Το Twitter γίνεται πιο «κοινωνικό»

Στα χνάρια του Facebook φαίνεται πως βαδίζει το Twitter το οποίο μέσα στο πλαίσιο των γενικότερων αλλαγών που κάνει προσθέτει και τη δυνατότητα να κάνεις tag μέχρι και δέκα άτομα στις φωτογραφίες που ανεβάζεις. Στο νέο update για iOS και Android σου επιτρέπει να ανεβάσεις μέχρι και 4 φωτογραφίες σε ένα post ενώ οι 140 χαρακτήρες δεν μειώνονται λόγω των tags.

Όταν κάποιος σε κάνει tag σε μια φωτογραφία θα έρχεται notification ενώ θα υπάρχει και ρύθμιση που θα επιτρέπει στoν χρήστη να αποφασίζει αν θέλει να τον επισημαίνουν σε φωτογραφίες. Όπως είπαμε θα μπορούν να ανεβούν μέχρι και 4 φωτογραφίες μαζί δημιουργώντας ένα κολάζ που θα εμφανίζεται στο timeline.

Το update είναι ήδη έτοιμο για iOS και αναμένεται σύντομα και στα Android.

, Το Twitter γίνεται πιο «κοινωνικό»

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Social Media Elon Musk Internet Twitter

Αποχωρούν χιλιάδες χρήστες από το Twitter – Οδεύουν ολοταχώς στο Μastodon

Οι χρήστες του Twitter δεν μοιάζουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την οριστική εξαγορά της πλατφόρμας από τον Elon Musk και το δείχνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, την μαζική αποχώρησή τους.

Internet Instagram

Instagram egg: Πόσα αξίζει τελικά η πιο δημοφιλής φωτογραφία του Instagram;

Η πιο δημοφιλής φωτογραφία που δημοσιεύτηκε ποτέ στο Instagram είναι η εικόνα ενός αυγού με καφέ στίγματα. Όχι δεν κάνουμε πλάκα. Τις τελευταίες ημέρες το Instagram egg έχει κατακτήσει το διαδίκτυο, και έχει προκαλέσει πανικό. Ποια είναι όμως η πραγματική αξία της πιο δημοφιλούς φωτογραφίας του Instagram;

Social Media Messenger Telegram

Telegram: Διαγράφει τρομοκρατικά κανάλια ύστερα από μπλοκάρισμά του

Σε διαγραφή καναλιών που σχετίζονται με την τρομοκρατία προέβη το Telegram, ύστερα από το μπλοκάρισμα που του επιβλήθηκε στην Ινδονησία.

News Microsoft Microsoft Lumia Microsoft smartphones

H Microsoft ετοιμάζει νέα έκδοση του Lumia 830;

Εδώ και καιρό έχουμε πει ότι η Microsoft δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει κάποια νέα ναυαρχίδα σύντομα από τότε που πήρε στα χέρια της το τμήμα mobile της Nokia και εξαφάνισε το brand της. Σύμφωνα με τα νέα leaks που έρχονται από τα data της Adduplex, η Microsoft ετοιμάζει ένα νέο Lumia που θα είναι μια […]