Θεσσαλονίκη, Είναι έτοιμη για την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση Digea;

Πιλοτικές μεταμεσονύκτιες δοκιμαστικές εκπομπές της Digea απολαμβάνουν σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog, οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, ενώ από την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν κανονικά οι εκπομπές της επίγεια ψηφιακής τηλεόρασης. Για ένα διάστημα (άγνωστο πόσο μεγάλο), η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίξης θα συνεχίσει να καλύπτεται με τις αναλογικές εκπομπές των καναλιών, από το βασικό κέντρο εκπομπής Χορτιάτη.

, Θεσσαλονίκη, Είναι έτοιμη για την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση Digea;

14 Ιανουαρίου θα κλείσει το κέντρο των αναλογικών εκπομπών των ιδιωτικών καναλιών από το Φίλιππειο, και θα ενεργοποιηθεί δοκιμαστική κάρτα αναλογικής εκπομπής (από το Φίλιππειο), που θα ενημερώνει σχετικά με τις νέες εξελίξεις ψηφιακής μετάβασης, τους δήμους της Θεσσαλονίκης…

Οι εμπειρίες που θα αποκτηθούν από τις ψηφιακές εκπομπές στη Θεσσαλονίκη, θα μελετηθούν και θα δώσουν το πράσινο φως για το πώς θα κινηθεί η ψηφιακή μετάβαση στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Μέχρι το καλοκαίρι θα προχωρήσουν και οι αντίστοιχες ψηφιακές εκπομπές σε Λάρισα και Πάτρα (όπου θα ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο ψηφιακών εκπομπών της Digea) και έτσι θα έχει καλυφτεί πληθυσμιακά το 65% της ελληνικής επικράτειας. Δείτε τι λίστα με τις περιοχές που θα έχουν σήμα επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης Digea από το 2010.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

73 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ed

Cool η DIGEA…ok το ψηφιακο σημα…αν εχεις ομως TV με ενσωματωμένο mpeg4 decoder πως κάνεις εγγραφή σε DVD Recorder?

my_keys

Καλημέρα, Παραθέτω ένα κείμενο… food for thought… και τα συμπεράσματα-σχόλια καλοδεχούμενα….. Οι περισσότεροι θα θυμάστε ότι όταν η ΕΡΤ ανακοίνωνε την έναρξη της ψηφιακής τηλεόρασης στην Ελλάδα, τρέχαμε να πληρώσουμε και να πάρουμε κάτι κουτάκια για να πιάνουμε τα νέα κανάλια, και από τότε όταν αγοράζαμε νέα τηλεόραση ή DVD-R video πληρώναμε το κάτι παραπάνω και φροντίζαμε να έχουν ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη ώστε να είμαστε έτοιμοι σύμφωνα με αυτά που μας λέγανε για την εξέλιξη στις τηλεοπτικές μεταδώσεις. Φυσικά, σας φαίνεται αυτονόητο ότι οι συσκευές αυτές θα συνεχίσουν να λειτουργούν και με την Digea. Για ξανασκεφτείτε το! Η οικογένεια Κλικλίκου δεν σας τα λέει όλα ξεκάθαρα. Το πρότυπο που θα εκπέμψει η Digea ΔΕΝ είναι συμβατό με την πλειοψηφία των συσκευών με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη που έχουν πουληθεί στην χώρα μας. Η οικογένεια Κλικλίκου θεωρεί λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να αγοράσετε νέο ψηφιακό δέκτη. Εν συντομία, το πρότυπο που είχε ανακοινωθεί και εκπέμπει ήδη η ΕΡΤ είναι το DVB-T (Digital Video Broadcasting Terrestrial) mpeg2 ενώ η αγαπητή Digea (τα ίδια τα κανάλια δηλαδή) αποφάσισε να υιοθετήσει το DVB-T mpeg4 το οποίο ΔΕΝ μπορούν να αποκωδικοποιήσουν οι περισσότερες συσκευές. Εάν αγοράσατε την ωραία σας τηλεόραση πρόσφατα (το τελευταίο 6μηνο), ανήκετε… Συνέχεια »

Cris4524

Ρε παιδιά μήπως ξερει κανείς τι ώρα θα αρχείσει η εκπομπή του ψηφιακού σήματος?

Cris4524

Ναι!!! Είδη τα πιάνω το αντ1 το αλφα και το αλτερ, αλλα και κατι άλλα με το ονομα PGM1-6 αλλά δεν φένετε σε κανένα τιποτα!!! (μαυρο με κατι ήχους ).

Antonis

Είναι δυνατόν να συνδέσουμε τον ίδιο αποκωδικοποιητή με δύο τηλεοράσεις; Η μία από αυτές να είναι δηλαδή συνδεδεμένη με το καλώδιο scart και η άλλη τηλεόραση με το καλώδιο που έχει τρία βύσματα (κόκκινο, κίτρινο και άσπρο);

jannis

Ρε παιδιά εγώ γιατι δεν βρίσκω ψηφιακούς αποκωδ/τες σε κανενα καταστημα (πλαισιο eshop κλπ) ??
Το eshop εχει έναν με μονο mpeg2 για τα κρατικά..
Το πλαισιο μονο με HD κωδικοποιηση… που προς το παρον δεν με ενδιαφερει αφου η TV δεν υποστηριζει HD..

Κανείς βοήθεια??

Antonis

Το Σάββατο το μεσημέρι πήρα απωκοδικοποιητή mpeg-2 και mpeg-4 μάρκας TURBO-X, αξίας 49,90 ευρώ από το πλαίσιο της Νέας Ευκαρπίας και είχε πολλά κομάτια.

lazaros

για να σας ρωτησω κι εγω κατι. πηρα τον δεκτη της turbo-x sd1000 apo το πλαισιο και θελω να το συνδεσω στην τηλεοραση , αλλα θελω να συνδεσω και dvd-recorder. υπαρχει περιπτωση να τον συνδεσω να μημ μπορω να γραφω με το dvd-recorder απο την tv, αν βαλω τον ψηφιακο δέκτη?
ας μου απαντησει καποιος, πριν ειναι αργα και δεν μπορω να γραφω απο την τηλεοραση. ευχαριστω

geo67

Καλησπερα… παιδια την βοηθεια σας λιγο αν γνωριζει κανεις..εχω παρει και εγω απο το πλαισιο τον turbo….τον συνδεσα στην τβ ,εχει βρει προς το παρων τα ψηφιακα της ερτ μονο(οκ διαβασα τα πιο πανω σχολια και θα περιμενω να φανουν και τα αλλα καποια στιγμη ) ΑΛΛΑ τα βλεπω ομως εστω αυτα της ερτ ΜΟΝΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ..γιατι? δεν εχω κανει κατι καλα στην συνδεση?ξερει κανεις κατι για αυτο για να με βοηθησει?

lemGR

Καλημέρα σε όλους…έχει βρει κανεις κάποιο άλλο κανάλι εκτος απο τα ψηφιακά της ΕΡΤ?

Cris4524

ναι!! “PGM1”-“6”, “ALTER”, “ANT1”, “ALPHA” ΚΑΙ ένα “m.tv” δεν ξέρω τι ειναι ακόμα αλλά το πιάνο… Αλλά που λέγατε οτι από τα μεσάνυχτα θα ερχείσει η εκπομπή…. Τελικά μάλλον όχι… λογικά στο μέσο της ημέρας.

Antonis

Στις 4:00 τα ξημερώματα αναζήτησα όλα τα νέα τα κανάλια τα οποία έπαιζαν κανονικά στις 7:00 όμως το πρωί που άνοιξα την τηλεόραση δεν είχαν σήμα. Γνωρίζει κανέις τίποτα νεότερο;

Stefanos

Στις 3:30 τα ξημερώματα όλα τα νέα τα κανάλια έπαιζαν κανονικά στις 7:00 όμως το πρωί δεν είχαν σήμα. Γνωρίζει κανέις κάτι;

geo67

Τα καναλια εμφανιστηκαν για πρωτη φορα στις 1.05 τα ξημερωματα…εκανα απο τις 12.00 και μετα συνεχεια αναζητηση και τα εμφανισε και τα 7 την παραπανω ωρα..αυτην την ωρα οντως δεν εχουν σημα ..υπαρχει κανεις αλλος που να τα βλεπει ολα ασπρομαυρα οπως εγω?

Cris4524

Εγώ τα βλέπω όλα μαύρα και ακούω κατι παρασιτικούς ήχους στο κανάλη με το όνομα PRG1.
Μέχρι στηγμής κανένα σημείο ζωής… 🙁

jannis

Αυτη τη στιγμη απο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

PRG 1 (ΜΑΥΡΗ ΕΙΚΟΝΑ)
PRG 2 (ΜΑΥΡΗ ΕΙΚΟΝΑ)
PRG 3 (ΜΑΥΡΗ ΕΙΚΟΝΑ)
PRG 4 (ΜΑΥΡΗ ΕΙΚΟΝΑ)

+ THΣ ΕΡΤ ( CINE+, ΡΙΚ, ΠΡΙΣΜΑ, ΣΠΟΡ )

geo67

janni δηλαδη εστω αυτα τα ερτ που λες τα 4 τα βλεπεις κανονικα? εγχρωμα?γιατι εμενα ασπρομαυρα μου τα εμφανιζει..

Cris4524

Εγώ τα βλέπω κανονικά με χρώμμα (ΕΡΤ). Τώρα σε εσένα ή φτέει το καλώδιο ή η τηλεώραση(δεν ρύθμισες σωστα τα χρώματα) ή ο αποκωδικοποιητής. Για ψάξτο!

jannis

Nαι κανονικά με χρώμα.Δοκίμασε τις ρυθμίσεις σου απο το μενού για PAL/NTSC και τύπος χρωμάτων αν έχει (RGB)…Κάνε αν δεν βρίσκεις άκρη και μια επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων μηπως και πατησες κατι κατα λάθος.

Αν και πάλι δεν γινεται ρίξε μια ματιά στην συνδεσμολογια (HDMI ή SCART μηπως φταίει κάτι.

Κατα τα άλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο μπορεί να φταίει..

geo67

Ευχαριστω πολυ παιδια για το ενδιαφερον..μολις τωρα θα μπενα να γραψω οτι τα καταφερα τελικα και διαβασα τα σχολια σας…janni μεσα επεσες!!!! με το scart τα βλεπω κανονικα εγχρωμα οντως..εβγαλα αυτο το τριπλο το καλωδιο που ειχε μεσα στην συσκευη και εβαλα το scart και ειμαι οκ τωρα….αντε digeaaaa ξεκινατα επιτελους!!!!

ireful elfin

Παιδιά μια ερώτηση και εγώ γιατί έχω μπερδευτεί:( Έχω αγοράσει και εγώ το turbo x sd 1000 αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι. Πρέπει να έχω συνδεδεμένο και το scart και το τριπλό καλώδιο ( video – ηχος); Επειδή η τηλεόραση μου έχει μόνο υποδοχή scart και όχι rca σκεφτόμουν να αγοράσω ένα καλώδιο που να ξεκινάει από scart για την υποδοχή της τηλεόρασης και να καταλήγει σε rca για τον αποκωδικοποιητή. Θα είναι εντάξει;

Cris4524

O αποκωδικοποιητής έχει εξοδο scart? ή μόνο rca? εάν έχει με ένα scart κάνεις τη δουλειά σου αλλιός θα πρέπει να αγοράσεις ένα καλώδιο που να ξεκινάει από scart για την υποδοχή της τηλεόρασης και να καταλήγει σε rca για τον αποκωδικοποιητή.

ireful elfin

Ο αποκωδικοποιητής έχει και τα δύο και scart και rca γιαυτό και μπερδεύτηκα για το αν πρέπει να είναι ενωμένα και τα δύο

ireful elfin

Α οκ πολύ ωραία. Thanx για την βοήθεια

jannis

Ενημερωτικά να πω οτι τα

cine+ , spor , prisma , rik

κοινως τα κρατικα εκπέμπουν και σε MPEG2 και σε MPEG4

για αυτο τα πιάνετε 2 φορές.Η ποιότητα είναι ελαφρώς καλύτερη στο δεύτερο format.

ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ :

PRG 1 (μαυρη οθονη)
PRG 2 (μαυρη οθονη)
PRG 3 (μαυρη οθονη)
PRG 4 (μαυρη οθονη)
program 1 (μαυρη οθονη)

cine +
prisma
spor / info
rik

NIKOS

ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ 0230 ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ

jannis

Nίκο που το εμαθες για τις 2:30?

Αυτη τη στιγμη για Θεσσαλονικη:

program1 (μαυρη οθονη) ..μόνο

+τα κρατικα

Thanks Kωστα!Χαρά μου!
Η ημέρα αυτή μου θυμίζει την πρώτη ημέρα εκπομπης των ιδιωτικών το 1990 …

NIKOS

ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ

geo67

Στις ειδησεις στο τβ μακεδονια το λεγανε επισημα για τις 2.30 η ωρα η εναρξη.

jannis

Αντε να δουμε… αν ξυπνήσω εκεινη την ώρα μπορει να δω…

ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ :

PRG 1 (μαυρη οθονη)
PRG 2 (μαυρη οθονη)
PRG 3 (μαυρη οθονη)
PRG 4 (μαυρη οθονη)

cine +
prisma
spor / info
rik

Cris4524

Aυτή τη στηγμή στην περιοχή ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

PRG 1 (μαυρη οθονη)
PRG 2 (μαυρη οθονη)
PRG 3 (μαυρη οθονη)
PRG 4 (μαυρη οθονη)

ΑLTER (μαυρη οθονη)
ALPHA(μαυρη οθονη)
ANT1 (μαυρη οθονη)

TEΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΤΙΣ 2:30… ΠΑΕΙ 3:10 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ…..

Cris4524

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

ΤΟ ΑLTER
ΤΟ ALPHA
ΤΟ ANT1
ΤΟ Μ.ΤV

3.15 EKΠΕMΠOYN ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

jannis

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΩΡΑ!!

MEGA
ANT1
SKAI
ALPHA
ALTER
STAR
MTV

Kορυφαία ποιότητα. σε όλα!! Αλλά το 16:9 του SKAI πραγματικά ξεχωρίζει !!
Εγγραφη σε USB πολύ καλη!!Καθυστέρηση 2sec σε σχέση με το αναλογικό σημα..

jannis

cris κατερινώτης ? Μια από τα ιδια 😀

AΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ποιοτητα σηματος : 97 %
Ενταση : 74 %

ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ποιοτητα σηματος 97%
Ενταση : 89%

Kαμια άλλη περιοχη ??

Cris4524

Ρε παιδια τα κανάλια PGM1-4 τι είναι αυτα? γιατι δεν δείχνουν τίποτα… 🙁
Αλλά τα υπόλιπα δείχνουν ΤΖΑΜΙ!!! 🙂

lazaros

καλημερα σε ολους. Ναι. τα7 ιδιωτικα καναλια εκπεμπουν με τελεια εικονα και ηχο, μαζι και τα 4 ψηφιακα της ερτ, με λιγοτερη ποιοτητα, δηλ. συνολον 11. οταν εμφανιζει τα ιδιωτικα καναλια mega κτλ, τους δινει νουμερο καναλιου 1,2,3..οταν εμφανιζει τα ψηφιακα της ερτ π.χ. prisma, το εμφανιζει 889, γιατι δεν του δινει νουμερο καναλιου π.χ. 9, και το βαφτιζει 889? δεν το καταλαβαινω αυτο. Επισης βγαζει και 4 καναλια pgm που ειναι αδεια, κενα, μαυρα….να υποθεσω οτι αυτα ειναι της ερτ/νετ/ερτ3, που θα μπουν αρχες του φλεβαρη?…

PEMPES PASXALHS

MENO NEAPOLH EXO HXO APO TA KANALIA ALLA EIKONA OXI TI MPOREI NA FTEI

john

Ρε παιδιά μη ρωτάτε έτσι χωρίς να διαβάσετε… Έλεος πια όλα έτοιμα στο πιάτο… Tα νέα κανάλια εκπέμπουν σε mpeg4 αν έχετε μόνο ήχο και όχι εικόνα και πιάνετε τα κρατικά σινε ρικ κτλ τότε ο αποκωδικοποιητής σας είναι mpeg2 και χρειάζεστε καινούριο αποκωδικοποιητή ή τηλεόραση με ενσωματωμένο αποκ. Παραπάνω τα γράφει πιό αναλυτικά.

chris

o john είπε:
Ρε παιδιά μη ρωτάτε έτσι χωρίς να διαβάσετε… Έλεος πια όλα έτοιμα στο πιάτο… Tα νέα κανάλια εκπέμπουν σε mpeg4 αν έχετε μόνο ήχο και όχι εικόνα και πιάνετε τα κρατικά σινε ρικ κτλ τότε ο αποκωδικοποιητής σας είναι mpeg2 και χρειάζεστε καινούριο αποκωδικοποιητή ή τηλεόραση με ενσωματωμένο αποκ. Παραπάνω τα γράφει πιό αναλυτικά.

Πού ακριβώς το λέει φίλε john γιατί εγώ δεν το βρήκα.

ντινα

η τηλεοραση μου εχει ενσωματωμενο αποκωδικοποιητη αλλα εχω μονο ηχο.Απο εικονα τιποτα.
Α! και η τηλεοραση μου βγαζει το μηνυμα δεν υποστηριζετε σημα HD. Ξερει κανεις τιποτα;

ντινα

ειναι samsung και το μοντελο ειναι LE32A436T1D.Εκανα αναζητηση τα επιασα τα καναλια αλλα χωρις εικονα.Μονο ηχο

Cris4524

Εμένα μια γειτόνισα έχει μια LG και λεει κατι για HD και δεν δήχνει ούτε εικόνα ουτε ήχο. ΓΙΑΤΙ?

ντινα

σε ευχαριστω που το εψαξες γιατι εγω δεν θα εβγαζα ακρη

lazaros

ευχαριστω, για την μηδενικη βοηθεια, σχετικα με την εμφανιση των ψηφιακων καναλιων της ερτ, που τα εμφανιζε σαν 889/885 κτλ. το βρηκα μονος μου, το ρεσεταρεις σαν εργοστασιακη επαναφορα και ξανα αναζητηση καναλιων και μπηκαν ολα κανονικα. ολα τελεια.

Cris4524

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ PGM1-4 KANAΛΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ? ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ?
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΡΤ?

Cris4524

cVlachakis κανένα νέο? Έμαθες τίποτα?

spiros

kalispera. mipos kseri kanis an i sony kdl-37v400 ehi mpeg4? i ehi kati alo?

kostaspngs

Geia sas. Egw exw mia Panasonic TX-L32U10E kai grafei oti uposthrizei mpeg4, omws to provlhma einai oti den exw eikona mono hxo. Antitheta ta kanalia ths ert ta pianw mia xara. Mporei kapoios na mou ekshghsei ti sumvainei?

lazaros

agapite kwsta, apla psaxe sto goole dinontas Panasonic TX-L32U10E . tha ta deis ola ekei kai an ypostirizei mpeg4 h oxi. egw proxeira erixa mia matia kai eida oti h tv soy exei mpeg4.
https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.155537

kostaspngs

Έχω κάνει αναζήτηση καναλιών 2-3 φορές. Τα βρίσκει τα κανάλια αλλά μόνο ήχο έχω. Δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.

lazaros

kalimera. ξερει κανεις αν η ερτ αρχισε να μεταδιδει ψηφιακά; κάτι έλεγαν οτι θα εκπέμψει μεσα στον φλεβάρη. αν υπάρχει καμιά πληροφορία, ενημερώστε με. ευχαριστω. καλη εβδομάδα.

Cris4524

Τελικά με τα κανάλια της ερτ (ερτ1,νετ,ερτ3) ξερει κανεις τίποτα? Θα γίνουν τελικα ψηφιακά?

Staf

Δεν εχει βγει κατι επισημα ακομα.Πιστευω οτι θα γινουν ομως και το πιθανοτερο ειναι να εκπεμπουν σε MPEG2 μαζι με τα αλλα ψηφιακα της ΕΡΤ.

Cris4524

α! οκ! Ευχαριστώ!!!

lazaros

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΙ FORMAT ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΟ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ FORMAT ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ; ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ 15/1……………………..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

lazaros

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ 30/9. ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΒΕΡΓΙΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ TV, CHALKIDIKI.TV. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΒΑΛΑ ΤΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ 15, Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Digea

Digea: Επανασυντονίστε τα ψηφιακά κανάλια τηλεόρασης [οδηγός βήμα-βήμα]

Μάθε πως να συντονίσεις ξανά τα ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια βήμα βήμα. Επανασυντονίστε τους δέκτες σας, την τηλεόραση ή τον αποκωδικοποιητή εύκολα.

Reviews Digea EDISION featured

EDISION PICCO T2 hands-on: Δεκτικός στα νέα φορμά τηλεόρασης [DVB-T2]

Δοκιμάζουμε τον επίγειο αποκωδικοποιητή DVB-T2 EDISION PICCO T2 για να είστε έτοιμοι για την 2η Ψηφιακή Μετάβαση με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Software Digea

Digea: Πως επανασυντονίζω τα κανάλια τηλεόρασης [οδηγός βήμα-βήμα]

Κατά την μετάβαση στις νέες συχνότητες της ψηφιακής τηλεόρασης μέσω της Digea θα χρειαστεί να επανασυντονίσετε τους δέκτες σας, τηλεόραση ή αποκωδικοποιητή.

Software Digea featured

DIGEA: Ξεκινάει η 2η Ψηφιακή Μετάβαση, μάθε ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, ξεκινά από κοινού από τους δύο παρόχους επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής, την ΕΡΤ και την Digea, η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση.