Τι είναι τελικά το Techblog; #2

Καθημερινά το mailbox μας εδώ στο Techblog, κατακλύζεται από δεκάδες email φίλων επισκεπτών που ρωτούν συμβουλές τεχνολογίας για θέματα που τους απασχολούν. Οι περισσότερες απαντήσεις έρχονται συνήθως μέσα από την ίδια την κοιτότητα του Techblog και του Techblog forum. Υπάρχουν όμως και κάποια email που δεν έχουν απάντηση! Συγκεντρώσαμε κάποιες “μυστήριες” ερωτήσεις και σας τις παρουσιάζουμε!

– Αγαπητοί κύριοι, προφανώς από κάποιο λάθος, αν και ενημερώθηκα τηλεφωνικά ότι έχω κερδίσει ένα t-shirt μέχρι σήμερα δεν το έχω παραλάβει.

– me exei apenergopoihsei to feisbook kai den xerw ti na kanw.

– basika mphka sthn selida pou exete me tis plhrofories sxetika me ton diagwnismo gia to iphone, alla den mporw na katalabw pws mporw na kanw post apanthsh gia na mporesw na symetasxw kai egw ston diagwnismo.
eyxaristw poly.

– Kalispera sas, gnorizete ean 8a ftiaksei site to periodiko GAMES?

– Αγαπητοί κύριοι, στο σχολείο μας υπάρχουν διάφορες ηλεκτρικές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, ασύρματα τηλέφωνα, μίξερ, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οθόνες, πληκτρολόγια κλπ) τα οποία επιθυμούμε να ανακυκλώσουμε. Παρακαλούμε ενημερώστε μας αν σας ενδιαφέρουν και αν το σχολείο μας θα έχει κάποιο όφελος (προσφορά κάποιου είδους χρήσιμου για το παιδαγωγικό μας έργο) από αυτή την πρωτοβουλία.

– agora laptop – delo na kano akyrosi me kodiko 167

– Geia sas. Den gnwrizw polla apo internet. Synepws den kserw ton tropo gia na psaksw sto site sas na vrw ta katastimata sas. Exw ena lg kinito tilefwno to opoio thelw na episkevasw, kai den kserw pou na paw gia na apeuthinthw gia service. An einai dunato na mou dwsete kapoia dieuthinsi stin thessaloniki. Euxaristw.

– ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ”ΨΥΓ/ΚΤΗΣ 70CM  HOTPOINT- ARISTON 4DB ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟ

– Καλημέρα.Είμαστε εταιρεία Πληροφορικής και ενδιαφερόμαστε για Reader Touch Edition(model:PRS-600BC &
Reader Pocket Edition-Model:PRS-300SC ή για οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό βιβλίο).Ενδιαφερόμαστε για 100 τεμάχια.

– Thelo na matho an isxii oti tha aniksi stin thessaloniki saturn kai ama nai pou mporo na doso biografiko??? euxaristo ..

– ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΡΗΤΟ PACKARD BELL.Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΤΑΝ ΚΟΥΝΙΣΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΠΟΥ ΠΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΗΤΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΡΘΩΣΟΥΜΕ!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fadasma

Μπορώ να έχω το mail της γαλανομάτας ξανθιάς που έστειλε την ερώτηση για το t-shirt; 😛

jimesto

είναι για γέλια!!!

Chris P.

Respect στους ανθρώπους που μας κάνουν να χαμογελάμε όταν λαμβάνουμε τέτοια μηνύματα στις σελίδες μας.

Αντώνης

¨””””””” LOL “””””””””‘

Βαγγέλης

😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Smartphones featured poll Techblog

Ποιο form-factor πιστεύετε ότι είναι το μέλλον των smartphones; [Poll]

Ψηφίστε στο poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα και ο δικός σας “νικητής” θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Games featured PlayStation 5 poll

Αυτές είναι οι προτιμήσεις σας για τη νέα γενιά κονσόλων [Αποτελέσματα poll]

Οι αναγνώστες του Techblog.gr ψήφισαν τις δικές τους αγαπημένες next-gen κονσόλες και εμείς σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα.

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.