WIND Plus, Με ανανεωμένη μορφή

Έχοντας συμπληρώσει ήδη τρία χρόνια και πλέον επιτυχημένης πορείας, το WIND Plus προσφέρει πλούσιο, πρωτοποριακό, επίκαιρο και χρηστικό περιεχόμενο, καλύπτοντας αδιάλειπτα, όλες τις διαφορετικές προτιμήσεις των συνδρομητών WIND. Ειδικότερα, το τελευταίο 3μηνο, το δημοφιλές μενού υπηρεσιών έχει προχωρήσει σε ανανέωση των θεματικών του ενοτήτων και συγκεκριμένα:

Στην ενότητα “Αθλητικά”, η υπηρεσία Novasports Mobile προσφέρει πλέον τις ακόλουθες επιλογές:
• Novasports TV: συναρπαστικοί αγώνες και ενημερωτικές εκπομπές των καναλιών Novasports 1,2 και 3, ζωντανά στο κινητό
• Highlights TV: τα καλύτερα στιγμιότυπα της αθλητικής επικαιρότητας από Ελλάδα και εξωτερικό
• Ειδήσεις: όλα τα τελευταία νέα από το novasports.gr
• Πρόγραμμα αθλητικών μεταδόσεων: αυτόματη ενημέρωση για την έναρξη των σημαντικότερων ζωντανών μεταδόσεων των καναλιών του Novasports TV.

Στην ενότητα “Internet” έχουν προστεθεί twitter feeds από τις δημοφιλέστερες εφημερίδες free press της Αθήνας, Athens Voice και Lifo, ενώ διατίθεται πλέον και η χρηστική εφαρμογή messenger eBuddy, που λειτουργεί στα κινητά τεχνολογίας Symbian και Windows Mobile.

Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας “Breaking News” το WIND Plus προσφέρει στους συνδρομητές WIND τη δυνατότητα να ενημερώνονται Δωρεάν και με συνεχή ροή, για όλα τα τελευταία πολιτικά και οικονομικά θέματα της επικαιρότητας που αφορούν την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο. Στην υπηρεσία προστέθηκαν και οι κατηγορίες Gossip και Right Now και προσφέρει ακόμα περισσότερη Δωρεάν και ζωντανή ενημέρωση, καλύπτοντας τα πάντα γύρω από ελληνικό και διεθνές lifestyle και ικανοποιώντας πλήρως τις προτιμήσεις των συνδρομητών της στον τομέα της ενημέρωσης.

, WIND Plus, Με ανανεωμένη μορφή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.