Vodafone Mobile Broadband, Δωρεάν τα netbook Dell Inspiron Mini 10 ή Samsung NC10

Aπόκτησε εντελώς δωρεάν τα αποκλειστικά Dell Inspiron Mini 10 ή Samsung NC10, με σύνδεση στα προγράμματα Vodafone Mobile Broadband και θα πάρεις δώρo εξωτερικό DVD writer Samsung S084C και Microsoft Office 2007 Home & Student Edition. Στην περίπτωση που επιλέξεις το netbook Dell παίρνεις επιπλέον δώρο πολυμηχάνημα HP Photosmart C4680.

Επιλέξτε σήμερα το πρόγραμμα που σας ταιριάζει: Vodafone Mobile Broadband 10 GB με πάγιο 39 ευρώ το μήνα και συμβόλαιο για 24 μήνες ή Vodafone Mobile Broadband Unlimited με πάγιο 49 ευρώ το μήνα και συμβόλαιο για 24 μήνες και αποκτήστε το netbook σας εντελώς δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Εγώ θα έπερνα το πακέτο Dell.

, Vodafone Mobile Broadband, Δωρεάν τα netbook Dell Inspiron Mini 10 ή Samsung NC10

, Vodafone Mobile Broadband, Δωρεάν τα netbook Dell Inspiron Mini 10 ή Samsung NC10

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.