H Xerox στη λίστα Best Workplaces

, H Xerox στη λίστα Best WorkplacesΙδιαίτερα σημαντική διάκριση απέσπασε η Xerox Hellas, αφού πλέον συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 100 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Great Place to Work Institute Ευρώπης. Η Xerox, νωρίτερα φέτος, είχε καταλάβει την 3η θέση στην αντίστοιχη ελληνική κατάταξη για το 2007, θέτοντας έτσι αυτομάτως και την υποψηφιότητά της για τη λίστα των 100 καλύτερων εταιρειών στην Ευρώπη.

Στη σχετική λίστα, η οποία ανακοινώθηκε στις 2 Μαΐου στους Financial Times, δεν υπάρχει κατάταξη και οι εταιρείες αναφέρονται αλφαβητικά. Η απονομή των βραβείων θα γίνει σε ειδική εκδήλωση στο Δουβλίνο στις 15 Μαΐου 2007.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, Διευθύνων Σύμβουλος Xerox Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η διάκριση αυτή είναι ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε τα 35 χρόνια παρουσίας μας στην Ελλάδα», και συνέχισε τονίζοντας: «Πάνω από 1000 εταιρείες από πολλούς διαφορετικούς κλάδους και βιομηχανίες ήταν υποψήφιες φέτος και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που εκπροσωπούμε τη Xerox ανάμεσα στις κορυφαίες 100».

Η τιμητική αυτή διάκριση έρχεται να επιβραβεύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συνεχή επένδυση αλλά και δέσμευση της Xerox Hellas στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώ ιδιαίτερα σημαντικό είναι και το γεγονός ότι οι ίδιοι οι άνθρωποι της Xerox ανέβασαν την εταιρεία στην ξεχωριστή αυτή θέση.

Το Great Place to Work Institute Hellas σε συνεργασία με το Alba University διενεργεί κάθε χρόνο το διαγωνισμό Best Workplaces με τη συμμετοχή εταιρειών που έχουν προσωπικό άνω των 50 ατόμων. Για την τελική κατάταξη μιας εταιρείας λαμβάνονται υπόψη οι απόψεις του προσωπικού μέσα από την συμπλήρωση σχετικών ερωτηματολογίων (“Trust Index”) με βαρύτητα 66% και οι απαντήσεις της διοίκησης της εταιρίας κατά 33% (“Culture Audit”).

Σε παγκόσμια βάση το Great Place to Work Institute καταρτίζει τις ετήσιες “Lists of Best Workplaces” σε 29 χώρες ανά τον κόσμο. Κάθε λίστα ξεχωρίζει τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον σύμφωνα με τα κριτήρια: Αξιοπιστία, Σεβασμός, Εντιμότητα/Δικαιοσύνη, Περηφάνια, Συντροφικότητα.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Xerox

Xerox Versalink C405DN review: Εκτυπωτής με το δικό του app store

Ο Xerox VersaLink C405DN είναι ένας έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής laser με ενσωματωμένο scanner και fax και το δικό του app store, το Xerox App Gallery.

Business Xerox

Xerox Made to Think: Νέα εποχή με όχημα την καινοτομία

Η Xerox παρουσίασε τη νέα της παγκόσμια επικοινωνιακή πλατφόρμα, «Made to Think», κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Αθήνα.

Business Xerox

Εκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey

Ο σύγχρονος χώρος εργασίας έχει εξελιχθεί πέρα από τις δυνατότητες οποιουδήποτε μεμονωμένου μηχανήματος για να ικανοποιεί τις ανάγκες παραγωγικότητας του σύγχρονου, μετακινούμενου εργατικού δυναμικού που είναι πάντα σε σύνδεση.

Business Business Xerox

Xerox Hellas, 100 Συμβόλαια Managed Print Services με κορυφαίες εταιρείες

Τα 100 συμβόλαια Managed Print Services (MPS) συμπλήρωσε πρόσφατα η Xerox Hellas, γεγονός που επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων και στην ελληνική αγορά. Το 2005 η Xerox έγινε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ενέταξε στο χαρτοφυλάκιό της τις υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων.