Vodafone NetPolis, Κατασκεύασε το δικό σου δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

Οι κάτοικοι της Netpolis, οι… Netpoliτες, ζουν σε ωραία σπίτια, δουλεύουν, κάνουν βόλτες, ψώνια, πάνε στο γήπεδο και σε συναυλίες, ταξιδεύουν. Έχουν όμως ένα μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Οι παίκτες, μέσα από τρεις πίστες, θα ζήσουν την εμπειρία να “χτίσουν” το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της NetPolis ακολουθώντας τις τεχνικές παραμέτρους, αλλά και τους βασικούς κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας για την ανάπτυξη των δικτύων.

, Vodafone NetPolis, Κατασκεύασε το δικό σου δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

Για να βοηθήσεις τους Netpolίτες δεν έχεις παρά να πληκτρολογήσεις https://www.netpolisgame.gr. Eκτός από την ευγνωμοσύνη τους, μπορεί να κερδίσεις μία από τις 27 συσκευές Vodafone 360 Samsung M1 που θα κληρώνονται κάθε εβδομάδα, ενώ αν καταφέρεις να συγκεντρώσεις το υψηλότερο σκορ, θα κερδίσεις ένα Netbook και μία σύνδεση Vodafone Mobile Broadband για 2 χρόνια!

Το NetPolis αναπτύχθηκε υπό την επιστημονική επίβλεψη του Δρ. Θεόδωρου Σαμαρά, Επίκουρου Καθηγητή του Εργαστηρίου Ραδιοεπικοινωνιών του ΑΠΘ.

update 26/10/2010
Ο διαγωνισμός του NetPolis, του πρώτου web-based game για την τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας που παρουσίασε η Vodafone ολοκληρώθηκε, αναδεικνύοντας 28 νικητές. Κατά τη διάρκεια του εξάμηνου διαγωνισμού, περισσότερα από 57.000 άτομα επισκέφθηκαν τη σελίδα του NetPolis, και έλαβαν μέρος στο πρώτο web-based παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής για την τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας. Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, συγκεντρώνοντας το υψηλότερο σκορ, κέρδισε ένα Netbook και μία σύνδεση Vodafone Mobile Broadband για δυο χρόνια. Παράλληλα, μέσα από τις εβδομαδιαίες κληρώσεις του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν είκοσι επτά επιπλέον νικητές, με έπαθλο ένα smart phone Vodafone.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fadasma

Πότε χάνεις; Όταν σε πιάσει η ΕΕΤΤ; χαχαχα

Κώστας Βλαχάκης

Η καλύτερη σου ατάκα και μια από τις καλύτερες τους τελευταίους μήνες! ahahaha

Staf

Fadasma εισαι απιστευτος..Εγω μια φορα θα παιξω…Εσεις οχι??

Κώστας Βλαχάκης

Έχω γραφτεί σαν techblogGR και είμαι ακόμα στην πρώτη πίστα!

Staf

Eγω ως Staf..Εβγαλα τις 3 πιστες και εμασα 90000 ποντους..Αντε Κωστα να τους περασουμε ολους!!!χαχα

Spyroscesarsc

Ρε παιδιά, έχετε ιδέα πως μπορείς να ξεκινήσεις από την πρώτη πίστα ξανά? Εγώ στην πίστα Νο2 πήγα τζάμι και μετά κάτι έγονε και με ξαναέβαλε στην 2! :@

Το θέμα είναι ότι στην πρώτη πίστα πήγα λιγάκι χάλια…

Staf

Kλεισ το και ξααναπαιξε..Αν και εγω το παρατησα..Μεχρι 90000 φτανω..Δεν μπορω παραπανω..

Spyroscesarsc

Έχεις highscore: 200093 και 4 συμμετοχές στην κλήρωση 😛
Την δεύτερη φορά θα πάω καλύτερα! 😀

Εν τω μεταξύ, είμι μερικοί που έχουν ξεσκιστεί να παίζουν το game μπας και κερδίσουν την κλήρωση… -.-

Staf

Eννοεις οτι εχεις…Οπως το λες ειναι σαν να εννοεις εμενα..χαχα .Ρε πως φτανετε τοσο πολυ??Τι δεν κανω καλα??

stavros

σε εμενα λεει οτι αποκλειστικαν αναδυομενα
παραθυρα

Spyroscesarsc

Σταύρο έχει κάποιο πρόγραμμα που μπλοκάρει τα αναδυόμενα πράθυρα… Προσπάθησε και με άλλο exporer…

Κώστας Βλαχάκης

Δεν αφήνει το παράθυρο του παιχνιδιού ο browser που χρησιμοποιείς. Θα πρέπει να το αλλάξεις από τις ρυθμίσεις του. Πήγαινε στα options και αν έχες πρόβλημα μου ξανά λες. 🙂

Staf

Eν τω μεταξυ..Πανω στα σχολεια απαγορευεται να βαλεις κεραια, αλλα ακριβως σε διπλανα κτιρια επιτρεπεται..Χαχα.. Με τοσες κεραιες μεσα στην πολη θα βγαλουν ολοι καρκινο….

Giorgos

n rwthsw kati?egw thelw na pexw alla dn thelw na lavw meros ston diagonismo ti na kanw?

Giorgos

egw den thelw na lavw meros ston diagonismo alla thelw na pexw to game ti mporw na kanw?

fotis

Μεγάλο κόλλημα το παιχνίδι, 166334 πόντοι και πάω για δεύτερο γύρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.