Στέφανος Λουκάκος, Ο νέος Country Manager της Google στην Ελλάδα

Ο Στέφανος Λουκάκος αναλαμβάνει σήμερα καθήκοντα Country Manager της Google στην Ελλάδα. Ο κ. Λουκάκος, ο οποίος μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Hellas On Line, θα μεταφέρει τη διεθνή αλλά και εγχώρια εμπειρία του στο διαδικτυακό κόσμο και θα επικεντρωθεί στο να βοηθήσει τους Έλληνες χρήστες του διαδικτύου να έχουν πρόσβαση στην πληροφορία αλλά και τις Ελληνικές επιχειρήσεις να προωθηθούν αποτελεσματικά στο διαδίκτυο.

Ο κ. Λουκάκος δήλωσε: «Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα να είμαι μέλος της ομάδας της Google και είμαι χαρούμενος που θα βοηθήσω τις Ελληνικές επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν το διαδικτυακό κόσμο για να επικοινωνήσουν με τους πελάτες τους αλλά και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους».  

Ο Meir Brand, Regional Director, δήλωσε σχετικά: «H Google πιστεύει ότι η Ελληνική αγορά έχει μεγάλες δυνατότητες. Είμαστε χαρούμενοι που ο Στέφανος με την εμπειρία και τη γνώση του θα μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε το στόχο μας».

Ο κ. Λουκάκος ξεκίνησε την καριέρα του το 1997 στον τραπεζικό χώρο  στο Σαν Φρανσίσκο και την Νέα Υόρκη. Από το 2000 και μετά άρχισε να δραστηριοποιείται στον χώρο των τηλεπικοινωνιών. Αρχικά  ως ανώτατο διευθυντικό στέλεχος στην HSBC στο Λονδίνο και το Παρίσι, στον τομέα του Corporate Finance με έμφαση στις τηλεπικοινωνίες. Το 2004, ο κ. Λουκάκος ανέλαβε καθήκοντα  Director of Strategy και Business Development στην Deutsche Telekom στο Παρίσι υπεύθυνος για τις διεθνείς δραστηριότητες του ομίλου στη Δυτική Ευρώπη. O κ. Λουκάκος είναι πτυχιούχος του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου και διαθέτει πτυχία Masters σε Engineering από το Πανεπιστήμιο του Berkeley, Masters σε Operations Research από το Πανεπιστήμιο του Stanford και πτυχίο ΜΒΑ από το INSEAD.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Γιατί ούτε λόγος για τον προηγούμενο country manager?

Κώστας Βλαχάκης

Τι να γράψουμε? Δεν τον έχω γνωρίσει τον κ. Γιώργο Σαλιάρη-Φασσέα.

ΝΙΚΟΣ

Όχι από εσένα, αλλά στο δελτίο τύπου.

Κώστας Βλαχάκης

Ναι θα μπορούσαν να αναφέρουν κάτι, συμφωνώ.

observ8

θα μας πει ο κύριος
Λουκάκος πότε θα ανοίξουν το android Market για paid εφαρμογές στο ελαντα
και πότε θα μπορούμε να αγοράσουμε εδώ το nexus one?

Κώστας Βλαχάκης

observ8, nexus one απο Vodafone Αγγλίας και για Ελλάδα δεν έχουν ανακοινώσει (δεν γνωρίζουν) τίποτα ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.