Οι δεκαπενθήμερες κυκλοφορίες DVD από τη Sony Pictures

Κυκλοφορούν σύντομα σε όλα τα ενημερωμένα βίντεο-κλαμπ Αθηνών και επαρχίας οι νέοι τίτλοι DVD της εταιρείας Sony Pictures Home Entertainment Hellas. Απολαύστε εκρηκτική δράση, φοβερά stunts και τον Νίκολας Κέιτζ στον ρόλο του αγαπημένου ήρωα της Marvel ‘Ghost Rider’, σε διπλό DVD με super extra υλικό!

Ακολουθεί μία απολαυστική κωμική ταινία με την υπογραφή της βραβευμένης με Oscar σεναριογράφου της ‘Έριν Μπρόκοβιτς’ και πρωταγωνίστρια την νέα λατρεμένη του Hollywood, Τζένιφερ Γκάρνερ, ‘ο Πρώην & ο Επόμενος’. Μη χάσετε την εκρηκτική περιπέτεια δράσης με τον «γίγαντα» του wrestling και παγκόσμιο πρωταθλητή, Μπιλ Γκολντεμπέργκ, ‘Αγγίζοντας τον Θάνατο 2: Σε Κατάσταση Ομηρίας’ και την αστυνομική περιπέτεια ‘Βρώμικο Χρήμα’ με τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα Τομ Σέλεκ στο συναρπαστικό prequel της επιτυχίας ‘Ψυχρός Εκτελεστής’.

Τέλος, η ‘Ασπίδα του Νόμου’, η πιο σκληροτράχηλη αστυνομική σειρά όλων των εποχών, που έχει καθηλώσει 5.000.000 τηλεθεατές, επιστρέφει σε μια καταιγιστική 3η σεζόν ενώ οι ‘Παντρεμένοι με Παιδιά 1ος Κύκλος’, η πιο διασκεδαστικά… απαράδεκτη οικογένεια της Αμερικής που έφερε τα πάνω-κάτω στα τηλεοπτικά δεδομένα, έρχονται για πρώτη φορά σε DVD!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.