πάλι κατά τη γνώμη μου το Sony Ericson Xperia Neo V είναι ότι καλύτερο υπάρχει για τα λεφτά του δηλαδή 199 ευρώ!!!!!!!!

ado

παιδες γιατι υπαρχει ακομα το θεμα?
το κινητο δεν το εχουν αλλο,ουτε στα μαγαζια (τουλαχιστον της πολης μου) ουτε στο site της vodafone…
παπαλα…

Jim P

Μη επιβεβαιωμένη πληροφορία θέλει τα καταστήματα Vodafone τα οποία ΕΧΟΥΝ στοκ να μη τα δίνουν σε πελάτες που ζητάνε σκέτη συσκευή αλλά να τα κρατάνε για νέους πελάτες οι οποίοι θα κάνουν συμβόλαιο ή για υπάρχοντες πελάτες που κάνουν αναβάθμιση.

Spyros

Πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του….θα μαζέψω και αν το έχουν θα πάω να το βουτήξω να μπω κ εγώ επιτέλους στον κόσμο των smartphones…

Jim P

Επαληθεύομαι, το πρωί πριν παω για δουλεια πέρασα απο δυο καταστήματα της περιοχής μου και έφαγα πανηγυρικό άκυρο…

Τώρα το απόγευμα λέω στην κοπέλα μου να ντυθεί και να βαφτεί και να κάνει και αυτή μία προσπάθεια…

Ναι βρήκε, μου το πήρε και τώρα δε βλέπω την ώρα να σχολάσω…

ε βονταφον; τι εχεις να πεις για αυτο;;;;;;;;

teovag

Παιδιά κλαίω επειδή πήρα το Xperia Mini προ μηνός με επιδότηση από Cosmote…Είμαι μεν πολύ ευχαριστημένος(το κινητάκι είναι γρηγορότερο από τον desktop Η/Υ μου!), αλλά θα γούσταρα περισσότερο το Neo που έχει και πιο μεγάλη οθόνη. Πάντως το κινητό το βρήκα και στον Κωτσόβολο του The Mall στην ίδια ακριβώς τιμή με Vodafone και μάλιστα είχε και σε 3 διαφορετικά χρώματα. Τώρα η vodafone έβγαλε και το live με 169 γιουρούκια!!! Έτσι ρε, να πέφτουν οι τιμές… όχι σαν κάτι άλλες εταιρίες! Α! Και διάβασα και στο site ότι θα πάρω και αναβάθμιση σε παγωτάκι!!! Πα μαλ μον αμί ερικσον (ωχ σόρρυ, σονυ ήθελα να πω!)

ilias

δεν το εχει καθολου στην vodafone

Κώστας Βλαχάκης

Το έχει κανονικά παιδιά. Το παρήγγειλε σήμερα γνωστός μου με ανανέωση συμβολαίου Vodafone και θα το παραλάβει τη Δευτέρα.

Lefteris Koylalis

O aderfos mou pige na to paragilei simera kai tou eipan sta mesa Dekembri!

Nick Dedes

Παιδια,το κινητο απο μονο του με τη memory card ειναι ?Ευχαριστω !

kostas thess

ψαχτε το skroutz κατι θα βρειτε

sql

@ Jim P

Είναι κλασσική “πατέντα” των καταστημάτων Vodafone να προσπαθούν στην αρχή να μην δίνουν τις συσκευές σκέτες αλλά να τις “κρατάνε όσο μπορούνε” για συμβόλαια. Αυτό είχε γίνει και στην αρχή με το vodafone 845, (που είχε έρθει στα 110ε πριν κανα χρονο).

Σε 1-2 βδομάδες που θα πέσει η ζήτηση θα αρχίσουν να τα δίνουν ελεύθερα και σκέτα, χωρίς να πρέπει να περάσεις πρώτα από face control.

Επίσης ένα παλικάρι έγραψε ότι στα 200ε το έχει και ο Κωτσόβολος στο mall (?) οπότε πιθανότατα να αξίζει μία επίσκεψη. 😉

Αντώνηςςς

παιδια πηγα προχθες να το παραγγειλω σε ενα καταστημα της τριφυλιας και μου ειπαν πως επειδη εχουν ελλειψη μαλλον θα φερουν καινουρια μεχρι τις 10 Δεκεμβρη

Βαγγέλης

τα ηχεία είναι καθόλου δυνατά η όχι???

ΗΛΙΑΣ Χ.

εγω παιδια το βρηκα σημερα στο καταστημα της vodafone στα 187 ευρω!!!! υπαρχει λογος που ειναι τοσο φτηνο??

teovag

Για τον φίλο sql να επιβεβαιώσω ότι ναι στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ υπάρχει σε μπλέ και λευκό πλέον μόνο (όχι σε ασημί) με 200 Euros. Απλά έχει παράδοση σε 2 μέρες. Θα το πάρω την Τετάρτη στα χέρια μου και θα σας πώ.
Επιπλέον, στο mediamarkt έχει το Neo (όχι το V, αλλά αυτό με την κάμερα των 8 magapixels) σε τιμή 249 euros, αλλά μόνο σε μπλέ. Μάλιστα το έχουν στα κλασσικά καλάθάκια των προσφορών!! Στην ίδια τιμή το mediamarkt έχει το Galaxy S και στα 199 euros το HTC Wildfire S.
Βλαχάκη τα έχουμε μπερδέψει λίγο τα thread και τα γράφω δύο φορές!
Ακόμα, xperia mini σε Γερμανο 199, από σήμερα (αν πάρετε και το κουπόνι που δίνουν ακριβώς από έξω στο TheMall. Golden Hall, κλπ το παίρνετε στα 169! Οεο!
Όπως καταλάβατε πήγα σήμερα στα μαγαζιά!

Κώστας Βλαχάκης

teovag, Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση 😀

teovag

Αυτό πάλι με την κοπέλα σου βρε Jim P μας κούφανε!!!! Χαχαχα!

VASILIS

Υπαρχει στο σαιτ της vodafone κανονικα και μολις το παρηγγειλα 😀
Ελπιζω να μου το στειλουν στην τελικη και να μην μου κανουν καμμια λαδια

bill

η οθόνη είναι με πλαστικο ή gorilla glass?

Flash Back ॐ

Πήγαινα για το Huawei Honor αλλά με έψησε τρελά το neo v.. έχει καμιά τρομερή διαφορά με το σκέτο neo εκτός από την κάμερα; Ρωτάω για την απόκλιση τιμής μεταξύ του.

teovag

Bill η οθόνη του Neo V (όπως και όλων των low entry xperia τηλεφώνων) ΔΕΝ είναι gorilla glass, αλλά είναι πολύ καλή η αντοχή τους σε γρατσουνιές. Είχα το xperia mini και δεν είχε πάθει τίποτα παρά το γεγονός ότι δεν είχα προστατευτικό για την οθόνη. Τώρα πήρα και το xperia neo V και θα δω. Αλλά οι οθόνες (σύμφωνα πάντα με την sony) είναι από το ίδιο υλικό (όχι gorilla). H Sony χρησιμοποιεί gorilla glass για αρκετά μοντέλα τηλεόρασης,όχι όμωσ για τηλέφωνα.
Όπως είχα πει xperia neo V από Κωτσόβολο με 200 Euros! Φαίνεται όμορφο…αλλά ακόμα φορτίζει (θα σκάσω στο περίμενε!).

bill

ευχαριστω για την πληροφορηση teovag 🙂

Denos

Γιατί η τιμή του είναι τόσο χαμηλή ?Μήπως υπάρχει κανένα πρόβλημα ?

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΜ

ΕΙΜΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΛΟ ….

georgios

καλησπέρα . μπορεί να μου πει κάποιος που έχει το κινητό που μπορώ να βρω το καλώδιο hdmi? ευχαριστώ.

Κώστας Βλαχάκης

Είναι διαθέσιμο στα περισσότερα γνωστά καταστήματα με ηλεκτρονικές συσκευές. Κάνε μια αναζήτηση και θα το βρεις. micro HDMi σε HDMI.

giorgos

το τηλέφωνο τα σπαει μου αρεσει παρα πολυ αλλα εχω συνδεση στν cosmote με επιδοτιση 200 ευρω,υπαρχει το νεο v στν cosmote και αν οχι μπορω να παρω τα λεφτα και να το αγορασω απο αλλου…????ευχαριστώ

ευτυχια

μηπως ξέρετε αν το sony neo v θα το φερει η cosmote???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.