2η Εφαρμογιάδα, To Techblog χορηγός επικοινωνίας

Την ερχόμενη Τετάρτη 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η 2η Εφαρμογιάδα από την ομάδα του AppGaraz και αυτή τη φορά οι developers που θα παρουσιάσουν τις εφαρμογές τους έχουν τη δυνατότηα να διεκδικήσουν ένα από τα τρία χρηματικά ποσά που προσφέρει ο μεγάλος χορηγός η Εθνική Τράπεζα. Το Techblog αγαπάει τους Έλληνες developers και στηρίζει για δεύτερη φορά τον διαγωνισμό της Εφαρμογιάδας.

Το registration είναι δωρεάν για τους developers και το κοινό.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, εδώ.

, 2η Εφαρμογιάδα, To Techblog χορηγός επικοινωνίας

Τι είναι η εφαρμογιάδα;
Είναι ένας φιλικός διαγωνισμός για developers εφαρμογών mobile συσκευών.
Η διαδικασία είναι απλή και δημοκρατική. Ο κάθε developer έχει 5 λεπτά για να παρουσιάσει την εφαρμογή του με τη βοήθεια προτζέκτορα και μικροφώνου. Οπότε προσθέτει μόνο θάρρος και μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή. Το πολυπληθές κοινό, εφοδιασμένο με μερικές χιλιάδες ευρώ (ψεύτικα), καταθέτει τα χρήματά του στην εφαρμογή που το εμπνέει περισσότερο. Οι τρεις εφαρμογές που θα δεχτούν τις περισσότερες επενδύσεις είναι οι νικητές του διαγωνισμού.

Που και Πότε;
Στο BIOS Πειραιώς 84, πολύ κοντά στο Μετρό και με ταράτσα που έχει καταπληκτική θέα στην Ακρόπολη όπου ελπίζουμε ότι ο καιρός θα είναι καλός για να την αξιοποιήσουμε.
Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, ξεκινάμε στις 6 μ.μ. με διάρκεια του διαγωνιστικού μέρους περίπου 1,5 ώρες. Δηλαδή γύρω στις 8 μ.μ. θα έχουμε τελειώσει για να κάνουμε τις απονομές και να απολαύσουμε κουβεντούλα και ποτάκι.

Γιατί να είστε εκεί;
Αν είστε developer: Για το πολυπληθές κοινό μέσα στο οποίο μπορεί να κρύβονται και μερικοί πραγματικοί επενδυτές ή επιχειρήσεις που αναζητούν developers. Επίσης για να ανταλλάξετε ιδέες με τους άλλους developers που βρίσκονται εκεί. Οι τρείς πρώτοι νικητές, θα μοιραστούν το ποσό των 1000€ (500€, 300€, 200€ αντίστοιχα).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spyros

Ευτυχως που υπαρχει και ελπιδα για αναπτυξη στην Ελλαδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα ενημερωθεί για να υποστηρίζει φωνητική συνομιλία εντός εφαρμογής

Σε συνδυασμό με την πρόσφατη εισαγωγή των Κοινοτήτων, το WhatsApp σχεδιάζει μια μεγάλη προσθήκη για τις δυνατότητες φωνητικών κλήσεων, ειδικά για ομάδες.

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα σας επιτρέψει σύντομα να συνομιλήσετε με το WhatsApp

To WhatsApp κυκλοφόρησε τον δικό της επίσημο λογαριασμό WhatsApp, με το οποίο μπορείτε να συνομιλήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την πλατφόρμα και συμβουλές χρήσης.

Internet apps Social Media WhatsApp

WhatsApp: Οι ενημερώσεις διευκολύνουν την εύρεση και διαχείριση των ομάδων

Το WhatsApp ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το απόρρητο των ομαδικών συνομιλιών της κοινότητας, ενώ διευκολύνουν την εύρεση κοινών ομάδων που έχουν οι χρήστες.

Internet apps Spotify

Spotify: Θα κυκλοφορήσει το πρόγραμμα HiFi χωρίς απώλειες

Το Spotify λέει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια μουσική εμπειρία χωρίς απώλειες, αν και ακόμη παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια μορφή.