H Adobe μειώνει τις τιμές σε όλα της τα προϊόντα

Η Άνοδος Α.Ε, εξουσιοδοτημένος διανομέας των προϊόντων της Adobe στην Ελλάδα, δίνει δυνατότητα στη δημιουργικότητα να αναπτυχθεί παρά τις δύσκολες συνθήκες για την παγκόσμια οικονομία που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες. Έτσι σε συνεργασία με την Adobe, προσφέρει σημαντικά μειωμένες τιμές σε όλα της τα προϊόντα (boxes, licenses, full, upgrades στις (ΙΕ) Ιnternational English εκδόσεις).

Παράλληλα, οι ελληνικές (GRK) εκδόσεις των προγραμμάτων της, Adobe Photoshop CS4, Illustrator CS4, InDesign CS4 καθώς και το Acrobat 9 – με δυνατότητα επιλογής Αγγλικού ή Ελληνικού περιβάλλοντος εργασίας – προσφέρονται με περαιτέρω έκπτωση 12% από τις αντίστοιχες ΙΕ εκδόσεις.

Οι ελληνικές εκδόσεις έχουν ελληνικό περιβάλλον εργασίας, συνοδεύονται από ελληνικό εγχειρίδιο χρήσης (σε μορφή pdf) και φυσικά ελληνική «βοήθεια» (help). Οι ελληνικές εκδόσεις Adobe CS4 είναι διαθέσιμες ως μεμονωμένα προϊόντα αλλά και ως περιεχόμενα στις σουίτες: Design Standard, Design Premium και Web Premium.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πίτσιλλος

Εάν δεν είσαι εταιρεία που θα χρησιμοποιά τα πακέτα της Adobe καθημερινά για να αξίζει να τα αγοράσεις τότε ούτε λόγος ! Προτιμω να τα βρώ απο κάπου και ας μην έχω τα 2-3 έξτρα που προσφέρονται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Adobe featured

Adobe Photoshop: Σύντομα δωρεάν για χρήση στο web

Οι χρήστες φαίνεται πως απομακρύνονται από τις ακριβές υπηρεσίες της Adobe που βασίζονται σε συνδρομές, καθώς έχουν κάνει την εμφάνισή τους πολλές αποτελεσματικές εναλλακτικές.

Software Adobe featured Photoshop

Photoshop στο iPad: Δύο νέα εργαλεία επιφάνειας εργασίας

Η Adobe ενημέρωσε το Photoshop για το iPad με δύο κρίσιμα νέα εργαλεία – τα εργαλεία μουτζούρας και σφουγγαριού.

Software Adobe Creative

Creative Cloud Express: Απλοποιεί τα εργαλεία επεξεργασίας

Η Adobe γνωρίζει ότι υπάρχει μεγαλύτερο κοινό επίδοξων δημιουργών εκεί έξω πέρα από τους επαγγελματίες.

Software Microsoft Office Adobe

Προσοχή στα “σπασμένα” Microsoft Office και Adobe Photoshop

Μπορεί να επιλέγουν πολλοί την πειρατική εγκατάσταση εκδόσεων του Microsoft Office και του Adobe Photoshop, αλλά οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι.