Vodafone, Δωρεάν πρόσβαση στο Facebook σε όλους τους συνδρομητές

Η Vodafone ανακοινώνει ότι από σήμερα όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν την πλοήγηση από το κινητό τους στο νέο site 0.facebook.com χωρίς καμία απολύτως χρέωση δεδομένων, για ένα ολόκληρο έτος (έως 18/05/2011). Το 0.facebook.com είναι μια νέα και πιο απλή έκδοση της σελίδας του Facebook για το κινητό (m.facebook.com), χωρίς γραφικά και φωτογραφίες και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχει την βέλτιστη απόδοση στο δίκτυο της Vodafone.

Φυσικά, όλες οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο Facebook είναι προσβάσιμες σε περίπτωση που κάποιος θέλει να τις δει εκτός του περιβάλλοντος του 0.facebook.com. Πιο συγκεκριμένα, για να δει κάποιος μια φωτογραφία χρειάζεται απλώς να κάνει κλικ στο σύνδεσμό της. Σε αυτή τη περίπτωση ενημερώνεται ότι πρόκειται να αφήσει το 0.facebook.com και ότι θα αρχίσει να χρεώνεται ανάλογα με το πρόγραμμα χρήσης δεδομένων που έχει.

, Vodafone, Δωρεάν πρόσβαση στο Facebook σε όλους τους συνδρομητές

, Vodafone, Δωρεάν πρόσβαση στο Facebook σε όλους τους συνδρομητές

0.facebook.com [μηδέν.facebook.com]

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
marios

Απο το iPhone γινεται να μπω στο facebook απο την εφαρμογη του facebook για το iPhone;

JB

Καλά ρε Βλαχάκη, για την WIND γιατί δεν το λες και λες μόνο για την voda?? Μόνο η κοσμοτε δεν έχει συμφωνήσει με το facebook btw…

Κώστας Βλαχάκης

marios, όχι θα πρέπει να μπεις από τον browser στο 0.facebook.com. Αλλιώς από το application χρεώνεσαι κανονικά όπως μέχρι σήμερα.

JB, για τη WIND δεν το λέω γιατί δεν το ξέρω. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Έχεις περισσότερες πληροφορίες για το αν είναι για όλους τους συνδρομητές της WIND και από πότε μέχρι πότε;
Και μην εκμεταλλεύεσαι την ανωνυμία σου, να μιλάς πιο γλυκά!

JB

Έχεις δίκιο. Μέ συγχωρείς για το επιθετικό ύφος…Το μαιλ μου το έχεις πάντως..
Βρήκα εδώ μια λίστα που έχει και άλλες χώρες.
https://liveplace.gr/index.php/2/internet-services/908-facebook-zero—vodafone–wind

Ben

Εδώ και το επίσημο:
https://blog.facebook.com/blog.php?post=391295167130

giannis

κωστα ναι και η γουιντ τα ιδια,μαζι το ανακοινωσαν
μονο η κοτε παλι πισω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.