100 λόγοι για να κάνεις jailbreak την iΣυσκευή σου [video]

Δεν υπάρχει περίπτωση να είστε κάτοχος iPhone ή iPad και να μην έχετε αναρωτηθεί μια φορά τι είναι το jailbreak και τι θα κερδίσετε αν το κάνετε. Στο παρακάτω βίντεο-υπερπαραγωγή μέσα σε 3 λεπτά μπορείς να πάρεις μια ιδεα για αυτό το περίφημο jailbreak και αν θέλεις να μάθεις περισσότερα και πιο αναλυτικά ακολουθεί ο σχετικός σύνδεσμος.

Bonus η κοπελιά στο τελος του βίντεο που θα κάμψει όλες τις αντιστάσεις σου. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το βίντεο εδώ.

, 100 λόγοι για να κάνεις jailbreak την iΣυσκευή σου [video]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vai

Εγω θα ηθελα να κανω jailbreak στην i κοπελια!!!

vasilis

χαχα επισης

Στέλιος

Προσωπικά πιστεύω ότι το Jailbreak κάνει το iOS
-ένα αξιόλογο OS αλλά κακά τα ψέματα πολύ περιορισμένο-
το καλύτερο που μπορεί να μπει σε μια συσκευή.

Αλλά…

Δεν συμφωνώ απόλυτα με την κοπελιά για το “100% Safe”…

Ας το παραδεχτούμε,
όταν σηκώνεις τα κάγκελα, μην περιμένεις μόνο εσύ να αρχίσεις να τρέχεις έξω…
αφήνεις και τους άλλους να μπουν μέσα…

DJ Radical

Με λίγα λόγια αν το κάνεις jailbrake θα έχεις Android…….

kats

Το iPhone στα καλύτερα του απλά…

Manos Unstable

Δηλαδη για να βάλεις εικόνα σε μια επαφή πρεπει να κανεις jailbrake?

sql

Δηλαδή όλα αυτά ΔΕΝ γίνονται χωρίς jailbrake?..

Τάσος

@Manos Unstable εικονα σε επαφη μπορεις να βαλεις…το video εννοει η εικονα αυτη να εμφανιζεται διπλα στο ονομα οταν κανεις scroll για να το ψαξεις μεσα στις επαφες σου…η εικονα εμφανιζεται μονο οταν μπεις στις πληροφοριες της καθε επαφης

solotsopa

Γιατί ακόμα συνεχίζουν να ονομάζουν τη συγκεκριμένη τηλεφωνική συσκευή: smartphone?????

thanos

ε παρε ενα ανδροιντ να μην χασεις και την εγγυηση 🙂

skace13

oh and wait you can do all these with an android phone with half the price!

runner

αγααααπη μου!

tainia

εγώ είμαι κατά του Jailbreak για πολλούς λόγους… Από τους σημαντικότερους θεωρώ ότι μου αποδυναμώνει την μπαταρία και επίσης αφού έχεις τον ένα ντ@β@τζή να σου πουλάει apps μέσω του iTunes, γιατί να βάλεις και δεύτερο να κάνει το ίδιο – Cydia…;;;;;

spyros

tainia: δεν συμφωνω με τη μπαταρια,στο 4s εχω ακομα και live wallpaper και κραταει 2 μερες κανονικη χρηση.

με Jailbreak εχεις adroid και ios μαζι αλλα πιο σταθερο,το καλυτερο που μου αρεσει ειναι το htc sense 😀

Ο.antiAndroid

Αφού είστε ευχαριστημένοι με τα τόσο καταπληκτικά Android σας αφήστε μας στην ησυχία μας και πάτε να κάθεται καμιά αναβάθμιση στου ICS το οποίο το έχει όλο και όλο 1,6% αυτών που έχουν Android και αφήστε μας με τα τόσο χάλια και πανάκριβα iPhone μας!!

Insomniac

Και που ολα αυτα που δειχνει το βιντεο για να γινουν θελει απιστευτες ωρες ψαξιματος, πολλα και διαφορα sources στο cydia και ενα καρο packages που πρεπει να εγκατασταθουν, μην νομιζει κανεις δλδ, με το που κανει jailbreak το iphone του θα εμφανιστουν ολα αυτα με την μια.

Α και ναι, δεν θα γινει android ποτε στο θεμα διαμορφωσης και δυνατοτητων, απλα και το κυριοτερο απο ολα ειναι οι cracked εφαρμογες, παλι δεν γλυτωνεις οριστικα απο τo itunes το χειροτερο πραγμα που ερχεται με την αγορα μιας i συσκευης δλδ.

Θανασης

Εχω iPad2 και Galaxy s3, το iPad2 ειναι για πεταμα ειτε κανεις jailbreak ειτε οχι.Για γελια.Ποσο μ@#$%^ς ημουν και δεν πηρα Galaxy Tab .Ολοκληρη διαδικασια για να βλεπω ταινιες (και οχι βιντεο) απο usb !!!! Για τον φιλο που ανεφερε το 1,6% : περασε ο καιρος και πλεον το iphonaki δεν ειναι ουτε καν τριτο στα συγκριτικα των γνωστων ξενων περιοδικων (galaxy s3,HTC one,Xperia).
Καληνυχτα apple…..

Android-how-about-no

Για όσους μπήκαν να πουν για android
https://9gag.com/gag/6505727

Thomas

Εάν κανω jailbreak στο ipad4, θα μπορω να έχω flash player, ώστε να βλέπω ταινίες κλπ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple iOS featured

Κυκλοφόρησε Jailbreak για όλες τις συσκευές με το πιο πρόσφατο iOS

Κυκλοφόρησε ένα νέο jailbreak για τις συσκευές με iOS 13.5, συμπεριλαμβανομένων των iPhone 11 Pro, iPad Pro 2020 και iPhone SE.

Software Apple iOS jailbreak

Τέλος το Jailbreak στο iOS;

Ποιος δεν θυμάται τις χρυσές εποχές που το iOS της Apple έκανε ακόμα τα πρώτα του βήματα και αρκετοί επίδοξοι developers / hackers κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο jailbreaking ROMs, δίνοντας απεριόριστη ελευθερία στους κατόχους iPhones, iPads και iPod Touches;

Smartphones Apple featured iPhone 7

iPhone 7: Επίσημο το πρώτο Jailbreak από Ιταλό χάκερ

Παρά το γεγονός πως μετράμε μόλις λίγες μέρες από την κυκλοφορία των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, ένας επίδοξος χρήστης κατάφερε να “σπάσει” το iOS 10 και να προχωρήσει σε Jailbreak της συσκευής.

Software iOS jailbreak

Pangu Jailbreak για iOS 8.1 μέσω OS X

Η ομάδα των Κινέζων developers “Pangu” συνεχίζει να αναπτύσσει το Jailbreak για συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS 8 προσθέτοντας την επιλογή για τους χρήστες με υπολολογιστή OS X. To Jailbreak υποστηρίζει και τα νέα iPhone 6, iPhone 6 Plus αλλά και τα iPad Air 2 και iPad mini 3 και μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμο μόνο […]