Επέκταση της συνεργασίας Xerox – Infoquest

Ανακοινώθηκε πρόσφατα η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ Xerox Hellas ΑΕΕ και Infoquest ΑΕΒΕ Με την προσθήκη της νέας προϊοντικής σειράς, η Infoquest θα προσφέρει πλέον την πλήρη γκάμα χαρτικών και υλικών της Xerox που μπορεί κανείς να βρει στην ελληνική αγορά και θα είναι σε θέση να ανταποκρίνεται με τον αποτελεσματικότερο τρόπο σε όλες τις ανάγκες των συνεργατών της.

Η νέα προϊοντική σειρά που προστίθεται στο portfolio της Infoquest περιλαμβάνει λευκά και έγχρωμα φωτοαντιγραφικά χαρτιά, χαρτιά για έγχρωμη laser εκτύπωση, διαφάνειες, ετικέτες, χαρτιά για inkjet εκτυπωτές, ρολά fax και ρολά σχεδίου. Τα χαρτικά της Xerox, της μοναδικής εταιρείας κατασκευής εκτυπωτών που διαθέτει μια τόσο ευρεία και πλήρη γκάμα χαρτικών με την ίδια επωνυμία, υποστηρίζουν επίσης μια μεγάλη σειρά προϊόντων για ειδικές εφαρμογές σε laser εκτυπωτές, όπως αυτογραφικό χαρτί, συνθετικά χαρτιά και ετικέτες, κάρτες μελών (docucards) κλπ.

Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, Διευθύνων Σύμβουλος Xerox Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η δωδεκαετής συνεργασία μας με την Infoquest υπήρξε ανέκαθεν εξαιρετικά παραγωγική, αποδίδοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Στη Xerox Hellas, είμαστε ικανοποιημένοι που αυτή η συνεργασία συνεχίζεται και επεκτείνεται στον ιδιαίτερα δυναμικό τομέα των Χαρτικών και Υλικών Γραφείου».

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες ξεκίνησε το 1995, με τη συμφωνία για διανομή των εκτυπωτών Xerox από το δίκτυο μεταπωλητών της Infoquest σε όλη την Ελλάδα, και επεκτάθηκε αργότερα στον τομέα των πολυμηχανημάτων για την κάλυψη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (SMBs).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Xerox

Xerox Versalink C405DN review: Εκτυπωτής με το δικό του app store

Ο Xerox VersaLink C405DN είναι ένας έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής laser με ενσωματωμένο scanner και fax και το δικό του app store, το Xerox App Gallery.

Gear featured Infoquest Xiaomi

Μάθαμε τις τιμές των νέων Xiaomi Mi Electric scooter Pro 2 και Essential

Η Xiaomi εμπλουτίζει τη γκάμα των ηλεκτρικών scooter της με τρία νέα μοντέλα, τα οποία θα έρθουν και στην Ελλάδα επίσημα από την Info Quest Technologies.

Business Xerox

Xerox Made to Think: Νέα εποχή με όχημα την καινοτομία

Η Xerox παρουσίασε τη νέα της παγκόσμια επικοινωνιακή πλατφόρμα, «Made to Think», κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Αθήνα.

Business Xerox

Εκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey

Ο σύγχρονος χώρος εργασίας έχει εξελιχθεί πέρα από τις δυνατότητες οποιουδήποτε μεμονωμένου μηχανήματος για να ικανοποιεί τις ανάγκες παραγωγικότητας του σύγχρονου, μετακινούμενου εργατικού δυναμικού που είναι πάντα σε σύνδεση.