Σάββατο
23/01/2010

H Adobe μειώνει τις τιμές σε όλα της τα προϊόντα

Η Άνοδος Α.Ε, εξουσιοδοτημένος διανομέας των προϊόντων της Adobe στην Ελλάδα, δίνει δυνατότητα στη δημιουργικότητα να αναπτυχθεί παρά τις δύσκολες συνθήκες για την παγκόσμια οικονομία που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες. Έτσι σε συνεργασία με την Adobe, προσφέρει σημαντικά μειωμένες τιμές σε όλα της τα προϊόντα (boxes, licenses, full, upgrades στις (ΙΕ) Ιnternational English εκδόσεις).

Παράλληλα, οι ελληνικές (GRK) εκδόσεις των προγραμμάτων της, Adobe Photoshop CS4, Illustrator CS4, InDesign CS4 καθώς και το Acrobat 9 – με δυνατότητα επιλογής Αγγλικού ή Ελληνικού περιβάλλοντος εργασίας – προσφέρονται με περαιτέρω έκπτωση 12% από τις αντίστοιχες ΙΕ εκδόσεις.

Οι ελληνικές εκδόσεις έχουν ελληνικό περιβάλλον εργασίας, συνοδεύονται από ελληνικό εγχειρίδιο χρήσης (σε μορφή pdf) και φυσικά ελληνική «βοήθεια» (help). Οι ελληνικές εκδόσεις Adobe CS4 είναι διαθέσιμες ως μεμονωμένα προϊόντα αλλά και ως περιεχόμενα στις σουίτες: Design Standard, Design Premium και Web Premium.

Μάθε για:

Συντάκτης: .


Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η Πίτσιλλος λέει:

    Εάν δεν είσαι εταιρεία που θα χρησιμοποιά τα πακέτα της Adobe καθημερινά για να αξίζει να τα αγοράσεις τότε ούτε λόγος ! Προτιμω να τα βρώ απο κάπου και ας μην έχω τα 2-3 έξτρα που προσφέρονται…

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.