Το Twitter σου δείχνει πόσοι διάβασαν τα tweets σου

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε πόσα άτομα βλέπουν αυτό που τουιτάρουμε άσχετα με το πόσα retweets ή favourites μπορεί να έχει. Το Twitter αποφάσισε για μια ακόμη φορά να πειραματιστεί, δείχνοντας σε κάποιους χρήστες πόσοι έχουν δει τα tweets τους. Όσον αφορά τα διαφημιστικά tweets, οι πελάτες ήταν ήδη ενημερωμένοι για το πόσα άτομα είδαν το μήνυμά τους, όμως οι ιδιώτες είναι η πρώτη φορά που παίρνουν τέτοιες πληροφορίες.

Το Twitter πειραματίζεται συνεχώς και κάνει redesign στην υπηρεσία του. Αυτή τη φορά φαίνεται πως ο στόχος είναι να ενθαρρύνει τους χρήστες του να κάνουν όλο και περισσότερα tweets. Ειδικά για χρήστες οι οποίοι δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και δεν έχουν πολλούς followers, το tweeting ίσως φαίνεται άσκοπο. Έτσι λοιπόν, ακόμη και αν δεν έχεις retweets ή favourites, ξέρεις ότι τα tweets σου διαβάζονται από κάποιους.

Βέβαια, αυτό μπορεί να έχει και τα αντίθετα αποτελέσματα. Όταν για παράδειγμα έχεις 1000 followers και μόνο οι 20 είδαν το post σου, αυτό μπορεί να σε αποθαρρύνει. Αυτός μπορεί να είναι και ο λόγος αν τελικά δεν προχωρήσει το twitter σε αυτό το βήμα.

Έτσι φαίνονται τα views στα iOS

, Το Twitter σου δείχνει πόσοι διάβασαν τα tweets σου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Internet Apple Elon Musk featured

Η Apple σταματά τη διαφήμιση στο X μετά τα σχόλια του Elon Musk

Η Apple σταματά όλες τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα Χ μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Elon Musk την περασμένη Τετάρτη.