Adobe Creative Cloud, Νέα συνδρομητική υπηρεσία παραγωγής περιεχομένου

Η Adobe Systems ανακοίνωσε τη συνδρομητική υπηρεσία Adobe Creative Cloud. Πρόκειται για έναν κεντρικό κόμβο στον οποία θα υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής, διανομής και παροχής δημιουργικού περιεχομένου, και θα επικεντρώνεται στο Adobe Creative Suite μέσω των εργαλείων της Adobe για Web, video και ψηφιακή εικόνα.

, Adobe Creative Cloud, Νέα συνδρομητική υπηρεσία παραγωγής περιεχομένου

Τα κυριότερα σημεία του Adobe Creative Cloud
• Η συνδρομή στο Creative Cloud, επιτρέπει στα μέλη το κατέβασμα και την εγκατάσταση κάθε καινούργιας εφαρμογής της Adobe CS6 και δύο νέων προϊόντων HTML5, του Adobe Muse και του Adobe Edge preview.

• H υπηρεσία Creative Cloud ενσωματώνει τις εφαρμογές για tablet της Adobe, όπως είναι για παράδειγμα το Photoshop Touch (βλέπε Samsung Galaxy Note 10.1), στην καθημερινή εργασία – συγχρονίζοντας και αποθηκεύοντας αρχεία στο cloud προς ανταλλαγή και πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή.

• Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Creative Cloud θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν με ευκολία mobile apps σε iOS και Android αγορές, καθώς και να δημοσιεύουν, να χειρίζονται και να φιλοξενούν ιστοσελίδες.

• Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Creative Cloud, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις ενημερώσεις των εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των νέων χαρακτηριστικών των κύριων προϊόντων της CS, πριν αυτά κυκλοφορήσουν, ως μέρος των ενημερώσεων του CS, καθώς και των νέων καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Software

Η GitHub απολύει το 10% του προσωπικού της

Η GitHub, πλατφόρμα software collaboration, μπαίνει στον “χορό” των απολύσεων και περικόπτει το 10% του προσωπικού της.

Smartphones Samsung Software

Samsung: Το λογισμικό Good Lock επεκτείνεται σε πολλές χώρες

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στα παράπονα αρκετών χρηστών της Samsung για την αποτυχία πρόσβασης στην σουίτα εφαρμογών Good Lock, που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μέρη σχετικά με τη χρήση των συσκευών Android της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Software

Google: Βελτιώνει τους χρόνους εγκατάστασης ενημέρωσης λογισμικού στα Pixel

H Google προχωρά στην βελτίωση του χρόνου εγκατάστασης των ενημερώσεων λογισμικού στα Pixel, που πλέον χρειάζονται λιγότερο συνολικό χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Internet Metaverse Software

Metaverse: Ξοδεύονται δισεκατομμύρια για την αγορά εικονικής γης

Σχεδόν 2 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί σε εικονική γη τους τελευταίους 12 μήνες, καθώς άνθρωποι και εταιρείες αγωνίζονται για να αποκτήσουν έδαφος στο Metaverse.